Бренді Іспанії LUSTAU хересний СОЛЕРА ГРАН РЕЗЕРВА 0.7 л [8412325003031]
- Бренд: Emilio Lustau
- Немає в наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Виноробне господарство Lustau заснував у 1896 році Дон Хосе Руїс Бордехо і Веян. Спочатку це було скромне підприємство з виробництва хересу, розташоване в околицях містечка Херес-де-ла-Фронтера, віддавало свої вина на реалізацію торговій компанії. Від 1950 року під керуванням Еміліо Люстау, сина дона Хосе, господарство, що вже розрослося і зміцніло, починає самостійно продавати свої вина не тільки в Іспанії, але й за її межами. До 1980 року підприємство, яким керував Рафаель Балао Люстау, увійшло в число іспанських лідерів з виробництва хересів. В 1988 році компанія Люстау представила новий дизайн пляшок, і відтоді елегантна темна пляшка з похилими "плечима" стала ексклюзивною відмінністю компанії від інших виробників хересу. В 1990 році компанію очолив Дон Луїс Кабальєро, а у 2001 році Lustau змінила місце розташування, переїхавши із Сантьяго в Кале Аркос, де має модернізовані погреби XIX століття.
Сьогодні володіння Люстау складаються з двох виноградників у регіоні Херес. Вони розташовані на пагорбах, багатих крейдяними ґрунтами, які називаються тут "albariza". Виноградник Vina Montegilillo розташований на півночі зони Херес Суперіор в області Carrascal, ґрунти якої ідеально підходять для вирощування сорту Паломіно. Саме з урожаю з цього винограднику виробляються сухі вина Мансанілья, Фіно, Амонтильядо й Олоросо. Біля узбережжя, між Санлукаром і Чипіоною, розташований виноградник Las Cruces. На його піщаних ґрунтах ростуть сорти Педро Хіменес і Москатель, призначені для виробництва солодких вин.
Зараз компанія утримує передові позиції на ринку та пропонує споживачеві широкий асортимент своєї продукції високої якості. Вина компанії можна знайти в найкращих ресторанах на 5 континентах світу. Люстау здобула безліч нагород на численних міжнародних винних конкурсах, серед яких "International Wine Challenge" в Лондоні й "Concours Mondial" у Брюсселі.
Характеристики | |
Виробник | Emilio Lustau |
Країна | Іспанія |
Регіон | Андалусія |
Витримка | 10 років |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 40% |
Категорія | Бренді |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Яскравий мідно-червоний, з золотистими відтінками |
Аромат | Аромат наповнений пряними нотами і відтінками шоколаду на тлі сухофруктів |
Смак | Насичений, багатий, трохи солодкуватий, з яскравими нотами фундука. Післясмак стійке, прятно і в той же час ніжне |
Гастрономічна поєднуваність | Прекрасно підійде як аперитив або дижестив, також можна вживати в чистому вигляді і з льодом. |