Коньяк Remi Martin "Louis XIII" (кор.) 0,7л [3024480002191] - купити в інтернет-магазині PROВИНО

Коньяк Remi Martin "Louis XIII" (кор.) 0,7л [3024480002191]

  • Виробник: Remy Martin
  • Немає в наявності
99 999 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Ексклюзивний коньяк LOUIS XIII de Rémy Martin – це вишукане й досконале поєднання 1200 найкращих коньячних спиртів, отриманих виключно з винограду престижного регіону Гранд Шампань. Цей коньяк зберігається в багато прикрашеному геральдичними ліліями кришталевому декантері від найкращих майстрів Baccarat. Наймолодшому з цих спиртів 40 років, а найстарші досягли 100-річчя; кожен із них додає в композицію власне звучання й характер. Кожен декантер LOUIS XIII – це плід роботи чотирьох поколінь майстрів льоху: вони філігранно керують створенням цього цінного напою, що дає змогу називати його «століттям у пляшці»!

Коньяк LOUIS XIII de Rémy Martin – це захопливий феєрверк смаків і ароматів екзотичних фруктів (лічі, груша, слива, інжир), пов’язаних з особливо тривалою витримкою коньячних спиртів; квіткових нот (жасмин, ірис, нарцис), отриманих із насиченого мінералами винограду; спецій і прянощів (шафран, карі, імбир); дерев (сандалове дерево, сигарна коробка, лісовий горіх і мигдаль, гіркий шоколад); емпірематичних (вичинена шкіра, запах диму, листя в осінньому лісі) – найцінніших, які з’являються завдяки витримці в 100-річних дубових бочках Тьєрсон.

Характеристики
Виробник Remy Martin
Країна Франція
Регіон Пті-Шампань <br /> Коньяк
Класифікація Коньяк
Сорт винограду Уні Блан <br /> Коломбар <br /> Фоль Бланш
Витримка 100 років
Колір Глибокого золотого кольору з відблисками червоного дерева
Об `єм 0.7 л
Міцність 40%
Розмірки 270 x 310 мм
Вага 6.883 кг
Категорія Коньяк
Дегустаційні замітки
Аромат
Смак
Гастрономічна поєднуваність
Температура подачі 18-20 ° C

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре