Аромат: У букеті цього традиційного міцного напою з Гасконі чітко звучать ноти винограду і ліщини. Свіжа фіалка доповнює цю запашну композицію
Смак: Чудовий збалансований смак з глибокими, але в міру в'яжучими танинами, нюансами спецій, горіхів. Післясмак відрізняється насиченістю і тривалістю звучання з поступовим пом'якшенням
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується в якості дижестива, також прекрасно підійде до фруктам і ягодам
Температура подачі: 18 ° С
Виробник: Clos Martin
Країна: Франція
Класифікація: VS
Витримка: 3 роки
Об `єм: 0.7 л
Міцність: 40%
Аромат: У букеті цього традиційного міцного напою з Гасконі чітко звучать ноти винограду і ліщини. Свіжа фіалка доповнює цю запашну композицію
Смак: Чудовий збалансований смак з глибокими, але в міру в'яжучими танинами, нюансами спецій, горіхів. Післясмак відрізняється насиченістю і тривалістю звучання з поступовим пом'якшенням
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується в якості дижестива, також прекрасно підійде до фруктам і ягодам
Колір (опис): Приємний бурштиновий, з золотистими відтінками
Аромат: Добре збалансований ,. насичений, округлий, з приємними танінами. Післясмак приємною і стійке
Смак: Багатогранний, складний, з нотами інжиру, горіха, ванілі і прянощів
Гастрономічна поєднуваність: Отлично подходит, как дижестив. также отлично дополнит такие блюда как копченый лосось, колбасные изделия, блюда гасконской кухни, фуа-гра, соусы, традиционные фламбе из мяса и дичи. Также можно подавать к десерту, фруктам (аженский чернослив, черешня, малина, апельсин). Отлично сочетается с кофе с сигарой
Виробник: Lheraud Baron Gaston
Країна: Франція
Регіон: Ба Арманьяк
Класифікація: AOC
Об `єм: 0.7 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Приємний бурштиновий, з золотистими відтінками
Аромат: Добре збалансований ,. насичений, округлий, з приємними танінами. Післясмак приємною і стійке
Смак: Багатогранний, складний, з нотами інжиру, горіха, ванілі і прянощів
Гастрономічна поєднуваність: Отлично подходит, как дижестив. также отлично дополнит такие блюда как копченый лосось, колбасные изделия, блюда гасконской кухни, фуа-гра, соусы, традиционные фламбе из мяса и дичи. Также можно подавать к десерту, фруктам (аженский чернослив, черешня, малина, апельсин). Отлично сочетается с кофе с сигарой