Ром Німеччини Бакарді Карта Негра 40%, 0,7л [5010677039093]
- Виробник: Bacardi
- Немає в наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Коли сім'я Бакарді залишила Кубу, вона втратила все, окрім рецепта приготування рому, визнаного в усьому світі. Секрет виготовлення Bacardi передавали з покоління в покоління, довіряючи його тільки Майстрам купажу Bacardi. Саме завдяки їхній пристрасті смак рому Bacardi неперевершений і сьогодні — такий, як і 150 років тому.
1852 року землетрус зруйнував бізнес Дона Факундо Бакарді Массо. У ситуації, коли більшість схилила б голову, йому ці події додали рішучості. Дон узявся опановувати процес, яким удосконалив сирий місцевий ром, відомий як «Агуардьєнте» (вогняна вода). Його метод дав змогу створити збалансований і легкий ром. Від трагедії прийшла його спадщина — ром Bacardi.
Дон Факундо Бакарді Массо знайшов особливий штам дріжджів, La Levadura Bacardi — «закваска Bacardi», яка стала ключем до насиченого смаку Bacardi. З цим відкриттям він запевнив, що унікальний знаменитий аромат його рому залишатиметься таким самим і через століття. Це і є один з найцінніших скарбів компанії.
Бакарді був першим з виробників рому, хто опанував особливі методи, які використовують виробники віскі та французьких XO. Він виявив, що злегка обвуглені бочки з американського білого дуба дуже посилюють і розвивають смак його рому, аромат і колір. Це була перевірка терпіння, але результат вартував очікувань.
Коли готують ром, у ньому можуть розвиватися смакові ноти, які є домінантними та небажаними. Тому Дон Факундо Бакарді Массо створив процес фільтрації із секретною сумішшю вугілля, виготовленого з деревини тропічних дерев і шкаралупи кокосових горіхів. Ці природні фільтри видаляють тільки грубі нотки, даючи змогу розкрити цілий новий світ тонких, елегантних ароматів. Це секретне поєднання вугілля досі використовують і відоме воно тільки Майстрам купажу Bacardi.
Майстри купажу Bacardi дегустують ром на кожній стадії процесу приготування, купажуючи його в делікатну, збалансовану рідину, яка і є ромом Bacardi. Це гарантує, що кожна крапля з точністю повторює неперевершений смак рому, який створив Дон Факундо Бакарді Массо понад 150 років тому, — спадщина, яку передаватимуть з кожним новим поколінням Майстрів купажу Bacardi.
Характеристики | |
Виробник | Bacardi |
Країна | США |
Витримка | 4 роки |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 40% |
Коктейлі | Негра Шот, Куба Лібре, Мулата Дайкири, Ноктюрн |
Особливості | Среднетелий чорний ром, ретельно купажірованний Майстром купажу "Bacardi" з використанням рому, витриманого в обпалених дубових бочках приблизно 4 роки, який потім проходить фільтрацію через спеціальну секретну суміш різних видів деревного вугілля. |
Категорія | Ром |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Інтенсивний букет стиглих екзотичних фруктів, які переплітаються з яскравими, пряними ванільними і карамелевими нотами. |
Смак | Маслянистий, м'який, з хорошим балансом, фруктовими відтінками і нюансами лакриці і меляси, а також з довгим, що зігріває і обволакивающим післясмаком з деревної ноткою. |
Гастрономічна поєднуваність | Рекомендуется пить в чистом виде, как шот, добавив дольку лайма или лимона, либо с колой или соком. Также это отличная основа для коктейлей, даже с использованием ярко-ароматизированных ингредиентов, так как напиток сам по себе имеет достаточно интенсивный аромат. |
Температура подачі | 4 ° C |