Tenuta San Leonardo
Tenuta San Leonardo -
виноробня з пів столітньою історією про землю, любов, але перш за все, про
людей. Tenuta San Leonardo, що належить
Маркізу Карло Ґуеррьєрі Ґонзаґа,
елегантному, стриманому та доброзичливому чоловікові - є одним з найвідоміших
винних заводів Трентіно. Протягом майже
п'ятидесяти років, Карло Ґуеррьєрі Ґонзаґа
присвячував всю свою увагу та час виноробні. Його син Ансельмо, нині директор
компанії, працював повний робочий день та як і батько, з кожним днем
закохувався в регіон Трентіно та його горизонти.
Багато років та стільки ж подій,
творили історію цієї прекрасної виноробні, але останні три десятиліття - в
більшості своїй сформували енологічний профіль Tenuta San Leonardo.
Вина San Leonardo виготовляють з винограду, лози якого
оточують престижну віллу Gresti, а також з виноградника Совіньйон,
розташованого в Ровере-делла-Луна, в оточенні 270 гектарів лісу. Нещодавно вся територія маєтку була
перетворена в органічне землеробство, для збереження цінної екосистеми та для
того, щоб терруар зміг проявити себе найкращим чином: «Земля - це душа нашої
професії», - говорить Карло Ґуеррьєрі
Ґонзаґа. З 70-х років 20 століття Маркіз ніби пише історію
якості вин в Трентіно, покращуючи їх якість з кожним роком та підвищуючи рівень
виробництва до найбільш високого.