Вино Petrus Pomerol, червоне сухе 0.75 л, 13.5% [3147715090135] - купити в інтернет-магазині PROВИНО

Вино Petrus Pomerol, Червоне, сухе 0.75 л, 13.5% [3147715090135]

  • Виробник: Petrus
  • Немає в наявності
388 999 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Вино має красивий темно-рубіновий колір. Повнотіле, насичене в смаку вино з відчутними, але шовковистими танінами та неймовірно довгим післясмаком із вишуканими нотками кавових зерен. У багатому букеті розкриваються аромати дикої вишні, смородини, ванілі, обпаленого дуба та лакриці, які переплітаються з легкими відтінками підліска та трюфелів.

Petrus легендарне вино. На його етикетці червоними літерами красується лише одне слово "Петрюс", жодних "Шато Петрюс", оскільки істинно великий лорд не потребує титулів. Доторкнутися до келиха Petrus — привілей, доступний лише обраним. Оточене магічним ореолом таємничості та найглибшої поваги, Petrus викликає такий попит, що ціна за пляшку вина гарного врожаю злітає до небес.


Характеристики
Виробник Petrus
Країна Франція
Регіон Померли
Класифікація Appellation d'Origine Contrôlée (AOC)
Сорт винограду Мерло, Каберне Фран
Рік (вінтаж) 2001
Вміст цукру Сухе
Колір Червоне
Об `єм 0.75 л
Міцність 14%
Розмірки 90 x 360 мм
Рейтинг RP-95, WS-95, ST-92
Вага 1.05 кг
Зрілість Для подальшого дозрівання
Категорія Тихе
Дегустаційні замітки
Аромат У багатому букеті розкриваються аромати дикої вишні, чорної смородини, ванілі, обпаленого дуба і лакриці, які переплітаються з легкими відтінками підліска і трюфелів
Смак Повнотіле, насичене в смаку вино з відчутними, але шовковистим танинами і неймовірно довгим післясмаком з вишуканими нотками кавових зерен
Гастрономічна поєднуваність Вино прекрасно сочетается как с изысканными блюдами французской кухни, такими как: фуа-гра, трюфелями, белой телятиной, так и более простыми блюдами испанской и итальянской кухни: пастой, жарким по-неаполитански, цыпленком в хересе по-испански и другими. В качестве закусок идеально подойдет Горганзола и другие голубые сыры, а также пармская ветчина прошутто
Температура подачі 16-18 ºC

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари