Вино Франції Шато Сант-Мартін Бордо 2013, Chateau, 11.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л [3500610058745]
- Бренд: Les Grands Chais de France
- Немає в наявності
299 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
299 грн
Немає в наявності
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Характеристики | |
Виробник | Les Grands Chais de France |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо, Антр-Де-Мер |
Сорт винограду | Каберне Фран, Каберне Совіньон, Мерло |
Рік (вінтаж) | 2014 |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 12.5% |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Інтенсивний, багатий аромат, з переважанням темних фруктів, чорносливу, відтінками чорної смородини і ванілі. |
Смак | Насичений, збалансований, дуже "м'ясистий", з м'якими округлими танинами і нотками спецій в післясмаку. |
Гастрономічна поєднуваність | Рекомендуємо доповнювати вино червоним м'ясом, приготованим на грилі, сирів середньої витримки. |
Температура подачі | 16-18 ° C |
Рекомендовані товари
- Виробник: Baron Philippe de Rothschild
- Країна: Франція
- Регіон: Бордо
- Класифікація: AOC, AOP
- Сорт винограду: Совіньон Блан; Семильон
- Рік (вінтаж): 2012
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Розмірки: 70 х 70 х 300 мм
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Категорія: Тихе
- Аромат:
- Смак:
- Гастрономічна поєднуваність:
- Температура подачі: 18 ° C
- Виробник: Les Grands Chais de France
- Країна: Франція
- Регіон: Бордо
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Мерло, Каберне Фран
- Рік (вінтаж): 2014
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.5%
- Категорія: Тихе
- Аромат: Інтенсивний, складний і делікатний фруктовий аромат з тонами смородини і ожини.
- Смак: Вишуканий, добре збалансований смак з ягідними нотами ожини, нюансами мармеладок і кориці, відмінною текстурою і тривалим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендуємо подавати до страв з червоного м'яса з ягідними соусами і сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C