Вино ігристе Іспанії Bach Extrisimo Semy seco, 11.5%, Біл, Н/Сух, 0.75 л [8410013992094] - купити в інтернет-магазині PROВИНО
Вино ігристе Іспанії Bach Extrisimo Semy seco, 11.5%, Біле, Напівсухе, 0.75 л [8410013992094]
Акція -24%

Вино ігристе Іспанії Bach Extrisimo Semy seco, 11.5%, Біле, Напівсухе, 0.75 л [8410013992094]

395 грн 299 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Початок історії шампанського дому Кодорнью йде від 1551 року. У документі, датованому цим роком, говориться, що сім'я володіла деяким обладнанням, пов'язаним із виноробством. 1659 року молода герцогиня Анна Кодорнью уклала шлюб із Мігелем де Равентос, об'єднавши у такий спосіб традиції виробництва вина двох найбільших іспанських компаній.

Кодорнью є одним із небагатьох виробників ігристих висококласних вин, які відкрили та використовують унікальний метод класичної шампанізації («Шампенуа») в Іспанії, відомий під назвою Кава. 1872 року Жозеф Равентос створив перше шампанське за цим методом, яке до 1888 року вже стало володарем низки Золотих медалей на різних міжнародних конкурсах. З 1897 року, за указом Королеви Марії Крістіни, Кодорнью є офіційним постачальником Іспанського Королівського двору.

Зараз Кава Кодорнью користується заслуженою славою у понад сто країн світу. 1976 року підвали Codorníu Sant Sadurní d'Anoia були оголошені "Національною пам'яткою історичного та художнього значення".

Характеристики
Виробник Masia Bach
Країна Іспанія
Регіон Каталонія, Кава
Сорт винограду Макабео, Шарелло, Парельяда
Вміст цукру Напівсухе
Колір Біле
Об `єм 0.75 л
Міцність 11.5%
Зрілість Пити
Категорія Ігристе
Дегустаційні замітки
Колір (опис) Блідий, солом'яно-жовтий. Дрібні бульбашки добре інтегровані в вино.
Аромат Спочатку відчуваються аромати яблука, цитрусових і мигдалю, які поступово змішуються з ароматами меду і підсмажених тостів.
Смак Дрібні бульбашки і добре збалансована кислотність.
Гастрономічна поєднуваність Вино підходить як аперитив, відмінно поєднується з десертами.
Температура подачі 6 - 8 ° C. При необхідності, залиште вино на кілька годин в відрі з льодом, водою і сіллю. Уникайте різкого охолодження в морозильній камері. Можна зберігати у вертикальному положенні.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари