Вино Іспанії, Ego Bodegas, Acuma, вит. 4 міс DOP, Jumilla, 14.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8437013527156]
- Бренд: Ego Bodegas
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Засновники Ego Bodegas були пов'язані зі світом вина впродовж більш ніж десять років. Приваблені магією комбінації теруара, такого різноманітного регіону Хумілья, улюбленого корінного жителя цієї землі — сорт винограду Monastrell, засновник приймає рішення побудувати новий проєкт, швидше спільноту цінувальників сильного, яскравого, зухвалого сорту винограду Monastrell, який становить 80% всіх посадок. Ego Bodegas — молода виноробня в іспанському регіоні Хумілья, яка за дуже короткий термін встигла завоювати повагу та визнання винних критиків світу. Процес виробництва вин організований на найвищому рівні з точним контролем усіх виробничих процесів.
Під час посушливого літа, заморозків взимку, але завдяки багатству ґрунту на вапняк (зберігає тривалий час тепло) дає гарні результати з основним сортом винограду Monastrell. За 5 років, сім'я купувала найкращі виноградники в регіоні. Сьогодні виробнику належить 25 гектарів у перспективному регіоні, Murcian (Мурсія) DO з Хумілья, на південному сході Іспанії. Літо в регіоні дуже спекотне, сухе. Але історичні сорти винограду, цього регіону, процвітають у цих умовах, зокрема й Monastrell, який займає 80% від усіх посадок. Винарня розташована в декількох кілометрах від історичного центру міста Хумілья.
З початку будівництва нашого проєкту, ми дбали про дрібні деталі, щоб забезпечити умови, які дають змогу нам працювати якнайкраще, сприяючи спільному проживанню традиційних методів із сучасними технологіями виробництва. Грона винограду після збирання з кожного виноградники ферментують окремо в сталевих чанах об'ємом від 4 до 20 тис. літрів. В середньому ферментація займає від 18 до 20 днів. Вина бодегі можуть вживатися з перших днів розливу, проте всі вони мають дуже гарний потенціал до витримки. Клімат у регіоні континентальний із впливом Середземного моря зі Сходу та плато регіону Ла-Манча на Заході. Сонячний і посушливий клімат дає виноградним лозам понад 3000 сонячних годин на рік. Це один із найбільш посушливих районів Іспанії з контрастами температур влітку та взимку. У такому кліматі грона визрівають невеликими, з гарною концентрацією цукру та чудовою кислотністю. Виноград збирається вручну в 15-кілограмові ящики, потім виноград проходить етап відбору на сортувальному столі. Вина виходять дуже витонченими та насиченими, що підтверджується регулярними високими оцінками винних критиків.
Характеристики | |
Виробник | Ego Bodegas |
Країна | Іспанія |
Регіон | Хумілья |
Класифікація | DOP |
Сорт винограду | Монастрель, Сіра, Пті Вердо |
Витримка | 4 місяці в бочках з американського дуба |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 14% |
Рейтинг | 2017 - Guia Penin - 91 бал |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Глибокий вишнево-гранатовий, чистий і блискучий. |
Аромат | Інтенсивний, елегантний і гармонійний. Можна почути червоні і чорні фрукти на тлі деревних і підсмажених нот, мінеральні нюанси. |
Смак | Вино середньої щільності з дуже хорошою структурою і кислотністю, що робить його приємним і легким для пиття, збалансованим і виразним з бархатистими і солодкуватими танинами. Післясмак довге з тонкою солодкістю. |
Гастрономічна поєднуваність | Дуже добре поєднується зі стравами з червоного і білого м'яса, м'ясних рагу, тушкованою жирною рибою, твердими і витриманими сирами. Також доповнить традиційні гаспачо з регіону Хумілья і іберійських ковбасу. |
Температура подачі | 16-18 ° С |
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOР
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: 4 місяці в бочках з американського дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Медалі: CWWSC - 2014 року - Золота медаль; Mundus Vini - 2014 року - Золота медаль 2016 року; International Wine Awards - 2015; Gilbert & Gaillard. 90p - 2016 - Золота медаль 2017
- Рейтинг: Gilbert & Gaillard 88 балів 2016 - Guía Peñín. 88 points
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Колір (опис): Глибокий червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат стиглих червоних фруктів з підсмаженими і вершковими нотами.
- Смак: Фруктовий, маслянистий з м'якими і стиглими підсмаженими танинами, легкий смак кориці і ванілі.
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінно підійде до свинини, телятини, стейку Рибай, жирній рибі, твердим і напівтвердих сирів і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOР
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра
- Витримка: 3 місяці в бочках з французького та американського дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Медалі: Asia Wine Trophy 2015 - 2014 - Золотая медаль; Berliner Wein Trophy 2015 - 2014 - Золотая медаль; Gilbert & Gaillard 2015 - 2014 - Золотая медаль; Mundus Vini 2016 -2015 - Золотая медаль; Cwwsc 2017 - 2016 - Золотая медаль; Cwwsc - 2017 - Золотая медаль; Top Wines - 2017 - Золотая медаль
- Рейтинг: 2014 року - Wine Enthusiast - 90 балів; 2015 - Gilbert & Gaillard 2016 - Gold Medal - 90 балів; 2017 - Decanter - 90 балів
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Пурпурний
- Аромат: Чистий, інтенсивний, з великою кількістю фруктових, бальзамних і ментолових ароматів з нотками трюфеля, сирої землі і підсмажений нотками.
- Смак: М'який, пряний, з яскравими зрілими фруктовими танинами і гарною кислотністю.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино підходить до біфштексу, заячиною, куріпки, молодому ягняті, баранині, копченого м'яса, рагу і страв з рису з м'ясом, а також баклажанів з сиром пармезан.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Каберне Совіньон
- Витримка: 12 місяців в бочках з амерінского і французького дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Медалі: Top wine 2018 - 2015 - Золота медаль; Cwwsc - 2015 - Золота медаль; Gilbert & Gaillard 2016 - 2013 - Золота медаль 90 балів
- Рейтинг: 2015 - Gilber & Gaillard 91+; 2014 року - Guia Peñin - 90 балів; 2012 - Guía Peñin - 90 балів
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Яскравий, вишнево-червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Ніжний аромат чорних фруктів, з нотами підсмажених тостів і легкими нюансами диму.
- Смак: Вишуканий, наповнений солодкуватими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане вдалою парою до біфштексу, м'яса зайця, баранині, копченого м'яса, рагу і сиру пармезан.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Zuazo Gaston
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOС
- Сорт винограду: Темпранільо 95%, Грасиана 5%
- Витримка: 20 місяців у французьких дубових бочках (225 л), 18 місяців в пляшці
- Рік (вінтаж): 2013
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Рубіново-червоний з мідними відтінками.
- Аромат: Елегантний, багатий і складний букет з нюансами темної стиглої вишні і тонкими нотами ванілі, пряними і бальзамними відтінками від витримки в дубі.
- Смак: Збалансований, м'який і витончений, з приємною терпкістю шовкових танинов і особливим, довгим і інтенсивним присмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово підходить до червоного м'яса, печені, дичини і твердим сирам.
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOР
- Сорт винограду: Монастрель
- Витримка: 2 місяці в бочках з американського дуба
- Рік (вінтаж): 2016/2017/2018
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Медалі: Gilbert & Gaillard - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Gilbert & Gaillard 89 балів, Decanter 91 бал
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати
- Колір (опис): Темно-вишневий з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Чистий, запашний аромат спецій, фіалки і чорниці.
- Смак: Вино має гладку текстуру, присутні ноти соковитих фруктів з м'якими танинами. Смак збалансований з хорошою кислотністю і чистим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане вдалою парою до середземноморських салатів, пасти, Рибе з білого м'яса, різних сирів і закусок.
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Сорт винограду: Совіньйон Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12%
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Аромат: Тропічні фрукти, ананас і манго, ноти трав і цитрусових (лайм і грейпфрут). Це вино набуває ароматичну складність, типову для цього сорту винограду.
- Смак: Добре структурований, з високою кислотністю, яка надає вину неповторну і добре збалансовану свіжість, посилюючи аромати вина. Післясмак довгий і чисте.
- Гастрономічна поєднуваність: Можна поєднувати з різними стравами, але особливо з морепродуктами і рибою (без гострих соусів), пастою та м'ясом, фруктовими та овочевими стравами, такими як салати і закуски.
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Рік (вінтаж): 2016/2017/2018
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів, з приємною вершкове і підсмаженими тонами.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Рік (вінтаж): 2016/2017/2018
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів, з приємною вершкове і підсмаженими тонами.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 1.5 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: 2019 - Wine Entushiast - 91 Бал; 2019 - Mundus Vini - Золота медаль.
- Категорія: Тихе вино
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Насичений червоний колір з фіолетовими відблисками
- Аромат: Чорні фрукти, з нотками підсмаженого та копченого
- Смак: Має солодкі, але тонкі таніни, які роблять його дуже добре структурованим вином
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить до м’яса дичини, баранини, рагу та м’яса на грилі. Його також можна поєднувати з макаронними виробами та закусками.
- Температура подачі: 12 - 15ºC