Вино Італії DOMODO Montepulciano d`Abruzzo DOP, 2014, Abruzzo, 13, 0%, Червоне, Сухе, 0.75 л. [8023354224214]
- Виробник: San Marzano
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
В 1962 році 19 виноробів з San Marzano, сім'ї яких обробляли землю протягом кількох поколінь, об'єднали свої зусилля для створення виноробні Cantina San Marzano. Зараз виноробня налічує 1200 виноградників, вона стала однією з найвідоміших в Апулії. Безпосередній зв'язок із землею є відправною точкою для існування цієї виноробні. Не дивно, що творці Cantine San Marzano присвятили себе вирощуванню в основному двох великих сортів винограду Апулії: Примітиві та Негромаро. Cantine San Marzano стане приємним відкриттям для тих, хто ще не встиг познайомитися з червоними винами цього регіону. У кожній пляшці ви зможете відчути особливий зв'язок між любов'ю до землі й інноваціями. Щоб підтвердити це, досить лише згадати численні позитивні оцінки та думки всіх основних гідів. Крім цього, Cantine San Marzano також створює солодкі вина, з великою різноманітністю Primitivo Passito. Кожна пляшка вина є підтвердженням широкого потенціалу Апулії, землі, яка з щороку дедалі більше відкривається завдяки розвитку виробництва, орієнтованого на якість. На сьогодні вина San Marzano поширені в багатьох країнах світу, як-от Німеччина, Японія, США, Канада, Швейцарія, Великобританія, Бразилія, Бельгія, Нідерланди тощо. Продукція San Marzano також випускає такі лінійки як Primavoce, Masseria Pietrosa, Vora і Palmenti.
Характеристики | |
Виробник | San Marzano |
Країна | Італія |
Регіон | Абруццо |
Класифікація | DOP |
Сорт винограду | Монтепунчіано |
Рік (вінтаж) | 2014 |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 13% |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Глибокий рубіново-червоний з фіолетовими відтінками. |
Аромат | Інтенсивний аромат сливи і вишні з нотками розмарину і ванілі. |
Смак | Вино повнотіле, м'яке, Пітко, смак добре збалансований. |
Гастрономічна поєднуваність | Ідеальною парою стане гостра салямі, паста і зрілі сири. |
Температура подачі | 16-18 ° С |
- Виробник: Cantine San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGP
- Сорт винограду: Примітиву
- Рік (вінтаж): 2016
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 12%
- Особливості: Виноградники знаходяться в серці так званої землі "terra rossa" (червона грунт). Збір винограду проходить в перші тижні вересня.
- Колір (опис): Глибокий рубіновий з фіолетовими відтінками
- Аромат: Інтенсивна і широка палітра ароматів, зокрема добре чутні: вишня, черешня, трохи спеції.
- Смак: Легке і м'яке, добре структуроване вино, зі збалансованими танинами, тривалим фруктовим присмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендуємо вживати з першими стравами, стравами з червоного м'яса і дичиною, зрілими сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Cantine San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGP
- Сорт винограду: Негроамаро
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 12%
- Особливості: Виноградники знаходяться в серці так званої землі "terra rossa" (червона грунт). Збір винограду проходить на другий і третій тижні вересня.
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Пурпурно-червоний з темно-фіолетовим відтінком
- Аромат: Інтенсивний, фруктовий з нотами чорної смородини, вишні, диких ягід, трохи відчуваються прянощі (чебрець) і кремній.
- Смак: М'який і збалансований, з приємними округлими танинами, ніжним, але злегка гострим (специфічність даного сорту) і довгим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Дуже добре поєднується з першими стравами, усіма видами м'ясних страв і зрілими сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Winery On
- Країна: Іспанія
- Регіон: Йекла
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Гарнача Тінторера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 14%
- Аромат: Стиглі червоні ягоди і з нотками лакриці, змішані з ароматами перцю, гвоздики і мускатного горіха.
- Смак: Гладкий, повнотіла з шовковистим зрілими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до смаженого червоного м'яса (стейк Рибай на грилі), овочевий піці, м'яса птиці, ковбасу і страв з рису.
- Температура подачі: 16-18 ° С.