Бурбон США Four Roses Single Barrel 40% 0,7 ( дер.кор.) [2135688356885]
- Виробник: Four Roses Distillery
- Немає в наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Four Roses Single Barrel — бурбон преміум-класу, що збуджує цікавість багатьох шанувальників справжнього віскі. Комплексний, повнотілий, м'який бурбон Four Roses Single Barrel має надзвичайно делікатний і тривалий післясмак. Смак віскі містить ноти стиглої сливи та вишні, а аромат — відтінки прянощів, какао та кленового сиропу. Рекомендується вживати нерозведеним або з льодом.
1884 року Пол Джонс-молодший розгорнув успішний бізнес у Луїсвіллі, штат Кентуккі. Він відкрив офіс в історичному районі Мейн Стріт, давши йому назву Whiskey Row ("дорога віскі"). За чотири роки він запатентував назву Four Roses, випускаючи продукцію в дусі 60-х XIX століття — за цей час продажі бурбона неабияк зросли, а Four Roses став відомим брендом.
1922 року Paul Jones Company була куплена одним із шести виробників бурбона, яким був наданий дозвіл випускати віскі в медичних цілях — Frankfort Distilling Company. За час володіння брендом Four Roses новий власник змінив його найменування на Four Roses Kentucky Straight Bourbon.
1943 року право на новий бренд було продано компанії Seagram, після чого продажі цього американського віскі вийшли на європейський та азіатський ринки. Останнім власником торгової марки Four Roses стала компанія Kirin Brewery Company, Ltd., яка купила право на бренд у лютому 2002 році.
Так з'явилася компанія Four Roses Distillery LLC, що має на сьогоднішній момент права на всю продукцію Four Roses.
Характеристики | |
Виробник | Four Roses Distillery |
Країна | США |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 40% |
Термін придатності | Four-Roses-Single-Barrel-2135688356885 |
Категорія | Бурбон |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Бурштиновий |
Аромат | Якрій букет Напонім пряними, фруктовими і квітковими нотами, відтінками какао, деревини і сиропу |
Смак | Насичений, повнотіла, з відтінками вишні і сливи. Післясмак м'яке і витончене |
Гастрономічна поєднуваність | Рекомендується подавати як аперитив |