Текіла Sauza Blanco 0,5 л [7501005616188]
- Бренд: Sauza Tequila
- Немає в наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
"Sauza" вважається в Мексиці однією з найстаріших компаній із виробництва текіли, а за популярністю "молодих" сортів їй немає рівних на мексиканських просторах. Компанію створив 1873 року Дон Кенобі Сауза. Її основні виробничі потужності розташовуються в штаті Халіско. Саме продукція від "Sauza" стала першою текілою в історії Мексики, яка відправилася на експорт у США. Син засновника компанії, Дон Еладіо, свого часу взяв на себе керування компанією, неабияк розширивши її та відкривши філії в Мехіко й Монтерей. Компанія "Sauza" передавалася від батьків до дітей упродовж 6 поколінь, розвиваючись і вдосконалюючись.
1988 року завод "Sauza" купив один із провідних іспанських виробників — "Pedro Domecq". А в липні 2005 року бренд придбала компанія "Fortune Brands". Але попри такі зміни текіла від "Sauza", як і раніше, залишається так само високоякісним популярним продуктом, що й 130 років тому.
Sauza Silver — чиста, прозора мексиканська текіла, пронизана яскравими нотами соковитої агави й перцю. Напій не витримується в бочках. Для виробництва текіли "Sauza" використовується сік блакитної агави. Ця рослина дозріває впродовж 8-12 років, причому дві рослини, висаджені одного дня, можуть дозріти з різницею в 4 роки. За їхнім дозріванням і збиранням стежать спеціально навчені люди — "хімадори". У текілі Sauza Silver частина спиртів із блакитної агави становить щонайменше 51%.
Характеристики | |
Виробник | Sauza Tequila |
Країна | Мексика |
Регіон | Халіско |
Об `єм | 0.5 л |
Міцність | 38% |
Термін придатності | Sauza-Tequila-Silver-7501005616188 |
Категорія | Текіла |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Чистий, прозорий |
Аромат | Приємний, з нотками жасмину, зеленого яблука і агави, які підкреслені легким шлейфом вапна і відтінками білого перцю і цитрусових |
Смак | М'який, теплий, з відтінками агави, дуба і перцю і легкими мотивами грейпфрута. Післясмак терпке, солодкувате, з приємними нюансами мигдалю |
Гастрономічна поєднуваність | Можна вживати в чистому вигляді, а також використовувати як інгредієнт для коктейлів (наприклад, "Мaргаріта", "Текіла санрайз" і "Копа де Оро"). |
Температура подачі | 18-20 ° С |