Текіла Мексики Don Julio Anejo 0.7 л 38% [7506064300184]
- Бренд: Don Julio
- Немає в наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Понад 70 років знадобилося засновникові Дону Хуліо Гонсалесу для того, щоб поліпшити кожен аспект цього шляхетного напою — від сировини до розливання в пляшки — і створити першу у світі преміальну текілу.
Текіла Don Julio виготовляється на високогірних плантаціях регіону Халіско, одного з найбільш родючих регіонів країни, де мікроклімат і багатий на мінерали глинистий ґрунт дає змогу дозрівати шляхетним рослинам блакитної агави. Кожна крапля текіли Don Julio виготовляється в господарстві LA PRIMAVERA, а кожна пляшка має власний номер — відбиток справжності виробництва.
Кожна пляшка текіли Don Julio виготовляється зі 100% соку блакитної агави, що визріває на власних плантаціях від семи до десяти років. Увага до якості, майстерності та традицій дали змогу текілі Don Julio стати найкращою преміальною текілою у світі. Хімадори (Jimadors, збирачі текіли), покоління за поколінням є експертами в ремеслі збирання агави, вони — дуже шановані майстри в Мексиці. Хімадори вручну збирають урожай агави, ретельно відбираючи тільки дозріле коріння, звані пінья (piña, шишка) для того, щоб максимально підвищити якість одержуваного соку.
Шишки агави розрізаються вручну на три або чотири частини, а потім повільно готуються в традиційній кам'яній печі впродовж трьох днів, для того, щоб звільнити солодкий сік агави. Для приготування однієї пляшки текіли потрібно 3—4 кг блакитної агави. Для досягнення відмітних смаків текіли, кожен напій витримується в білих бочках з американського дуба за заданою температурою та вологістю.
Характеристики | |
Виробник | Don Julio |
Країна | Мексика |
Регіон | Халіско |
Витримка | 18 міс. |
Колір | Бурштиновий з золотистим відтінком |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 30%8 |
Розмірки | 195 х 120 х 105 мм |
Вага | 1.643 кг |
Категорія | Текіла |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | |
Смак | |
Гастрономічна поєднуваність | |
Температура подачі | 20 ° C |