Вино Чилі Різерва Сіра Тарапака, Червоне, Сухе, 0.75 л [7804340902177]
- Немає в наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
"Reserva" Syrah — чилійське червоне вино високого рівня якості з чудовим балансом та інтенсивним складним букетом. Вино виготовляють із винограду Сіра, зібраного в долині Майпу на виноградниках "La Leona" і "El Inca", що простягаються на південь від столиці Сантьяго. Виноград збирають на початку квітня, частково вручну, частково машинним способом. Бродіння триває за температури 28—30 °C у чанах із неіржавкої сталі. Вино старіє впродовж 6 місяців у невеликих французьких і американських дубових барелях, що надає вину великої насиченості аромату та складність. Вино ретельно фільтрують і розливають у пляшки, де витримують ще впродовж трьох місяців перед надходженням у продаж.
Tarapaca — одне з найбільш значущих винарних підприємств Чилі, що входить до головних представників винарних господарств Нового світу. Виноробню було засновано у 1874 році в долині Майпо біля підніжжя Анд. Це неймовірне місце, за версією журналу Decanter, "швидко стає однією з найвідоміших місцин Чилі з прохолодним кліматом і винами, виготовленими з урожаю з природних низькодохідних виноградників". У Тарапака обов'язково добирають найкращі сорти винограду й правильний теруар, унаслідок чого разом із ретельною вінифікацією це дає високоякісні, збалансовані та комплексні вина. Завдання виноробні — "виробляти високоякісні вина з чудовим балансом і смаковими властивостями". Тарапака виробляє понад 13 мільйонів літрів вина на рік. Середній вік лоз господарства становить 12-15 років. Після понад 100 років вироблення великих вин на внутрішньому ринку 1992 року Tarapacá почала експортувати вина, завойовуючи великі міжнародні ринки.
Зараз виноробня Tarapacá входить у Винну Групу Компаній VSPT, у яку також входять і інші виноробні Аргентини й Чилі. VSPT — перша компанія на місцевому ринку та друга з експорту вин із Чилі.
Характеристики | |
Країна | Чилі |
Вміст цукру | Сухе |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | |
Смак | |
Гастрономічна поєднуваність |