Вино Франції Бургонь Піно Нуар, Lamblin, 12.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л [3269390554013]
- Немає в наявності
631 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
631 грн
Немає в наявності
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Характеристики | |
Країна | Франція |
Вміст цукру | Сухе |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | |
Смак | |
Гастрономічна поєднуваність |
Рекомендовані товари
- Виробник: Lamblin & Fils
- Країна: Франція
- Регіон: Бургундія
- Сорт винограду: Мерло, Каберне
- Рік (вінтаж): 2011
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13%
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Категорія: Тихе
- Аромат: Приємний аромат червоних фруктів з нотками спецій.
- Смак: Гладкий, добре збалансований, фруктовий.
- Гастрономічна поєднуваність: Дуже добре підходить до червоного м'яса, сирів і закусок.
- Температура подачі: 16 - 18 ° C
- Виробник: Winery On
- Країна: Іспанія
- Регіон: Йекла
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Гарнача Тінторера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 14%
- Аромат: Стиглі червоні ягоди і з нотками лакриці, змішані з ароматами перцю, гвоздики і мускатного горіха.
- Смак: Гладкий, повнотіла з шовковистим зрілими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до смаженого червоного м'яса (стейк Рибай на грилі), овочевий піці, м'яса птиці, ковбасу і страв з рису.
- Температура подачі: 16-18 ° С.
- Виробник: Louis Latour
- Країна: Франція
- Регіон: Бургундія
- Класифікація: AOC
- Сорт винограду: Піно Нуар
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.0%
- Категорія: Тихе вино
- Аромат: Аромат вина розкривається нотами чорної смородини, лакриці і стиглої малини
- Смак: Вино має насичений, округлим, гармонійним смаком з соковитими, стиглими танинами і нотами вишні
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане вдалим супроводом м'яса, приготованого на грилі, і зрілих сирів
- Температура подачі: 14-15 ° C