Вино Італії Фолонарі Верона россо, Червоне, Сухе, 12%-13.5% 0.75 л [8000160631283]
- Бренд: Folonari
- Немає в наявності
269 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
269 грн
Немає в наявності
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Характеристики | |
Виробник | Folonari |
Країна | Італія |
Регіон | Венето |
Класифікація | IGT |
Сорт винограду | Каберне Совіньон, Мерло, Корвіна |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 13% |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Яскравий рубіновий |
Аромат | Свіжий, вишуканий, з нотами вишні, сухофруктів і прятостей |
Гастрономічна поєднуваність | Легкий, отлчно сбалансирован, наполнен фруктовыми нотами. Послевкусие стойкое и ярко выражено |
Температура подачі | 16-18 ° С |
Рекомендовані товари
- Виробник: San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGP
- Сорт винограду: 33% примітивів, 33% Негроамаро, 33% Мальвазія
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13%
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіново-червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних фруктів.
- Смак: Повнотіле вино зі свіжим, збалансованими смаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане чудовою парою до м'ясної нарізки, салямі, пряним перших страв, різотто і легких м'ясних страв.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Cantina Levorato
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Каберне Совіньон 33%, Мерло 33%, Корвіна 34%
- Витримка: 1 рік у великих дубових бочках
- Рік (вінтаж): 2013
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13%
- Колір (опис): Рубіновий з пурпуровими відтінками
- Аромат: Стійкий, багатий аромат з тонами чорниці, сливи фіалки, ванілі і тютюну від витримки в дубі.
- Смак: Повнотіла, оксамитовий, з ягідним тривалим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно поєднується з тушкованим м'ясом і м'ясом на грилі, дичиною, з напівдостиглі сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C