Вино
Уточнити Пошук
- Виробник: Wineforces
- Країна: ПАР
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шираз 95%, Гренаш 3%, Віонье 2%
- Витримка: 14 місяців в старих бочках з французького дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Свіжий, з нотами чорних оливок і шкіри.
- Смак: Елеганктний, з нотами лісових ягід.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно підійде до смаженого м'яса, сирів, піці.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Wineforces
- Країна: Італія
- Регіон: Тревізо
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Яскравий, солом'яно-жовтий, з зеленими відтінками.
- Аромат: Приємний, фруктовий
- Смак: Дуже гармонійний
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасний аперитив. Відмінно доповнить біло м'ясо, рибу.
- Температура подачі: 6-8 ° С
- Виробник: Wineforces
- Країна: Аргентина
- Регіон: Сан Хуан
- Сорт винограду: Каберне Совіньон
- Витримка: 3 місяці в бочках з американського і французького дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Насичений червоний.
- Аромат: Складний, свіжий, фруктовий, з пряними нотами.
- Смак: Ніжний, солодкуватий, з м'якими округлими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Смажене, тушковане м'ясо, м'ясо на грилі.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Wineforces
- Країна: Аргентина
- Регіон: Сан Хуан
- Витримка: 3 місяці в бочках з французького та американського дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Яскравий червоний, з фіолетовими відтінками
- Аромат: Свіжий, з фрутковимі нотами
- Смак: Наповнений ніжними танинами і сливовими відтінками
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінно доповнить м'ясні страви, овочі гриль, пасту і сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Wineforces
- Країна: Нова Зеландія
- Регіон: Мальборо
- Сорт винограду: Совіньон Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: Наповнений яскравими фруктовими нотами, нюансами дині і чорної смотродіни, які гармонійно доповнені свіжими цитрусовими відтінками.
- Смак: Живий, повнотіла, прекрасно збалансований, з нотами стиглих тропічних фруктів. післясмак хрустке
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить рибу на грилі, молюски.
- Температура подачі: 8-10 ° С
- Виробник: Wineforces
- Країна: Іспанія
- Регіон: Валенсія
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Мускат
- Вміст цукру: Солодке
- Колір (опис): Яскравий рожевий, злегка перламутровий.
- Аромат: Молодий, з яскраво вираженими фрутковимі і квітковими нотами, які переплітаються з відтінками квітів апельсина і полуниці.
- Смак: Солодкуватий, освіжаючий.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить салати, фрукти, десерти.
- Температура подачі: 8-10 ° С
- Виробник: Wineforces
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель
- Витримка: Кілька місяців в бочках з американського дуба
- Колір (опис): Темно-вишневий
- Аромат: Наповнений нотами спецій і чорниці.
- Смак: Прекрасно збалансований, з гладкою текстурою і м'якими округлими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінно підійде до білого м'яса, риби, середземноморським салатів, пасти, сирів.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Wineforces
- Країна: Італія
- Регіон: Сицилія
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Неро д'Авола
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Фіолетово-червоний
- Аромат: Наповнений нотами червоних ягід та сливи.
- Смак: Оксамитовий, з нотами спецій.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить блюдп з червоного м'яса і сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Wineforces
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Піно Гріджо
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Наповнений нотами яблука і ананаса.
- Смак: Витончений, м'який. Післясмак стійке.
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінно доповнить легкі закуски, рибу, морепродукти.
- Температура подачі: 8-10 ° С
- Виробник: Wineforces
- Країна: ПАР
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шенен Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: Тропічний, з відтінками персика і ананаса
- Смак: Багатий, зрілий, характерний для Шенен Блан. Послевкусік свіже, чисте і стійке.
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінно доповнить різотто з креветками або гребінцями у вершковому соусі, пасту, салати.
- Температура подачі: 8-10 ° С
Показано з 1 по 11 із 11 (всього 1 сторінок)