Аромат: Вино має пряний аромат, витканий з нот стиглих червоних фруктів і вишні
Смак: Вино має виразний смак з тонами червоних фруктів, податливі таніни та витончений смак
Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується із закусками у вигляді м'ясного асорті, сирами, піцою, пастою, ризото, грибною юшкою, ковбасами та паштетами, помідорами черрі з базиліком
Температура подачі: 16-18 ºC
Країна: Італія
Сорт винограду: Мальвазія
Витримка: Без витримки
Вміст цукру: Сухе
Колір: Червоне
Об `єм: 0.75 л
Аромат: Вино має пряний аромат, витканий з нот стиглих червоних фруктів і вишні
Смак: Вино має виразний смак з тонами червоних фруктів, податливі таніни та витончений смак
Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується із закусками у вигляді м'ясного асорті, сирами, піцою, пастою, ризото, грибною юшкою, ковбасами та паштетами, помідорами черрі з базиліком
Смак: Смак вина повний, округлий, з фруктовими тонами, м'якими танінами та пряним присмаком
Гастрономічна поєднуваність: Вино стане прекрасним супроводом для страв з червоного м'яса, зокрема м'яса, приготованого на грилі, для запеченої яловичої вирізки, тушкованого м'яса, м'ясних паштетів, пасти, сирів
Смак: Смак вина повний, округлий, з фруктовими тонами, м'якими танінами та пряним присмаком
Гастрономічна поєднуваність: Вино стане прекрасним супроводом для страв з червоного м'яса, зокрема м'яса, приготованого на грилі, для запеченої яловичої вирізки, тушкованого м'яса, м'ясних паштетів, пасти, сирів
Гастрономічна поєднуваність: Вино рекомендується подавати до десертів (запечені фрукти з корицею, випічка, сирні та йогуртові тістечка), морозива та свіжих фруктів
Температура подачі: 16-18 ºC
Країна: Іспанія
Сорт винограду: Гарнача
Витримка: Без витримки
Вміст цукру: Напівсолодке
Колір: Червоне
Об `єм: 0.75 л
Аромат: Характерний, повний, фруктовий
Смак: Насичений, багатий, збалансований
Гастрономічна поєднуваність: Вино рекомендується подавати до десертів (запечені фрукти з корицею, випічка, сирні та йогуртові тістечка), морозива та свіжих фруктів
Колір (опис): Глибокий вишнево-червоний з рубіновими та кришталевими відтінками.
Аромат: Широкий асортимент ягід, сливи, бальзамічних і пряних нот і відтінків кедра.
Смак: М'яке, обволікаюче входження, з приємними нотками цукатів. Добре збалансований і теплий, з м'якими танінами і хорошою стійкістю.
Гастрономічна поєднуваність: Надзвичайно універсальне вино чудово поєднується з різноманітними стравами: тушкованими та смаженими на грилі овочами та м’ясом, макаронними виробами, м’ясистою жирною рибою, тунцем із соусом, стравами з рису з м’ясом, пасерованими або запіканими грибами, холодними м’ясами та напівв’яленими сирами
Колір (опис): Глибокий вишнево-червоний з рубіновими та кришталевими відтінками.
Аромат: Широкий асортимент ягід, сливи, бальзамічних і пряних нот і відтінків кедра.
Смак: М'яке, обволікаюче входження, з приємними нотками цукатів. Добре збалансований і теплий, з м'якими танінами і хорошою стійкістю.
Гастрономічна поєднуваність: Надзвичайно універсальне вино чудово поєднується з різноманітними стравами: тушкованими та смаженими на грилі овочами та м’ясом, макаронними виробами, м’ясистою жирною рибою, тунцем із соусом, стравами з рису з м’ясом, пасерованими або запіканими грибами, холодними м’ясами та напівв’яленими сирами
Витримка: 12 місяців в американських дубових бочках
Колір (опис): Гранатово-вишневий колір середньої інтенсивності з фіолетовими переливами.
Аромат: Червоні фрукти (малина), фіолетові квіти та солодка, характерні для сортів, і спеції з певною смаженою пам’яттю (ваніль, кокос).
Смак: Це вино з приємним смаком, з легкими танінами, дуже поліроване. Збалансований, з фруктовими спогадами та середньою стійкістю.
Гастрономічна поєднуваність: Поєднується з вершковими і напівв'яленими сирами. Сосиски, гриби, страви з бобових або картопляний омлет, на додаток до класичного поєднання: м’ясні страви
Температура подачі: 16-18 ° C. Рекомендується відкрити пляшку за півгодини до подачі.
Виробник: Bodegas Bilbainas
Країна: Іспанія
Регіон: Ріоха
Класифікація: DOС
Сорт винограду: Темпранільо, Гренаш
Витримка: 12 місяців в американських дубових бочках
Колір (опис): Гранатово-вишневий колір середньої інтенсивності з фіолетовими переливами.
Аромат: Червоні фрукти (малина), фіолетові квіти та солодка, характерні для сортів, і спеції з певною смаженою пам’яттю (ваніль, кокос).
Смак: Це вино з приємним смаком, з легкими танінами, дуже поліроване. Збалансований, з фруктовими спогадами та середньою стійкістю.
Гастрономічна поєднуваність: Поєднується з вершковими і напівв'яленими сирами. Сосиски, гриби, страви з бобових або картопляний омлет, на додаток до класичного поєднання: м’ясні страви
Температура подачі: 16-18 ° C. Рекомендується відкрити пляшку за півгодини до подачі.
Витримка: 18 місяців в бочках з американського і французького дуба
Колір (опис): Яскравий, рубіновий з чорними відтінками.
Аромат: Изначально чувствуется манящий букет ароматов, усовершенствованный запахами вишни и розовой воды, с подчеркнутыми нотами шоколада, корицы и ванили. Далее следует богатая смесь фруктовых ароматов, которые наполняют палитру нюансами специй, земляники и груши. Долгая устойчивость, которая захватывает, манит и раскрывает собой сущность этого знакового вина.
Смак: Добре збалансований, теплий із спокусливою фруктової солодкістю, шовковистою м'якою текстурою і повне характеру в той же час. Відчуваються ноти сливи, вишні і кориці, а також лимонний і ягідний лікер. Післясмак оксамитове.
Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово підійде до червоного м'яса, дичини, фуагра і чорними фруктами, карамелізований м'яса, гусака, смаженого ягняти, Іберійського холодного м'яса, рагу, блакитним сирам, твердим козячим і овочами сирів.
Витримка: 18 місяців в бочках з американського і французького дуба
Колір (опис): Яскравий, рубіновий з чорними відтінками.
Аромат: Изначально чувствуется манящий букет ароматов, усовершенствованный запахами вишни и розовой воды, с подчеркнутыми нотами шоколада, корицы и ванили. Далее следует богатая смесь фруктовых ароматов, которые наполняют палитру нюансами специй, земляники и груши. Долгая устойчивость, которая захватывает, манит и раскрывает собой сущность этого знакового вина.
Смак: Добре збалансований, теплий із спокусливою фруктової солодкістю, шовковистою м'якою текстурою і повне характеру в той же час. Відчуваються ноти сливи, вишні і кориці, а також лимонний і ягідний лікер. Післясмак оксамитове.
Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово підійде до червоного м'яса, дичини, фуагра і чорними фруктами, карамелізований м'яса, гусака, смаженого ягняти, Іберійського холодного м'яса, рагу, блакитним сирам, твердим козячим і овочами сирів.