Віскі Maker's Mark 0.7 л 45% + 2 склянки [5060045587848]

1 449 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Компанія Maker's Mark була створена в Кентукі 1840 року, сьогодні вона є найстарішою винарнею, що працює на своєму первісному місці, і визнана національною пам'яткою історії США. 1943 року Білл Семюель купив старовинну винарню в містечку Лоретто штату Кентукі та розпочав розроблення рецепта нового унікального бурбона. Через вісім років рецепт був готовий. У виготовленні віскі Білл Семюел не використовував жита, до маїсу та ячменю він додав озиму пшеницю. У пошуках ідеального співвідношення зерна він випікав хліб, варіюючи інгредієнти, а рецепт найсмачнішого хліба був використаний для приготування бурбону Maker's Mark, який з'явився на світ 1958 року. Дружина Білла, Мардж Семюел, створила оригінальний дизайн пляшки, який використовують і в наші дні.

Maker's Mark — це віскі суперпреміум класу, що виготовляють з червоної озимої пшениці, без стандартного витримування, у цьому його особливість. Використовують обпалені бочки з білого американського дуба, зазвичай Maker's Mark витримують приблизно 8 років, за цей час напій набуває солодкувато-ванільних нот і елегантного золотистого кольору. Віскі виготовляють вручну, невеликими партіями, що дає змогу суворо контролювати якість інгредієнтів, створюючи чудовий напій. Maker's Mark відзначений Золотою Медаллю на International Review of Spirits Award, завоював 90 балів від Bverage Testing Institute, 85 балів — від Whisky Magazine.

Характристики
Країна США
Класифікація Бурбон, Кентукі
Об `єм 0.7 л
Міцність 45%
Вид Бурбон
Дегустаційні замітки
Колір (опис) Золотистий
Аромат Екзотичні фрукти, відтінок дуба
Смак Олійний з медовими нотками
Гастрономічна поєднуваність Дижестив
Температура подачі 20-22 °C

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре