Вино ігристе Італії Piera Martellozzo, 075 Carati Millesimato Rose Extra Dry , Veneto DOC, 11%, Рожеве, Сухе, 0.75 л
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
0
Питання0
Рекомендуємо

Вино ігристе Італії Piera Martellozzo, 075 Carati Millesimato Rose Extra Dry , Veneto DOC, 11%, Рожеве, Сухе, 0.75 л
469.00 грн.
399.00 грн.
Опис
Починаючи з 1899 року, в маєтку Падуя, історія компанії Piera 1899 передавалася в родині з покоління в покоління, від батька до доньки, які знову та знову проривалися через нові кордони. Заснована її дідом Джованні, розроблена її батьком Маріо, Piera 1899 зобов'язана своїй репутації, як в Італії, так і за кордоном П'єрі Мартеллоццо, яка рішуче і в той же час м'яко, дала своє ім'я бренду, який процвітає під її керівництвом вже більш як двадцять п'ять років. В Сан-Квіріно в провінції Порденоне, на північному сході Італії, Piera 1899 вибрала Фріулі-Грав в якості батьківщини. Гори на півночі, захищають землю від холодних вітрів, а ось Адріатичне море з іншого боку, на півдні, пом'якшує температури, сприяючи створенню мікроклімату, який особливо добре підходить для виноградників. Наповнена новаторським духом випереджаючим свій час, фірма успішно отримала свою головну роль в італійському винному сценарії, часто передбачаючи тенденції та вибираючи свій власний шлях до якості, що виходить за рамки моди. В останні роки Piera 1899 зміцнила свої позиції та стала еталоном, як в Італії, так і за кордоном, користуючись великим попитом на ринках США та Північної Європи. Дотримуючись традицій та дивлячись в майбутнє, Piera 1899 завжди прагнула до єдиної мети: отримання найвищої якості вин, які приємно пити, які добре поєднуються з різними продуктами харчування та можуть скласти достойну конкуренцію винними традиціям світу.У 2001 році компанія Piera Martellozzo придбала виноградники в регіоні Фріулі-Венеція-Джулія. З 2007 року компанія почає випускати ігристі вина з урожаю, що зібраний в цій області. Після збору урожаю в першій половині вересня, виноград Піно Неро піддають м'якому віджиму та короткій мацерації зі шкірками для отримання найкращого кольору. Купаж створюють методом Шарма, що триває 2 місяці при контрольованій температурі (14-15 ºC) в резервуарах із нержавіючої сталі.
Характеристики
Дегустаційні замітки
Колір (опис)
Коралово-рожевий зі стійким перляжем та дрібними бульбашками
Аромат
Білі квіти, відтінки яблука та груші, а також червоних ягід, полуниці
Смак
Збалансований, з легкою кислотністю. Післясмак тривалий, кремовий
Гастрономічна поєднуваність
Холодні закуски, риба, біле м’ясо, свіжі сири, піца
Температура подачі
10-12ºC
Відгуки
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.