Вино Італії Vino Rosso Ottenuto Da Uve Appassite Passone, IGT, Puglia, 15%, Червоне, Напівсухе, 0.75л

Виноград для виготовлення вина Віно Россо Оттенуто Да
Уве Аппассіте Пассоне проходить процес сушіння до моменту, доки він не
втратить половину своєї ваги. Далі проходить процес холодної мацерації, який
триває в середньому тиждень. Ферментує вино два тижні для отримання виразної
фруктовості.
(для точнішого розуміння техніки виробництва)
перед початком
процесу бродіння, сорти винограду проходять холодну мацерацію при
температурі від 0 до 4°C
протягом 4-6 днів - залежно від сорту винограду. Спиртове бродіння при
контрольованій температурі макс.24°C, яка триває 2 тижні, щоб
максимально проявити фруктові елементи.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.