Мескаль Vida, Del Maguey / Віда, Дель Магвей, 42%, 0.7 л

Для приготування мескалю (текіли) Vida,
виробник використовує магей, ботанічну назву якого - агава. Після того, як
агава досягне необхідної зрілості, її збирають і витягають серцевину, яку потім
обсмажують на розпеченому камінні, вкритому волокнами магей, протягом 3-5 днів.
Вся ця конструкція розташовується у великих ямах, спеціально викопаних у землі.
Потім серцевину подрібнюють у пюре за допомогою ручного кам'яного млина та
відправляють у відкриті дерев'яні чани на тривалу мацерацію (14-30 днів).
Отриману суміш дуже повільно двічі дистилюють у спеціальних глиняних чи мідних
ємностях.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.