Текіла Centinela, Anejo / Сентінела, Аньєхо, 40%, 0.75 л (в коробці)
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
0
Питання0
Рекомендуємо

Текіла Centinela, Anejo / Сентінела, Аньєхо, 40%, 0.75 л (в коробці)
2 839 ₴
Опис
Текілу
Centinela, Anejo можна вважати втіленням 100-річних традицій, що зберігаються в
сім'ї Centinela. Для її виготовлення вручну збирається листя з кущів агави,
яким більше 8 років. Далі листя поміщається в глиняну піч, де їх сік набуває
димного аромату і солодкого смаку. Після процесу подрібнення, вичавлений сік
Aguamiel (або медова вода) піддається процесу ферментації. За 3-5 днів дріжджі
встигають перетворити цукор на спирт. Після вторинної перегонки текілу
відправляють дозрівати у старих дубових бочках терміном від 1 до 3 років. В
результаті отримують світло-бурштинову, ароматну текілу з фруктовим та злегка
пряним смаком, яку можна вживати як самостійний напій, а також у парі зі стравами
мексиканської кухні.
Характеристики
Характеристики
Cклад набору
100% Агава
Країна
Мексика
Регіон
Халіско
Колір
Золотий
Міцність
40%
Класифікація
Аньєхо
Об `єм
750 мл
Витримка
1-3 роки
Категорія
Текіла
Пакування
Коробка
Дегустаційні замітки
Колір (опис)
Світло-бурштиновий
Аромат
Багатий аромат текіли містить в собі ноти горіхів, ананаса, персика, спецій і випічки.
Смак
У складному, фруктовому смаку текіли гармонійно поєднуються ноти тропічних фруктів, заварних тістечок, квітів, меду і вишень. У тривалому післясмаку чутні кедрові нюанси.
Гастрономічна поєднуваність
Текіла служить прекрасним самостійним напоєм, в парі з сигарою, а також інгредієнтом коктейлів. Також, її доречно додавати в каву.
Температура подачі
18-22 °C
Відгуки
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.