Текіла Centinela, Anejo / Сентінела, Аньєхо, 40%, 0.75 л (под. уп.)

Текілу
Centinela, Anejo можна вважати втіленням 100-річних традицій, що зберігаються в
сім'ї Centinela. Для її виготовлення вручну збирається листя з кущів агави,
яким більше 8 років. Далі листя поміщається в глиняну піч, де їх сік набуває
димного аромату і солодкого смаку. Після процесу подрібнення, вичавлений сік
Aguamiel (або медова вода) піддається процесу ферментації. За 3-5 днів дріжджі
встигають перетворити цукор на спирт. Після вторинної перегонки текілу
відправляють дозрівати у старих дубових бочках терміном від 1 до 3 років. В
результаті отримують світло-бурштинову, ароматну текілу з фруктовим та злегка
пряним смаком, яку можна вживати як самостійний напій, а також у парі зі стравами
мексиканської кухні.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.