Віскі Bruichladdich, Port Charlotte / Брукладді, Порт Шарлотт, 50%, 0.7 л, (в тубусі)

Port Charlotte Islay Barley, 2011 - пряме втілення всього, чим може і має бути віскі з острова Айла. Це віскі — задумана, дистильована, витримана і розлита по пляшках на острові, справжня данина поваги Айла. Він виготовляється з ячменю, вирощеного на рідних берегах острова партнерами-фермерами. Для релізу 2011 року врожай ячменю був зібраний у 2010 році Хантером Джексоном у Круасі, Ієн МакКеррелл на фермі Айленд, Реймондом Флетчером у маєтку Данлосит, Дональдом та Ендрю Джонс у Коуллі, Марком Френчем у Роксайді . Саме завдяки цим відважним фермерам з'явився Порт Шарлотт, Айла Барлі, 2011 року. Вони взяли на себе ризик вирощування ячменю в складних острівних умовах, щоб допомогти створити віскі з неперевершеними характеристиками. Оторфований до 40 PPM, солод переганяли з використанням оригінального вікторіанського обладнання. Віскі витримувався протягом 7 років у американських бочках з-під віскі. Потім 25% партії витримали в бочках з-під французького вина з регіону Песак-Леоньян. Загальний термін витримки становив 8 років.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.