Ви дивилися

PROВИНО

Каталог товарів
Клієнту
Мова:
38 (050) 449 60 49
Телефони
Графік роботи
  • Обробка замовлень:
  • Будні: з 10:00 до 18:30
  • Субота, Неділя: з 10:00 до 16:00
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Дивилися
1
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Вино ігристе GIV Cavicchioli Lambrusco Emilia Bianco Dolce, Біле, напівсолодке 0.75 л, 7.5%

Бренд: Cavicchioli Код: 22458-01 EAN: 8001900628051
0
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 0
Питання0
Рекомендуємо
Вино ігристе GIV Cavicchioli Lambrusco Emilia Bianco Dolce, Біле, напівсолодке 0.75 л, 7.5%
Немає в наявності
136 ₴
Країна:Італія
Колір:Біле
Вміст цукру:Напівсолодке
Аромат:
Смак:
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Доставка
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Новою Поштою у відділення та поштомати
Новою Поштою у відділення та поштомати
За тарифами перевізника
Курʼєром по місту (Київ)
Курʼєром по місту (Київ)
від 100 ₴
Вино ігристе GIV Cavicchioli Lambrusco Emilia Bianco Dolce, Біле, напівсолодке 0.75 л, 7.5%
136 ₴
Опис
Історія виноробства маєтку Cavicchioli почалася ще у двадцятому столітті, коли Умберто Кавікйолі, який уже вирощував і продавав свій виноград, вирішив почати виробництво вина. Він перетворив свою майстерню на підвал та почав оброблення винограду Ламбруско Сорбара для виробництва найпрестижніших вин. Це чудове вино досі виробляється і продається під вельми символічною назвою "Tradizione". З таких простих починань досвід роботи в сім'ї та пристрасть передавалися від батька до сина з покоління в покоління. Сьогодні виноробство маєтку Cavicchioli має юридичний ґрунт, і компанія виступає одним із ключових гравців у місцевій економіці Моденесе. Хоча сучасні методи виробництва вже мало схожі на ті, які використовувалися в минулому, зокрема пресування та розливання у пляшки, які виготовлялися вручну, характер Ламбруско залишився незмінним і автентичним.Технологія виробництва: Після усунення гребенів із винограду, його скеровують у пневматичний прес, де відбувається відділення сусла від мезги (шкурок і кісточок). Ферментація відбувається повільно за контрольованої температури 18-19 °C. Друга ферментація відбувається за методом Шарма в ізобарних чанах із додаванням чистої культури дріжджів і тиражного лікеру (впродовж 4-5 днів за температури 12-14 °C).
Характеристики
Характеристики
Країна
Італія
Колір
Біле
Вміст цукру
Напівсолодке
Категорія
Ігристе
Дегустаційні замітки
Аромат
Смак
Гастрономічна поєднуваність
Відгуки

Відгуків про цей товар ще не було.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари