Вино ігристе Італії Piera Martellozzo, Selezione di Onedis Ribolla Gialla Spumante Millesimato, Friuli DOC, Біле, Сухе, 12%, 0.75л
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
0
Питання0
Рекомендуємо

Вино ігристе Італії Piera Martellozzo, Selezione di Onedis Ribolla Gialla Spumante Millesimato, Friuli DOC, Біле, Сухе, 12%, 0.75л
889.00 грн.
789.00 грн.
Опис
Онедіс Ріболла Джалла – захоплююче ігристе вино, виготовлене по методу Шарма. Виноград піддається делікатному пресу з подальшою природньою холодною декантацією сусла. Далі відбувається перший процес ферментації в резервуарах з нержавіючої сталі при температурі 14-15°C. Наступна ферментація триває протягом 9 місяців при контрольованій температурі 13-14°C методом Шарма. Виробництво за таким методом, надає вину неймовірного перляжу.
Нагороди:
- 2020 THE ITALIAN WINE COMPETITION DI CIVILTA DEL BERE BRONZE
- 2020 LUCA MARONI 88 POINTS
- 2020 ONAV VERONA- 22° SPARKLING WINE FESTIVAL 88 POINTS
- 2019 DECANTER BRONZE
- 2019 IWC BRONZE
- 2019 DECANTER WORD WINE AWARDS BRONZE
- 2019 MUNDUS VINI 87 POINTS
- 2019 GILBERT & GAILLARD 90 POINTS
- 2019 CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES SILVER
- 2019 BELLAVITA AMSTERDAM 2 STARS
- 2018 WABEL DRINK SUMMIT BEST IN SHOW
- 2018 THE GLOBAL SPARKLING MASTERS SILVER
- 2018 IWSC SILVER
- 2018 IWC BRONZE
- 2017 GILBERT & GAILLARD GOLD
Характеристики
Характеристики
Колір
Біле
Вміст цукру
Сухе
Міцність
12%
Класифікація
DOC
Об `єм
750 мл
Країна
Італія
Виробник
Piera
Регіон
Фріулі
Сорт винограду
Ріболла Джалла
Дегустаційні замітки
Колір (опис)
Блискучий солом’яно-жовтий зі стійким перляжем
Аромат
Насичений, з відтінками яблука, персика та грейпфрута
Смак
Свіжий, з цитрусовими та мінеральними нотами. Післясмак стійкий
Гастрономічна поєднуваність
Рибні страви, біле м’ясо та овочі. Ідеальний аперитив
Температура подачі
8-10ºC
Відгуки
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.