Вино Аргентин Tussock Jumper, Cabernet Sauvignon / Тассек Джампер, Каберне Совіньйон, Червоне, Сухе, 13%, 0.75 л

Збір урожаю для
виробництва Tussock
Jumper
Cabernet
Sauvignon
проходить на початку березня. Після збору виноград подрібнюють, для збереження
неповторного аромату. Процес мацерації
триває 48 годин при температурі 12ºC. Далі слідує 9-ти денний процес ферментації при температурі від 23 ºC до 26 ºC з
додаванням відбірних дріжджів. 30% суміші для Tussock Jumper Cabernet Sauvignon це вино, що витримують
в дубі, половину у французьких бочках, решту – в американських,
протягом 3 місяців.
До речі, провінція
Сан-Хуан є другою за обсягами виробництва вина в Аргентині, на неї
припадає 21,69% площі виноградників країни. Виноград почали вирощувати у
Сан-Хуані ще у 1569—1589 роках.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.