Вино Іспанії Valcerracin Пагос де Вальсеррасін 10 місяців, 2017, Червоне, Сухе, 14.5%, 0.75 л
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
0
Питання0
Рекомендуємо

Вино Іспанії Valcerracin Пагос де Вальсеррасін 10 місяців, 2017, Червоне, Сухе, 14.5%, 0.75 л
589 ₴
Опис
Сімейний винний бренд Vinos De La Luz з покоління в покоління передає вікові традиції виноробства, розширюючи виробництво ексклюзивних вин усім світом. Vinos De La Luz у світі відомий як бренд, що представляє продукцію високої якості відповідної цінової категорії з найкращих винних регіонів світу. Кожне вино Vinos De La Luz по-своєму унікальне, збір винограду вручну, тривале витримування, найкращі виноградники з віком понад 50 років, витримування виключно в бочках французького дуба. Таємниці сімейного виноробства, власні виноградники та виробництво дають змогу створити шедеври цього чудового напою з року в рік. Представленість широкого асортименту в лінійках Vinos De La Luz (Valpincia, Valcerracin, Callejon Del Crimen, Cinema, Illuminado) дає змогу задовольнити смакові потреби, навіть найбільш вишуканого цінувальника.Вино зі 100% винограду сорту Темпранільо, витримане 10 місяців у бариках з французького дуба й 5 місяців у пляшці. Вишнево-червоний колір, насичений букет з ароматами ванілі.
Характеристики
Характеристики
Країна
Іспанія
Регіон
Рібера дель Дуеро
Колір
Червоне
Міцність
14.5%
Вміст цукру
Сухе
Класифікація
DO
Об `єм
750 мл
Сорт винограду
Темпранільо
Витримка
10 місяців
Категорія
Тихе
Дегустаційні замітки
Аромат
Аромат ожини з відтінками стиглих фруктів, кориці, сухофруктів
Смак
Яскраво виражений смак червоних ягід, стиглої дикої вишні, з округлими танинами і перцевими нотками
Гастрономічна поєднуваність
Доповнить тушковані блюда і приготовані на грилі, смаженого м'яса, риби, грибів і твердим сирам
Температура подачі
16-18 ° C
Відгуки
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.