Вино Італії Tenuta di Ghizzano Nambrot IGT Costa Toscana 2015, Toscana, 13.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
0
Питання0
Рекомендуємо

Вино Італії Tenuta di Ghizzano Nambrot IGT Costa Toscana 2015, Toscana, 13.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л
2 907 ₴
Опис
Это вино является результатом исследований и экспериментов винодельни Tenuta di Ghizzano. Впервые оно было сделано в 1996 году, используя сорт винограда Мерло, и, на протяжении многих лет, развивалось уже вместе с сортами Каберне Фран и Пти Вердо, демонстрируя потенциал, тепло и характер терруара. Вино названо в честь основателя семьи Venerosi, по имени Nambrot, который жил еще в 830 годах. С 2003 года винодельня делает органическое вино, а с 2006 - биодинамическое. В 2008 году Tenuta di Ghizzano получила сертификат для органического виноделия "Suolo e Salute".Великолепное вино c огромным потенциалом, в нем отличный стиль - чистое, свежее, изысканное и элегантное.
Характеристики
Характеристики
Країна
Італія
Регіон
Тоскана
Колір
Червоне
Міцність
13.5%
Вміст цукру
Сухе
Класифікація
IGT
Об `єм
750 мл
Сорт винограду
Мерло, Каберне Фран, Пті Вердо
Витримка
18 місяців
Медалі
Vinous Antonio Galloni - 2017 92/100
Jancis Robinson - 16/20
I Vini di Veronelli - 2018 - Three Red Stars
Vini d’Italia Gambero Rosso - 2018 - Three Red Glasses
Guida Essenziale ai Vini d’Italia (Doctor Wine) - 2018 - 95/100
I Migliori Vini Italiani by Luca Maroni - 93/100
Falstaff - 2018 - 90/100
Vitae La Guida Vini AIS - 2018 - Four Vitae
Особливості
Органічне вино. Збір винограду проходив вручну з наступним ручним відбором найкращих ягід, пресування - традиційно ногами, бродіння в відкритих дубових або бетонних чанах.
Зрілість
Кращий час для вживання 2017-2026 р
Категорія
Тихе
Дегустаційні замітки
Колір (опис)
Інтенсивний рубіново-пурпурний
Аромат
Комплексний букет з нотами ожини і пряними нюансами, також властиві свіжі чорні фрукти, слива, шоколад, спеції і прянощі (аніс, ваніль), бальзамик.
Смак
Вино багате, структуроване і складне, але не важкий, має ідеальний баланс і оксамитову текстуру, з соковитими ягідними і фруктовими відтінками. Таніни шовковисте, відчувається бальзамическая нотка.
Гастрономічна поєднуваність
Прекрасно поєднується з основними м'ясними і грибними стравами, закусками з м'яса і овочів.
Температура подачі
16-18 ° С
Відгуки
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.