Вино Італії Villa Cornaro Bardolino, 11.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки
0
Питання0
Рекомендуємо

Вино Італії Villa Cornaro Bardolino, 11.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л
256.00 грн.
Опис
Тосер Вини: Назад до коріння вина
Toser Vini - це престижна сімейна виноробна компанія з більш ніж 90-річною діяльністю, якій вдалося створити привілейоване становище на висококонкурентному ринку, поєднуючи професіоналізм і щиру пристрасть до мистецтва винификации, витікаючу від її власників. 'Стародавні виноробні коріння - з використанням передових технологій виробництва, впроваджуваних в усі часи з повним повагою традицій, і все це вносить вклад в чудову якість великого асортименту марочних вин.
Розвиток і зростання після війни
Toser Vini з самого початку належить сім'ї Томбакко, чиї виноробні коріння сягає в перші десятиліття 20-го століття, і яка офіційно дебютувала на італійській виноробної сцені в 1919 році завдяки підприємницькому духу. прадіда Лодовіко.
Засновнику вдалося в кінці Другої світової війни його син Серджіо, який завбачливо привів компанію до зростання і розширення на національному рівні. Виноробня розташована в східній частині Венето, в самому серці залитого сонцем пейзажу з природною красою, яка є однією з найбільш виноробних у всьому регіоні. Ця велика територія широко відома тим, що ідеально підходить для вирощування винограду і дає воістину неповторний свіжий, живий смак і аромат винограду на благородній, насиченому тлі. Тільки кращий відібраний виноград, вироблений на цій родючій землі, гідний того, щоб його розливала в пляшки досвідчена енологіческая команда Toser Vini, що робить його унікальним твором чудовою винної колекції. Виробництво включає в себе всі найвідоміші і цінуються вина регіону, такі як Просекко і Піно Гріджіо.
Всі вина, ретельно виготовлені вручну Тосером Вини, розкривають секрет, прихований в самій природі нашої землі, вдале поєднання грунту, клімату, досвіду та поваги до традицій. Процес винификации Бардоліно починається з подрібнення винограду, з якого виробляється вино, тобто Корвіна-Рондінелла і Молінарі. Після подрібнення виноград піддається мацерації шкіркою при температурі 22-26 ° C протягом 10-12 днів. В кінці цього етапу, який також включає спиртове бродіння, вино відділяється від шкірки і зберігається в сталевих контейнерах. Потім він дозріває і витримується в пляшці.
Toser Vini - це престижна сімейна виноробна компанія з більш ніж 90-річною діяльністю, якій вдалося створити привілейоване становище на висококонкурентному ринку, поєднуючи професіоналізм і щиру пристрасть до мистецтва винификации, витікаючу від її власників. 'Стародавні виноробні коріння - з використанням передових технологій виробництва, впроваджуваних в усі часи з повним повагою традицій, і все це вносить вклад в чудову якість великого асортименту марочних вин.
Розвиток і зростання після війни
Toser Vini з самого початку належить сім'ї Томбакко, чиї виноробні коріння сягає в перші десятиліття 20-го століття, і яка офіційно дебютувала на італійській виноробної сцені в 1919 році завдяки підприємницькому духу. прадіда Лодовіко.
Засновнику вдалося в кінці Другої світової війни його син Серджіо, який завбачливо привів компанію до зростання і розширення на національному рівні. Виноробня розташована в східній частині Венето, в самому серці залитого сонцем пейзажу з природною красою, яка є однією з найбільш виноробних у всьому регіоні. Ця велика територія широко відома тим, що ідеально підходить для вирощування винограду і дає воістину неповторний свіжий, живий смак і аромат винограду на благородній, насиченому тлі. Тільки кращий відібраний виноград, вироблений на цій родючій землі, гідний того, щоб його розливала в пляшки досвідчена енологіческая команда Toser Vini, що робить його унікальним твором чудовою винної колекції. Виробництво включає в себе всі найвідоміші і цінуються вина регіону, такі як Просекко і Піно Гріджіо.
Всі вина, ретельно виготовлені вручну Тосером Вини, розкривають секрет, прихований в самій природі нашої землі, вдале поєднання грунту, клімату, досвіду та поваги до традицій. Процес винификации Бардоліно починається з подрібнення винограду, з якого виробляється вино, тобто Корвіна-Рондінелла і Молінарі. Після подрібнення виноград піддається мацерації шкіркою при температурі 22-26 ° C протягом 10-12 днів. В кінці цього етапу, який також включає спиртове бродіння, вино відділяється від шкірки і зберігається в сталевих контейнерах. Потім він дозріває і витримується в пляшці.
Характеристики
Відгуки
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.