Вино Італії Syrah Terre Siciliane, IGT, 13.5%, Червоне, Напівсухе, 0.75л

Повнотіле вино Терре Січіліане Сіра виготовляється
з винограду сорту Сіра. Після збору врожаю, виноград доставляють у підвали, де
він мацерує в резервуарах із нержавіючої сталі. Далі слідує процес ферментації
при контрольованій температурі протягом двох тижнів.
(для точнішого розуміння техніки виробництва)
Після збору врожаю
винограду Сіра
у вересні його відправляють у підвал, де виноград холодно
мацерується в сталевих чанах перед процесом бродіння при температурі від 0 до
4°C протягом 4-6 днів. Потім слідує спиртове бродіння при контрольованій
температурі макс. 24°C, яка триває 10-14 днів, щоб підкреслити найкращі якісні
характеристики цього сорту.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.