PROВИНО

Каталог товарів
Клієнту
Мова:
38 (050) 449 60 49
Телефони
Графік роботи
  • Обробка замовлень:
  • Будні: з 10:00 до 18:30
  • Субота, Неділя: з 10:00 до 16:00
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Вино Kvint Grand Reserve Каберне-Совіньйон-Мерло 2015 червоне сухе 0.75 л 13.2%

Бренд: Kvint Код: 25454-01 EAN: 4841883000130
0
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 0
Питання0
Вино Kvint Grand Reserve Каберне-Совіньйон-Мерло 2015 червоне сухе 0.75 л 13.2%
Немає в наявності
429 ₴
Країна:Молдова
Колір:Червоне
Міцність:13.2%
Вміст цукру:Сухе
Об `єм:750 мл
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Доставка
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Новою Поштою у відділення та поштомати
Новою Поштою у відділення та поштомати
За тарифами перевізника
Курʼєром по місту (Київ)
Курʼєром по місту (Київ)
від 100 ₴
Вино Kvint Grand Reserve Каберне-Совіньйон-Мерло 2015 червоне сухе 0.75 л 13.2%
429 ₴
Опис
Свою історію Тираспольський винно-коньячний завод «KVINT» почав з 1897 року, коли був побудований і почав роботу очисний склад на Вокзальній вулиці, де з виноматеріалу, який здавали мешканці навколишніх селищ, готували сорокаградусну виноградну горілку. Виробництво Дивин (коньяків) почалося тут лише за чотири десятиліття після відкриття — перші коньячні спирти були закладені на витримку 1938-го року.
Характеристики
Характеристики
Країна
Молдова
Колір
Червоне
Міцність
13.2%
Вміст цукру
Сухе
Об `єм
750 мл
Сорт винограду
Каберне Совіньйон
Витримка
Не вказано
Дегустаційні замітки
Аромат
Характерний аромат фіалки та сап'яну
Смак
Смак повний, м'який з відтінками лісових ягід, підкреслений тривалим посмаком
Гастрономічна поєднуваність
Вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці та сирами
Температура подачі
16-18 ºC
Відгуки

Відгуків про цей товар ще не було.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.