Текіла Мексики Maracame, Anejo / Маракам, Аньєхо, 40%, 0.75 л (под. уп.) [6984509000270] - самовивіз у Києві з магазинів PROВИНО | Купити з доставкою в Україні та Київ | Найкраща ціна, відгуки, рейтинг

Текіла Maracame, Anejo / Маракам, Аньєхо, 40%, 0.75 л (под. уп.) [6984509000270]

  • Бренд: Maracame
  • В наявності
4 489 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Maracame, Anejo - 100% натуральна витримана текіла. У ході процесів вирощування агави, ферментації та дистиляції усі відходи переробляються. Компанія приділять особливу увагу створенню найкращої текіли із соціально відповідальним підходом у всіх сферах. Процес створення текіли починається з самої блакитної агави, якій дозволяють дозрівати протягом тривалого періоду (8 років), щоб вона набула більш повного та складного смаку на великих висотах полів агави. Кожну агаву відбирають вручну експерти Хімадорес, багато хто з яких пропрацював у цих областях усе своє життя. Хімадорес використовує методи, які передавалися з покоління до покоління, щоб зрізати зовнішні листи агави за допомогою традиційного леза. При видаленні зовнішнього листя оголюється пінья, серцевина агави. Вилучення піньї вимагає чималої сили, оскільки коріння сягає глибоко, а вага пінні може досягати 136 кг! Піньї розрізають на четвертинки, щоб вони рівномірно пропікалися під час перебування у печі (48 годин). Після того, як піня охолоне, її подрібнюють, щоб витягти рідину агуаміель, з якої створюється текіла. Для ферментації використовують судини з нержавіючої сталі та шампанські дріжджі для більш тонкого бродіння та більш гладкої текстури кінцевого продукту. Далі слідує подвійна перегонка з використанням традиційних перегінних кубів. Потім молоду текілу поміщають у 200-літрові бочки з білого американського дуба середньої обжарки. Витримка триває до 2-х років. Витримана текіла розливається у пляшки під суворим контролем фахівців.

Маракаме, Аньехо була відзначена золотою медаллю на конкурсі TAG Global Spirits Awards у 2023 році, а також була нагороджена золотою медаллю Beverage Testing Institute, подвійною золотою медаллю та нагородою за дизайн San Francisco World Spirits Competition.

Характеристики
Cклад набору 100% Агава
Виробник Tequila Supremo
Країна Мексика
Регіон Халіско
Класифікація Аньєхо
Витримка до 2-х років
Колір Золотий
Об `єм 0.75 л
Міцність 40%
Категорія Текіла
Пакування Подарункова упаковка
Дегустаційні замітки
Колір (опис) Золотисто-бурштиновий
Аромат Дуже виразний і яскравий аромат, нотки карамелі сплетені з підсмаженими горішками, сухими травами і вершковим маслом.
Смак Неймовірно багатий, сухий смак, з приємними нюансами ванілі, родзинок, кокоса і спецій. Післясмак довге і елегантне.
Гастрономічна поєднуваність Чудово вживається в чистому вигляді, в доповненні з сіллю і часточкою лайма, за традицією, а також як основа в коктейлях Мaргаріта, Текіла санрайз і Копа де Оро.
Температура подачі 18-20 °C

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари