Власний імпорт
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOР
- Сорт винограду: Монастрель
- Витримка: 2 місяці в бочках з американського дуба
- Колір (опис): Черня вишня з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Чистий, ароматний букет спецій, фіалки і чорниці.
- Смак: Гладкий смак червоних фруктів з м'якими танинами, хороший баланс кислотності і чисте післясмак.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино підійде до середземноморських салатів, пасти, рибі з білого м'яса, різноманітним сирів і закусок.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Країна: Франція
- Регіон: Бордо
- Класифікація: АOC
- Сорт винограду: 50% Каберне Совіньйон, 30% Мерло, 10% Каберне Фран, 10% Пті Вердо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Темно-рубіновий
- Аромат: Ноти чорної смородини, малини, фіалки, сандалового дерева та акації
- Гастрономічна поєднуваність: Страви з червоного м’яса, баранина, сири
- Температура подачі: 16-18ºC
- Країна: Франція
- Регіон: Бордо
- Класифікація: Vin de France
- Сорт винограду: Мальбек
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Рубіново-червоний
- Аромат: Стиглі чорні фрукти, відтінки прянощів
- Смак: Ноти чорної смородини та гуави, округлі таніни
- Гастрономічна поєднуваність: М’ясо приготоване на грилі, сири, паста
- Температура подачі: 16-18ºC
- Країна: Франція
- Регіон: Медок, Пойяк
- Класифікація: АOC
- Сорт винограду: 62% Каберне Совіньйон, 31% Мерло, 7% Каберне Фран
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Темно-фіолетовий
- Аромат: Яскраві тони ожини, чорниці та вишні, які переплітаються з відтінками кавових зерен та шкіри
- Гастрономічна поєднуваність: Страви з червоного м’яса, баранина, м’ясо на грилі, витримані сири, печеня з телятини
- Температура подачі: 16-18ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Сорт винограду: Відібрані місцеві білі сорти винограду
- Вміст цукру: Екстра-драй
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): Солом'яно-жовтий зі світло-зеленими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний, приємний, з тонкою елегантністю і фруктовими нотами.
- Смак: Чистий, збалансований і стійкий смак, з приємним балансом солодощі та кислотності.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить як аперитив, добре поєднується з легкими закусками, різотто і білим м'ясом.
- Температура подачі: 6-8 ° C
- Виробник: Alba Luna
- Країна: Італія
- Регіон: Тревізо
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера
- Вміст цукру: Екстра-драй
- Колір (опис): Колір солом'яно-жовтий зі світло-зеленими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат цукатів, зелених яблук і груші, легкими цитрусовими нотами.
- Смак: Чистий, ароматний, зі свіжою хрусткою кислотністю, але дуже ніжний, завдяки невеликій кількості природного залишкового цукру.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить як аперитив або для супроводу рибних страв, свіжих фруктів, випічки.
- Температура подачі: 6-8 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOР
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: 4 місяці в бочках з американського дуба
- Колір (опис): Глибокий червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат стиглих червоних фруктів з підсмаженими і вершковими нотами.
- Смак: Фруктовий, маслянистий з м'якими і стиглими підсмаженими танинами, легкий смак кориці і ванілі.
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінно підійде до свинини, телятини, стейку Рибай, жирній рибі, твердим і напівтвердих сирів і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Шардоне, Мускат
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Яскравий-золотисто жовтий.
- Аромат: Вино з рясним ароматом стиглих тропічних фруктів (жовтий персик, стиглий ананас), з нотками білих квітів і багатим мінеральним підтекстом.
- Смак: Абрикос, гібіскус, персик. Вино тягуче, масляниста на смак, з прекрасною кислотністю і приємним післясмаком білого винограду.
- Гастрономічна поєднуваність: Чудовою парою стане паелья, морепродукти, страви з томатним соусом.
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Виробник: Wineforces
- Країна: ПАР
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шираз 95%, Гренаш 3%, Віонье 2%
- Витримка: 14 місяців в старих бочках з французького дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Свіжий, з нотами чорних оливок і шкіри.
- Смак: Елеганктний, з нотами лісових ягід.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно підійде до смаженого м'яса, сирів, піці.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Країна: Німеччина
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Аромат: Джин має квітково-фруктовий аромат із нотами пряних спецій
- Смак: Смак дуже гладкий, солодкуватий, з відмітними нотами ягідника на передньому плані, в оточенні пряних відтінків солодки, кмину та фенхелю
- Гастрономічна поєднуваність: Джин досить гладкий, щоб пити його самостійно з льодом. Може використовуватися в коктейлях з тоніком та мартіні
- Температура подачі: 16-18 °С
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера 90%, Піно Неро 10%
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Рожеве
- Колір (опис): Ніжно-рожевий з легким перляжем
- Аромат: Квітковий, з нотами вишні та лісових ягід
- Смак: Збалансований, хрусткий. Післясмак стійкий, освіжаючий
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні страви, морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 10-12℃
- Виробник: Amrut
- Країна: Індія
- Витримка: 5 років в бочках з білого дуба з-під бурбона
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 46%
- Категорія: Віскі
- Колір (опис): Золотисто-жовтий
- Аромат: Прекрасний баланс гіркоти і солодкуватий, який доповнений тонами лакриці, ірису і бурбона
- Смак: Багатий, з нотами ячменю, відтінками лакриці і бурбона. Послевуксіе стійке, з легкими слівончнимі нюансами и нотами ірисок
- Гастрономічна поєднуваність: Можна подавати з льодом або в якості дижестива
- Виробник: Casa Vinicola Costanza Srl
- Країна: Італія
- Сорт винограду: Суміш білих сортів винограду Апулії, Венето і Емілії
- Витримка: Немає
- Рік (вінтаж): 2018
- Вміст цукру: Солодке
- Колір (опис): Яскравий рожевий
- Аромат: Свіжий, з нотками апельсина і грейпфрута
- Смак: Повнотіле, м'яке і збалансоване вино, тривалий і приємний післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Добре поєднується з десертами і легкими закусками.
- Температура подачі: 8-10 ° С
- Регіон: Пфальц
- Сорт винограду: Рислінг
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.0%
- Колір (опис): Блискучий, солом’яно-жовтий
- Аромат: Абрикосів, персиків, зелених яблук
- Смак: Збалансований, з цитрусовим післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Салати, біле м'ясо, риба та птиця
- Температура подачі: 8-10°С
- Країна: ПАР
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шардоне
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): Cвітлий, з золотистими відблисками
- Аромат: Cтиглого персика та цитрусових
- Смак: Свіжий, фруктовий, з вершковими нотами
- Гастрономічна поєднуваність: Середземноморські страви, птиця
- Температура подачі: 8-10°С
- Країна: Чілі
- Регіон: Центральна Долина
- Сорт винограду: Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 13.0%
- Колір (опис): Інтенсивний червоний
- Аромат: Свіжий, фруктовий, з нотами спецій
- Смак: Фруктовий, м’який, повнотілий
- Гастрономічна поєднуваність: М’ясо, дичина, сири
- Температура подачі: 16-18°С
- Регіон: Центральна Долина
- Сорт винограду: Шардоне
- Колір: Біле
- Міцність: 13.5%
- Колір (опис): Світлий, з золотистими відблисками
- Аромат: Дині та персика, з відтінками ванілі
- Смак: Свіжий, елегантний, гладкий
- Гастрономічна поєднуваність: Салат з авокадо, паста, рис, курка та гостра їжа
- Температура подачі: 8-10°С
- Країна: Франція
- Класифікація: AOC
- Сорт винограду: 59% Мерло, 39% Каберне Совіньйон, 2% Пті Вердо
- Витримка: Витримане
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Темно-рубіновий
- Аромат: тони чорниці, чорної смородини та ожини.
- Смак: оксамитовий, фруктові ноти, щільні таніни. Пікантний післясмак.
- Гастрономічна поєднуваність: качка з апельсинами, каре ягняти, смажена перепілка, антрекот
- Температура подачі: 16-18 ºC
- Країна: Франція
- Класифікація: AOC
- Сорт винограду: 80% Мерло, 10% Каберне Совіньйон, 10% Каберне Фран
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Гранатовий червоний
- Аромат: тони вишневого пирога, шовковиці, шоколаду. Нюанси кедрового горіху
- Смак: відтінки червоних фруктів, чорної смородини. Вишукані таніни, тривалий післясмак.
- Гастрономічна поєднуваність: страви з червоного та білого м’яса, тартар із яловичини, філе качки під ягідним соусом.
- Температура подачі: 16-18 ºC
- Країна: Франція
- Класифікація: AOC
- Сорт винограду: 60% Піно Блан та Піно Осерруа, 20% Шардоне, 10% Піно Грі, 10% Піно Нуар
- Витримка: Витримане
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Жовтий з зеленими відблисками
- Аромат: Складний, відкритий, ноти білих квітів та свіжовипеченої бріоші.
- Смак: Свіжий, м’яка вершкова текстура, приємна освіжаюча кислотність
- Гастрономічна поєднуваність: Закуски, морепродукти, рибні страви. Ідеальний аперитив.
- Температура подачі: 8-10 ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера, Піно Неро, Шардоне
- Колір: Рожеве
- Міцність: 11%
- Колір (опис): Коралово-рожевий зі стійким перляжем та дрібними бульбашками
- Аромат: Білі квіти, відтінки яблука та груші, а також червоних ягід, полуниці
- Смак: Збалансований, з легкою кислотністю. Післясмак тривалий, кремовий
- Гастрономічна поєднуваність: Холодні закуски, риба, біле м’ясо, свіжі сири, піца
- Температура подачі: 10-12ºC