Власний імпорт
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Сорт винограду: Відібрані місцеві білі сорти винограду
- Вміст цукру: Екстра-драй
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): Біле зі світло-зеленими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний, приємний, з тонкою елегантністю і фруктовими нотами.
- Смак: Чистий, збалансований і стійкий смак, з приємним балансом солодощі та кислотності.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить як аперитив, добре поєднується з легкими закусками, різотто і білим м'ясом.
- Температура подачі: 6-8 ° C
- Виробник: Alba Luna
- Країна: Італія
- Регіон: Тревізо
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера
- Вміст цукру: Екстра-драй
- Колір (опис): Колір солом'яно-жовтий зі світло-зеленими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат цукатів, зелених яблук і груші, легкими цитрусовими нотами.
- Смак: Чистий, ароматний, зі свіжою хрусткою кислотністю, але дуже ніжний, завдяки невеликій кількості природного залишкового цукру.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить як аперитив або для супроводу рибних страв, свіжих фруктів, випічки.
- Температура подачі: 6-8 ° C
- Виробник: Codorniu
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Макабео, Парельяда, Ксарельо
- Витримка: 9 місяців в пляшці
- Колір (опис): Блідий солом'яно-жовтий
- Аромат: Інтенсивний фруктовий аромат, з відтінками яблук, меду, тостів і цвітіння мигдалю, цитрусовими і квітковими нюансами.
- Смак: М'який смак з дуже збалансованою кислотністю, виразним перляжем і довгим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасний аперитив, також добре себе почуває в парі з легкими м'ясними закусками, копченостями, смаженою рибою і морепродуктами.
- Температура подачі: 6-8°C
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: Багатий аромат стиглих фруктів з характерними квітковими нотами винограду сорту Москатель
- Смак: Довгий смак і залишає приємний смак білого винограду
- Гастрономічна поєднуваність: Чудово поєднується зі стравами з рибой, молюсками, білого м'яса, риса, макарони, холодне м'ясо. Також ідеально підходить для супроводу закусок.
- Температура подачі: 8 - 10ºC
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Шардоне, Мускат
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Яскравий-золотисто жовтий.
- Аромат: Вино з рясним ароматом стиглих тропічних фруктів (жовтий персик, стиглий ананас), з нотками білих квітів і багатим мінеральним підтекстом.
- Смак: Абрикос, гібіскус, персик. Вино тягуче, масляниста на смак, з прекрасною кислотністю і приємним післясмаком білого винограду.
- Гастрономічна поєднуваність: Чудовою парою стане паелья, морепродукти, страви з томатним соусом.
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Виробник: Bodega Septima
- Країна: Аргентина
- Регіон: Мендоза
- Сорт винограду: Мальбек
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Дуже насичений і глибокий колір, з помітними фіолетовими тонами
- Аромат: Аромат підкреслює аромат свіжих фруктів, таких як слива, вишня та ожина. Нотки карамелі, фруктового джему і чебрецю завершуються, супроводжуючи широту аромату
- Смак: Солодкий і гармонійний. Має тривалий післясмак із смаком вишневого варення
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з червоним м’ясом, дичиною та вишуканими стравами
- Температура подачі: 14-16°C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Золота Текіла
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Блискучого світло-золотистого
- Аромат: Легкий, приємний і свіжий аромат квітів, фруктів, нюанси ванілі і копченої агави.
- Смак: М'який і теплий, елегантний і свіжий смак, з тонами агави, карамелі і спецій. Довге, інтригуюче післясмак.
- Гастрономічна поєднуваність: Можна сміливо вживати в чистому вигляді, за традицією з сіллю і лаймом. Також, стане прекрасною основою для коктейлів (Текіла Санрайз, Маргарита, Копа де Оро).
- Температура подачі: 20-22 °C
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера 90%, Піно Неро 10%
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Рожеве
- Колір (опис): Ніжно-рожевий з легким перляжем
- Аромат: Квітковий, з нотами вишні та лісових ягід
- Смак: Збалансований, хрусткий. Післясмак стійкий, освіжаючий
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні страви, морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 10-12℃
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Сорт винограду: Глера
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Колір (опис): Біле
- Аромат: Зелене яблуко, груша та ноти цитрусових
- Смак: Збалансований, із легкою кислотністю. Післясмак тривалий, кремовий.
- Гастрономічна поєднуваність: Підходить до молюсків та морепродуктів. Ідеальний аперитив.
- Температура подачі: 6-10 градусів
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Сорт винограду: Москато
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Солодке
- Колір: Біле
- Колір (опис): Золотисто-жовтий
- Аромат: Відтінки екзотичних фруктів, цедри апельсина, персика та абрикоса.
- Смак: Солодкуватий з пікантними нотками
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить до випічки та шоколаду.
- Температура подачі: 6-8ºC
- Виробник: Amrut Distilleries
- Країна: Індія
- Регіон: Карнатак
- Класифікація: Односолодовий
- Витримка: Не вказано
- Об `єм: 0.7 л
- Колір (опис): Золотисто-жовтий
- Аромат: Щільний, складний, наповнений тонами ячменю, цукру і м'якими димними нотами
- Смак: Теплий, з м'якими димними і торф'яними відтінками, нотами хересу і ванілі, заварного крему, деревини, які підкреслені фруктовими та шоколадними нотами. Післясмак злегка солодкувате, з нотами деревини торфу та спецій
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасний дижестив
- Температура подачі: 20–22 °С
- Виробник: Amrut Distilleries
- Країна: Індія
- Регіон: Карнатак
- Класифікація: Односолодовий
- Витримка: Не вказано
- Об `єм: 0.7 л
- Колір (опис): Золотисто-жовтий
- Аромат: Має торф'яний, збалансований аромат гіркоти та солодкуватий, доповнений тонами лакриці, ірису та бурбону
- Смак: Багатий, з нотами ячменю, відтінками лакриці і бурбона. Послевуксіе стійке, з легкими слівончнимі нюансами и нотами ірисок
- Гастрономічна поєднуваність: Можна подавати з льодом або в якості дижестива
- Температура подачі: 20–22 °С
- Виробник: Halewood Wines & Spirits
- Країна: Ірландія
- Регіон: Лей
- Класифікація: Купажований
- Витримка: 3 -5 років
- Об `єм: 0.7 л
- Колір (опис): Золотисто-янтарного
- Аромат: Відтінки чорної смородини та яблука, прикрашені нотами ванілі та ірису
- Смак: М'який, солодкуватий, із спокусливими тонами розтопленого шоколаду, абрикоса, підсмаженого дуба та сушеної цедри. Післясмак довгий, приємно пряний, з тонкими нюансами кориці
- Гастрономічна поєднуваність: Віскі прекрасний у чистому вигляді або у складі коктейлів
- Температура подачі: 20–22 °С
- Виробник: Halewood Wines & Spirits
- Країна: США
- Регіон: Індіана
- Класифікація: Купажований
- Витримка: 3 років
- Об `єм: 0.7 л
- Колір (опис): Золотисто-бурштиновий
- Аромат: Солодкий, з легким відтінком спецій та солодкого банана
- Смак: Пряний, збалансований, обволікаючий, солодкуватий, з нотами кориці, родзинок, горіхів пекан, тоффі та свіжої випічки, зігріваюче, бархатистий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Віскі прекрасні у чистому вигляді або у складі коктейлів
- Температура подачі: 20–22 °С
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шенен Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Колір (опис): Світло-солом’яний з зеленуватим відблиском
- Аромат: фруктовий
- Смак: Елегантний, гладкий, зі свіжими лимонними нотами
- Гастрономічна поєднуваність: Свіжі салати, риба на грилі, блакитні сири
- Температура подачі: 8-10°С
- Країна: Італія
- Регіон: Тревенеціе
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Совіньйон Блан
- Колір: Біле
- Міцність: 12%
- Колір (опис): Яскравий солом’яно-жовтий з зеленуватими відблисками
- Аромат: Свіжий, ноти шавлії, перцю, соковитого абрикосу, грейпфрута.
- Смак: Привабливий, повний. Тривалий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні закуски, салати з молюсків, вишукані страви з риби, свіжа спаржа, вишукані страви з риби
- Температура подачі: 8-10ºC
- Виробник: Codorniu
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Мерло, Темпранільо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Глибокий вишнево-червоний з рубіновими та кришталевими відтінками.
- Аромат: Широкий асортимент ягід, сливи, бальзамічних і пряних нот і відтінків кедра.
- Смак: М'яке, обволікаюче входження, з приємними нотками цукатів. Добре збалансований і теплий, з м'якими танінами і хорошою стійкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Надзвичайно універсальне вино чудово поєднується з різноманітними стравами: тушкованими та смаженими на грилі овочами та м’ясом, макаронними виробами, м’ясистою жирною рибою, тунцем із соусом, стравами з рису з м’ясом, пасерованими або запеченими грибами, холодними м’ясами та напівв’яленими сирами
- Температура подачі: 16-18°C
- Виробник: Codorniu
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Монастрель, Гренаш, Піно Нуар (Піно Неро)
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Блідий рожевий середньої і високої інтенсивності. Інтенсивний потік бульбашок, які утворюють легку пінку на поверхні.
- Аромат: Приємні аромати полуниці та вишні з легкими дріжджовими нотками. Ці аромати супроводжують складними ароматами від старіння (сухофрукти, горіхи та родзинки).
- Смак: Чистий, м'який, збалансований, з фруктово-ягідним профілем, пікантною кислинкою та сухим, чарівним післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане прекрасним аперитивом і відмінно підійде до закусок.
- Температура подачі: Рекомендується подавати охолодженим (6-8 ° C). При необхідності, залиште вино на кілька годин в відрі з льодом, водою і сіллю. Уникайте різкого охолодження в морозильній камері. Можна зберігати у вертикальному положенні.
- Виробник: Codorniu
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Макабео, Шарелло, Парельяда
- Вміст цукру: Напівсухе
- Колір (опис): Блідий, солом'яно-жовтий. Дрібні бульбашки добре інтегровані в вино.
- Аромат: Спочатку відчуваються аромати яблука, цитрусових і мигдалю, які поступово змішуються з ароматами меду і підсмажених тостів.
- Смак: Дрібні бульбашки і добре збалансована кислотність.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино підходить як аперитив, відмінно поєднується з десертами.
- Температура подачі: 6 - 8 ° C. При необхідності, залиште вино на кілька годин в відрі з льодом, водою і сіллю. Уникайте різкого охолодження в морозильній камері. Можна зберігати у вертикальному положенні.
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Колір (опис): Солом’яно-жовтий.
- Аромат: Ноти акації, груші та зеленого яблука.
- Смак: Збалансований, з мінеральним післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні страви, морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 8-10℃
- Країна: Франція
- Класифікація: AOC
- Сорт винограду: 60% Піно Блан та Піно Осерруа, 20% Шардоне, 10% Піно Грі, 10% Піно Нуар
- Витримка: Витримане
- Вміст цукру: Сухе
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): Жовтий з зеленими відблисками
- Аромат: Складний, відкритий, ноти білих квітів та свіжовипеченої бріоші.
- Смак: Свіжий, м’яка вершкова текстура, приємна освіжаюча кислотність
- Гастрономічна поєднуваність: Закуски, морепродукти, рибні страви. Ідеальний аперитив.
- Температура подачі: 8-10 ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера, Піно Неро, Шардоне
- Колір: Рожеве
- Міцність: 11%
- Колір (опис): Коралово-рожевий зі стійким перляжем та дрібними бульбашками
- Аромат: Білі квіти, відтінки яблука та груші, а також червоних ягід, полуниці
- Смак: Збалансований, з легкою кислотністю. Післясмак тривалий, кремовий
- Гастрономічна поєднуваність: Холодні закуски, риба, біле м’ясо, свіжі сири, піца
- Температура подачі: 10-12ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Тревенеціе
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Ріболла Джалла
- Колір: Біле
- Міцність: 12%
- Колір (опис): Солом’яно-жовтий з зеленуватими відблисками. Стійкий перляж.
- Аромат: Виразні ноти стиглого яблука
- Смак: Сухий, повнотілий, освіжаючий
- Гастрономічна поєднуваність: Морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив.
- Температура подачі: 8-10ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера 90%, Піно Неро 10%
- Міцність: 11%
- Колір (опис): Ніжно-рожевий з легким перляжем
- Аромат: Квітковий, з нотами вишні та лісових ягід
- Смак: Збалансований, хрусткий. Післясмак стійкий, освіжаючий
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні страви, морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 10-12℃