Власний імпорт
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Сорт винограду: Відібрані місцеві білі сорти винограду
- Вміст цукру: Екстра-драй
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): Солом'яно-жовтий зі світло-зеленими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний, приємний, з тонкою елегантністю і фруктовими нотами.
- Смак: Чистий, збалансований і стійкий смак, з приємним балансом солодощі та кислотності.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить як аперитив, добре поєднується з легкими закусками, різотто і білим м'ясом.
- Температура подачі: 6-8 ° C
- Виробник: Alba Luna
- Країна: Італія
- Регіон: Тревізо
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера
- Вміст цукру: Екстра-драй
- Колір (опис): Колір солом'яно-жовтий зі світло-зеленими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат цукатів, зелених яблук і груші, легкими цитрусовими нотами.
- Смак: Чистий, ароматний, зі свіжою хрусткою кислотністю, але дуже ніжний, завдяки невеликій кількості природного залишкового цукру.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить як аперитив або для супроводу рибних страв, свіжих фруктів, випічки.
- Температура подачі: 6-8 ° C
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: Багатий аромат стиглих фруктів з характерними квітковими нотами винограду сорту Москатель
- Смак: Довгий смак і залишає приємний смак білого винограду
- Гастрономічна поєднуваність: Чудово поєднується зі стравами з рибой, молюсками, білого м'яса, риса, макарони, холодне м'ясо. Також ідеально підходить для супроводу закусок.
- Температура подачі: 8 - 10ºC
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Шардоне, Мускат
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Яскравий-золотисто жовтий.
- Аромат: Вино з рясним ароматом стиглих тропічних фруктів (жовтий персик, стиглий ананас), з нотками білих квітів і багатим мінеральним підтекстом.
- Смак: Абрикос, гібіскус, персик. Вино тягуче, масляниста на смак, з прекрасною кислотністю і приємним післясмаком білого винограду.
- Гастрономічна поєднуваність: Чудовою парою стане паелья, морепродукти, страви з томатним соусом.
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: ПАР
- Регіон: Західно-Капська провінція
- Класифікація: WO
- Сорт винограду: Шираз, Гренаш, Віоньо
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Свіжий, з нотами чорних оливок і шкіри.
- Смак: Елеганктний, з нотами лісових ягід.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно підійде до смаженого м'яса, сирів, піци.
- Температура подачі: 16-18°С
- Країна: Німеччина
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Аромат: Джин має квітково-фруктовий аромат із нотами пряних спецій
- Смак: Смак дуже гладкий, солодкуватий, з відмітними нотами ягідника на передньому плані, в оточенні пряних відтінків солодки, кмину та фенхелю
- Гастрономічна поєднуваність: Джин досить гладкий, щоб пити його самостійно з льодом. Може використовуватися в коктейлях з тоніком та мартіні
- Температура подачі: 16-18 °С
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Колір: Світло-золотистий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Аромат: Легкий, приємний і свіжий аромат квітів, фруктів, нюанси ванілі і копченої агави.
- Смак: М'який і теплий, елегантний і свіжий смак, з тонами агави, карамелі і спецій. Довге, інтригуюче післясмак.
- Гастрономічна поєднуваність: Можна сміливо вживати в чистому вигляді, за традицією з сіллю і лаймом. Також, стане прекрасною основою для коктейлів (Текіла Санрайз, Маргарита, Копа де Оро).
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера 90%, Піно Неро 10%
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Рожеве
- Колір (опис): Ніжно-рожевий з легким перляжем
- Аромат: Квітковий, з нотами вишні та лісових ягід
- Смак: Збалансований, хрусткий. Післясмак стійкий, освіжаючий
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні страви, морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 10-12℃
- Виробник: Amrut
- Країна: Індія
- Витримка: 5 років в бочках з білого дуба з-під бурбона
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 46%
- Категорія: Віскі
- Колір (опис): Золотисто-жовтий
- Аромат: Прекрасний баланс гіркоти і солодкуватий, який доповнений тонами лакриці, ірису і бурбона
- Смак: Багатий, з нотами ячменю, відтінками лакриці і бурбона. Послевуксіе стійке, з легкими слівончнимі нюансами и нотами ірисок
- Гастрономічна поєднуваність: Можна подавати з льодом або в якості дижестива
- Країна: Канада
- Витримка: 5 років
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 40%
- Вид: Житній
- Колір (опис): Виски золотистого цвета с легкими медными бликами
- Аромат: Виски демонстрирует сложный аромат, сотканный из нот специй, ванили, сухоцвета, чернослива, сливочного масла, ментола, шоколада и черного перца
- Смак: Выразительный вкус с оттенками ржи, черного молотого перца, молочного шоколада и дыма
- Гастрономічна поєднуваність: Виски можно употреблять в чистом виде, со льдом или в составе коктейлей
- Виробник: Casa Vinicola Costanza Srl
- Країна: Італія
- Сорт винограду: Суміш білих сортів винограду Апулії, Венето і Емілії
- Витримка: Немає
- Рік (вінтаж): 2018
- Вміст цукру: Солодке
- Колір (опис): Яскравий рожевий
- Аромат: Свіжий, з нотками апельсина і грейпфрута
- Смак: Повнотіле, м'яке і збалансоване вино, тривалий і приємний післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Добре поєднується з десертами і легкими закусками.
- Температура подачі: 8-10 ° С
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шенен Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Колір (опис): Світло-солом’яний з зеленуватим відблиском
- Аромат: фруктовий
- Смак: Елегантний, гладкий, зі свіжими лимонними нотами
- Гастрономічна поєднуваність: Свіжі салати, риба на грилі, блакитні сири
- Температура подачі: 8-10°С
- Виробник: Masia Bach
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія, Кава
- Сорт винограду: Макабео, Шарелло, Парельяда
- Вміст цукру: Напівсухе
- Колір: Біле
- Колір (опис): Блідий, солом'яно-жовтий. Дрібні бульбашки добре інтегровані в вино.
- Аромат: Спочатку відчуваються аромати яблука, цитрусових і мигдалю, які поступово змішуються з ароматами меду і підсмажених тостів.
- Смак: Дрібні бульбашки і добре збалансована кислотність.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино підходить як аперитив, відмінно поєднується з десертами.
- Температура подачі: 6 - 8 ° C. При необхідності, залиште вино на кілька годин в відрі з льодом, водою і сіллю. Уникайте різкого охолодження в морозильній камері. Можна зберігати у вертикальному положенні.
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера, Піно Неро, Шардоне
- Колір: Рожеве
- Міцність: 11%
- Колір (опис): Коралово-рожевий зі стійким перляжем та дрібними бульбашками
- Аромат: Білі квіти, відтінки яблука та груші, а також червоних ягід, полуниці
- Смак: Збалансований, з легкою кислотністю. Післясмак тривалий, кремовий
- Гастрономічна поєднуваність: Холодні закуски, риба, біле м’ясо, свіжі сири, піца
- Температура подачі: 10-12ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Тревенеціе
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Ріболла Джалла
- Колір: Біле
- Міцність: 12%
- Колір (опис): Солом’яно-жовтий з зеленуватими відблисками. Стійкий перляж.
- Аромат: Виразні ноти стиглого яблука
- Смак: Сухий, повнотілий, освіжаючий
- Гастрономічна поєднуваність: Морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив.
- Температура подачі: 8-10ºC
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Італія
- Регіон: Тревізо
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Яскравий, солом'яно-жовтий, з зеленими відтінками.
- Аромат: Ноти квітів та білих фруктів
- Смак: Свіжий, гармонічний, тони фруктів. Післясмак сухий
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасний аперитив. Відмінно доповнить біло м'ясо, рибу.
- Температура подачі: 8-10°С
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастилія-Леон
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Темпранільйо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Насичений, фіолетовий
- Аромат: Складний, домінуючі відтінки стиглих ягід, відтінки лакриці
- Смак: Збалансований, таніни виражені, відтінки червоних фруктів, вершковий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить ростбіф, стейк, сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Masia Bach
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Мерло, Темпранільо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Глибокий вишнево-червоний з рубіновими та кришталевими відтінками.
- Аромат: Широкий асортимент ягід, сливи, бальзамічних і пряних нот і відтінків кедра.
- Смак: М'яке, обволікаюче входження, з приємними нотками цукатів. Добре збалансований і теплий, з м'якими танінами і хорошою стійкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Надзвичайно універсальне вино чудово поєднується з різноманітними стравами: тушкованими та смаженими на грилі овочами та м’ясом, макаронними виробами, м’ясистою жирною рибою, тунцем із соусом, стравами з рису з м’ясом, пасерованими або запіканими грибами, холодними м’ясами та напівв’яленими сирами
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Bodegas Bilbainas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOС
- Сорт винограду: Темпранільо, Гренаш
- Витримка: 12 місяців в американських дубових бочках
- Колір (опис): Гранатово-вишневий колір середньої інтенсивності з фіолетовими переливами.
- Аромат: Червоні фрукти (малина), фіолетові квіти та солодка, характерні для сортів, і спеції з певною смаженою пам’яттю (ваніль, кокос).
- Смак: Це вино з приємним смаком, з легкими танінами, дуже поліроване. Збалансований, з фруктовими спогадами та середньою стійкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Поєднується з вершковими і напівв'яленими сирами. Сосиски, гриби, страви з бобових або картопляний омлет, на додаток до класичного поєднання: м’ясні страви
- Температура подачі: 16-18 ° C. Рекомендується відкрити пляшку за півгодини до подачі.
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Валенсія
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Мускат
- Вміст цукру: Солодке
- Колір (опис): Яскраво-лимонний з перламутровими відблисками
- Аромат: Ноти стиглого абрикосу, медової дині та білих квітів
- Смак: Легкий, вдало збалансований, фруктові відтінки, тривалий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінно доповнить салати, фрукти, десерти
- Температура подачі: 8-10 ° С
- Виробник: Zuazo Gaston
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Темпранільо, Грасиана
- Витримка: 20 місяців в бочках з французького дуба і мінімум 16 місяців в пляшці
- Колір (опис): Яскравий, гранатовий з невеликим характерним відтінком від старіння.
- Аромат: Інтенсивний аромат ванілі, карамелі і спецій з квітковими нюансами.
- Смак: Повнотіле вино зі збалансованим, складним і елегантним. Вино має інтенсивним довгим післясмаком, з м'якими нотами ванілі, карамелі і спецій.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно поєднується з червоним м'ясом, дичиною, пряним тушкованим м'ясом і сирами.
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: 4 місяці в бочках з американського дуба
- Колір (опис): Глибокий вишнево-гранатовий, чистий і блискучий.
- Аромат: Інтенсивний, елегантний і гармонійний. Можна почути червоні і чорні фрукти на тлі деревних і підсмажених нот, мінеральні нюанси.
- Смак: Вино середньої щільності з дуже хорошою структурою і кислотністю, що робить його приємним і легким для пиття, збалансованим і виразним з бархатистими і солодкуватими танинами. Післясмак довге з тонкою солодкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Дуже добре поєднується зі стравами з червоного і білого м'яса, м'ясних рагу, тушкованою жирною рибою, твердими і витриманими сирами. Також доповнить традиційні гаспачо з регіону Хумілья і іберійських ковбасу.
- Температура подачі: 12-15 ° С