Тихе вино
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: Багатий аромат стиглих фруктів з характерними квітковими нотами винограду сорту Москатель
- Смак: Довгий смак і залишає приємний смак білого винограду
- Гастрономічна поєднуваність: Чудово поєднується зі стравами з рибой, молюсками, білого м'яса, риса, макарони, холодне м'ясо. Також ідеально підходить для супроводу закусок.
- Температура подачі: 8 - 10ºC
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Шардоне, Мускат
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Яскравий-золотисто жовтий.
- Аромат: Вино з рясним ароматом стиглих тропічних фруктів (жовтий персик, стиглий ананас), з нотками білих квітів і багатим мінеральним підтекстом.
- Смак: Абрикос, гібіскус, персик. Вино тягуче, масляниста на смак, з прекрасною кислотністю і приємним післясмаком білого винограду.
- Гастрономічна поєднуваність: Чудовою парою стане паелья, морепродукти, страви з томатним соусом.
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Виробник: Bodega Septima
- Країна: Аргентина
- Регіон: Мендоза
- Сорт винограду: Мальбек
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Дуже насичений і глибокий колір, з помітними фіолетовими тонами
- Аромат: Аромат підкреслює аромат свіжих фруктів, таких як слива, вишня та ожина. Нотки карамелі, фруктового джему і чебрецю завершуються, супроводжуючи широту аромату
- Смак: Солодкий і гармонійний. Має тривалий післясмак із смаком вишневого варення
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з червоним м’ясом, дичиною та вишуканими стравами
- Температура подачі: 14-16°C
- Виробник: Saint Clair
- Країна: Нова Зеландія
- Регіон: Мальборо
- Сорт винограду: Совіньон Блан
- Витримка: Немає
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Насичений, повний і збалансований. Дарує відчуття літа. Присутні нотки тропічних фруктів і зеленого яблука
- Смак: Смак хрусткого стиглого яблука, з нотками зеленого агрусу, ананаса, помело, з тривалим післясмаком тропічних фруктів
- Гастрономічна поєднуваність: Поєднується вино з салатами, морепродуктами. Хороший союз з устрицями, козячим сиром. Прекрасно доповнює сири із зеленою цвіллю. Чудово підходить як аперитив
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Країна: ПАР
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Совіньйон Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Міцність: 12.5%
- Колір (опис): Блідо-жовтий
- Аромат: Виразний, відтінки екзотичних фруктів
- Смак: Округлий, свіжий, збалансований
- Гастрономічна поєднуваність: Холодні закуски, салати, спаржа, курка в пряних травах, риба та біле м’ясо
- Температура подачі: 8-10ºC
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 12-15°C
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шенен Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Колір (опис): Світло-солом’яний з зеленуватим відблиском
- Аромат: фруктовий
- Смак: Елегантний, гладкий, зі свіжими лимонними нотами
- Гастрономічна поєднуваність: Свіжі салати, риба на грилі, блакитні сири
- Температура подачі: 8-10°С
- Країна: Італія
- Регіон: Тревенеціе
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Совіньйон Блан
- Колір: Біле
- Міцність: 12%
- Колір (опис): Яскравий солом’яно-жовтий з зеленуватими відблисками
- Аромат: Свіжий, ноти шавлії, перцю, соковитого абрикосу, грейпфрута.
- Смак: Привабливий, повний. Тривалий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні закуски, салати з молюсків, вишукані страви з риби, свіжа спаржа, вишукані страви з риби
- Температура подачі: 8-10ºC
- Виробник: Codorniu
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Мерло, Темпранільо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Глибокий вишнево-червоний з рубіновими та кришталевими відтінками.
- Аромат: Широкий асортимент ягід, сливи, бальзамічних і пряних нот і відтінків кедра.
- Смак: М'яке, обволікаюче входження, з приємними нотками цукатів. Добре збалансований і теплий, з м'якими танінами і хорошою стійкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Надзвичайно універсальне вино чудово поєднується з різноманітними стравами: тушкованими та смаженими на грилі овочами та м’ясом, макаронними виробами, м’ясистою жирною рибою, тунцем із соусом, стравами з рису з м’ясом, пасерованими або запеченими грибами, холодними м’ясами та напівв’яленими сирами
- Температура подачі: 16-18°C
- Виробник: Gruppo Martellozzo s.r.l.
- Країна: Італія
- Регіон: Тревенеціе
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Шардоне
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Солом’яно-жовтий з яскравими зеленими відблисками.
- Аромат: Свіжий, з ніжними нотами ананасу та зеленого яблука.
- Смак: Елегантний, з хорошою структурою та стійкою мінеральністю. Післясмак тривалий.
- Гастрономічна поєднуваність: Гармонійно поєднується з пастою, страви з рису, рибні закуски та морепродукти (особливо омари).
- Температура подачі: 8-10°C
- Виробник: Gruppo Martellozzo s.r.l.
- Країна: Італія
- Регіон: Делле Венеціе
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Піно Гріджо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Яскравий солом’яно-жовтий.
- Аромат: Елегантний, з відтінками флердоранжу, яблука, екзотичних фруктів.
- Смак: Сухий, округлий, з приємною гірчинкою.
- Гастрономічна поєднуваність: Гармонійне з білим мясом, м'які сири, основні страви під червоним соусом.
- Температура подачі: 8-10 °C
- Виробник: Gruppo Martellozzo s.r.l.
- Країна: Італія
- Регіон: Тревенеціе
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Трамінер Ароматіко
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Яскравий лимонно-жовтий з золотистими відблисками.
- Аромат: Висушених плодів шипшини, ноти жовтих та стиглих тропічних фруктів, з медовими натяками.
- Смак: Елегантний, структурований, з пряним післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Гармонійно із стравами з рису, салати з морепродуктами, рибні супи, креветки та омари. Ідеальний аперитив.
- Температура подачі: 8-10 °C
- Виробник: Cantine San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGP
- Сорт винограду: Санджовезе
- Рік (вінтаж): 2023
- Колір (опис): Темно-фіолетового відтінку
- Аромат: Наповнений тонами лісових ягід та легкими пряними нюансами.
- Смак: Насичений, гладкий з добре відчутними танінами, збалансований солодкими ягідними відтінками.
- Гастрономічна поєднуваність: Гармонійно поєднувати з макаронами, закусками, м'ясними стравами та сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Країна: Молдова
- Сорт винограду: Каберне Совіньон
- Витримка: Витримане
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Аромат: Характерний аромат фіалки та сап'яну
- Смак: Смак повний, м'який з відтінками лісових ягід, підкреслений тривалим посмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці та сирами
- Температура подачі: 16-18 ºC
- Країна: Молдова
- Сорт винограду: Рислінг
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Аромат: Вино має свіжий, яскравий аромат з домінувальними тонами білого персика й елегантними нотами манго
- Смак: Легкий ненав'язливий смак з мінеральними нотами поступово переходить у довгий приємний фруктовий посмак
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується зі стравами східної кухні, свининою і морепродуктами
- Температура подачі: 8-10 ºC
- Країна: Франція
- Регіон: Бургундія
- Класифікація: AOC
- Сорт винограду: Піно Нуар (Піно Неро)
- Витримка: Витримане
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Комплексний фруктовий аромат вина витканий з нот чорних і червоних ягід і нюансів спецій.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино складе чудову пару яловичині, тушкованій оленині та зрілим сирам.
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Корвіна
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Попри всю його міць і концентрованість, у цьому вині є місце і для делікатних нот чорної смородини та сушених пелюсток троянди
- Смак: Смак вина - насичений, соковитий, теплий, багатий, гладкий, з тонами стиглої вишні та локриці, м'якими танінами та тривалим посмаком з мигдальними нюансами
- Гастрономічна поєднуваність: "Campofiorin" - універсальне вино, яке підходить до більшості страв. Часто подається до пасти з м'ясним соусом, м'яса-гриль, смаженого м'яса, дичини, витриманих сирів
- Температура подачі: 16-18 °C
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Вердуццо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: Колір світло-золотистий з зеленим відблиском. Аромат насичений, квітковий з тонами цитрусових фруктів
- Смак: Смак питкий з нотками яблук, груш і лимона
- Гастрономічна поєднуваність: Вино добре як аперитив, підійде до страв з білого м'яса, легких закусок і морських делікатесів
- Температура подачі: 8-10 °C
- Країна: Грузія
- Регіон: Кахетія
- Сорт винограду: Ркацителі
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Помаранчеве
- Об `єм: 0.75 л
- Аромат: Ніжний цитрусовий аромат з нотами персика розкривається букетом лугових квітів і солодких яблук
- Смак: У смаку вино повнотіле, гармонійне, потужне, з хорошою танінною структурою і приємним пряним присмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно поєднується зі стравами з птиці, риби та морепродуктів, з овочами гриль і м'якими сирами
- Температура подачі: 14-16 °С
- Країна: Італія
- Регіон: Асті
- Сорт винограду: Барбера
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Аромат: Стійкий аромат вина наповнений тонами стиглої сливи, відтінками спецій (перцю) і солодки
- Смак: Вино має соковитий смак з гарним балансом між кислотністю і танінністю, ноти стиглих фруктів і спецій і стійкий посмак
- Гастрономічна поєднуваність: Вино ідеально підійде до червоного смаженого м'яса, м'яса на грилі, сирів
- Температура подачі: 8-12 °C
- Країна: Італія
- Регіон: Сицилія
- Сорт винограду: Інзолія
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: Інтригує чистим, свіжим ароматом з домінувальними відтінками весняних квітів і фруктів
- Смак: Вино має приємний, освіжний смак з фруктовими та квітковими нотами, м'яку кислинку і гармонійний посмак
- Гастрономічна поєднуваність: Чудове як аперитив, добре поєднується з легкими закусками, стравами з риби
- Температура подачі: 8-12 °C
- Країна: Італія
- Регіон: Абруцо
- Сорт винограду: Монтепунчіано
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Аромат: Елегантний, з нотами вишні
- Смак: Сухий, середньотілий, гладкий, танінний
- Гастрономічна поєднуваність: Сири, баранина, паштети, м'ясні кульки з соусом
- Температура подачі: 8-12 °C
- Країна: Італія
- Регіон: Сицилія
- Сорт винограду: Неро д'Авола
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Аромат: Інтенсивний аромат вина демонструє ноти червоних фруктів, чорносмородинового джему та спецій
- Смак: Смак вина - насичений, стійкий, оксамитовий, приємний, з нотами вишні, черешні та чорної смородини
- Гастрономічна поєднуваність: Вино рекомендується подавати до червоного м'яса, дичини та сирів
- Температура подачі: 8-12 °C