Текіла
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Бланко
- Колір: Білий
- Колір (опис): Кришталево-чистого, прозорого із сріблястими переливами.
- Аромат: Розкривається вишуканими нотками трав та квітів.
- Смак: Яскравий і водночас витончений із фруктовими та пряними нотами. У післясмаку відчуваються нюанси агави та трав.
- Гастрономічна поєднуваність: Текіла чудова у чистому вигляді, традиційно доповнена сіллю та часточкою лайма. Гарна як інгредієнт коктейлів (наприклад, Маргарита, Текіла Санрайз і Копа де Оро).
- Температура подачі: 20-22°C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Золота Текіла
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Блискучого світло-золотистого
- Аромат: Легкий, приємний і свіжий аромат квітів, фруктів, нюанси ванілі і копченої агави.
- Смак: М'який і теплий, елегантний і свіжий смак, з тонами агави, карамелі і спецій. Довге, інтригуюче післясмак.
- Гастрономічна поєднуваність: Можна сміливо вживати в чистому вигляді, за традицією з сіллю і лаймом. Також, стане прекрасною основою для коктейлів (Текіла Санрайз, Маргарита, Копа де Оро).
- Температура подачі: 20-22 °C
- Виробник: Casa Centinela
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Бланко
- Колір: Білий
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): Кришталево-прозорий
- Аромат: Славиться своїм солодким ароматом з характерними нотами карамелі, ромашки з цитрусовими відтінками.
- Смак: З довгим післясмаком здобної, пряної булочки з корицею.
- Гастрономічна поєднуваність: Можна пити, як самостійний напій, так і як інгредієнт коктейлів.
- Температура подачі: 18-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Бланко
- Колір: Білий
- Колір (опис): Кришталево-чистого, прозорого із сріблястими переливами.
- Аромат: Розкривається вишуканими нотками трав та квітів.
- Смак: Яскравий і водночас витончений із фруктовими та пряними нотами. У післясмаку відчуваються нюанси агави та трав.
- Гастрономічна поєднуваність: Текіла чудова у чистому вигляді, традиційно доповнена сіллю та часточкою лайма. Гарна як інгредієнт коктейлів (наприклад, Маргарита, Текіла Санрайз і Копа де Оро).
- Температура подачі: 20-22°C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Бланко
- Об `єм: 0.2 л
- Колір (опис): Кришталево чиста, прозора
- Аромат: Свіжий, тонкий, приємний аромат, витканий з нот агави, спецій, свіжих трав та прянощів.
- Смак: Багатий, яскравий, виразний нотами свіжих трав, пекучих прянощів, агави та фруктів. У тривалому післясмаку відчуваються нюанси агави та перцю.
- Гастрономічна поєднуваність: Текіла чудова у чистому вигляді, традиційно доповнена сіллю та часточкою лайма. Гарна як інгредієнт коктейлів.
- Температура подачі: 20-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Репосадо
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Блідо-бурштиновий
- Аромат: Аромат тонкий, в якому присутні відтінки карамелі, квіткового меду, польових квітів, свіжих трав.
- Смак: Смак виразний, розкішний, з маслянистою текстурою, солодкими карамельно - кавовими нотками, з відтінками пряностей, деревини. Тривалий післясмак з ванільними і дубовими тонами.
- Гастрономічна поєднуваність: Бажано пити, як самостійний напій, в парі з витриманою сигарою, а також можливо використовувати, як інгредієнт коктейлів.
- Температура подачі: 20-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Репосадо
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Блідо-бурштиновий
- Аромат: Аромат тонкий, в якому присутні відтінки карамелі, квіткового меду, польових квітів, свіжих трав.
- Смак: Смак виразний, розкішний, з маслянистою текстурою, солодкими карамельно - кавовими нотками, з відтінками пряностей, деревини. Тривалий післясмак з ванільними і дубовими тонами.
- Гастрономічна поєднуваність: Бажано пити, як самостійний напій, в парі з витриманою сигарою, а також можливо використовувати, як інгредієнт коктейлів.
- Температура подачі: 20-22 °C
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Сільвер
- Колір: Білий
- Об `єм: 1 л
- Колір (опис): Кришталево-чистого, прозорого із сріблястими переливами
- Аромат: Вишукані нотки трав та квітів.
- Смак: Яскравий і водночас витончений із фруктовими та пряними нотами. У післясмаку відчуваються нюанси агави та трав.
- Гастрономічна поєднуваність: Текіла чудова у чистому вигляді, традиційно доповнена сіллю та часточкою лайма. Гарна як інгредієнт коктейлів.
- Температура подачі: 20-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Аньєхо
- Витримка: 1 рік
- Колір (опис): Медовий із золотистими переливами
- Аромат: Неймовірно ніжний аромат, який наповнений солодко-медовими, ягідними і карамелевими нотами.
- Смак: Багатий і глибокий смак з явними тонами агави, ягід і меду. Плавно перетікає в злегка різке, але приємне і тривале післясмак з нотами карамелі.
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінний аперитив, ідеально підійде як насичена основа для коктейлів.
- Температура подачі: 18-22 °C
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Репосадо
- Витримка: 9-12 місяців
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Світло-солом'яний із золотистими відблисками
- Аромат: Приємно ніжний аромат з нотами карамелі і агави, доповненими деревними і квітковими відтінками.
- Смак: Насичений, виразний смак, наповнений нюансами карамелі і агави. У післясмаку відчувається приємна гіркота і прянощі.
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінний аперитив, ідеально підійде як насичена основа для коктейлів.
- Температура подачі: 16-20 ° С
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Золота Текіла
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Золотистого
- Аромат: Ніжний, легкий, з тонкими фрктовим нотами, приємною солодкістю агави, відтінками спецію і ванільними нотами.
- Смак: Приємний, м'який і легкий, з нотками лимона, агави, які доповнені карамельної бархатистістю. Післясмак стійке і приємне.
- Гастрономічна поєднуваність: Можна вживати в чистому вигляді, також стане відмінним інгрідієнтом для коктейтей і прекрасним супроводом гострих мексиканських страв.
- Температура подачі: 18-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Колір: Білий
- Об `єм: 0.7 л
- Колір (опис): Кришталево чиста, прозора
- Аромат: Свіжий, тонкий, приємний аромат, витканий з нот агави, спецій, свіжих трав та прянощів.
- Смак: Багатий, яскравий, виразний нотами свіжих трав, пекучих прянощів, агави та фруктів. У тривалому післясмаку відчуваються нюанси агави та перцю.
- Гастрономічна поєднуваність: Краще вживати традиційно: в чистому вигляді з сіллю і часточкою лайма. Також підійде для коктейлів.
- Температура подачі: 20-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Репосадо
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Золотисто-жовтий
- Аромат: Насичений аромат, який добре чути. Дуже приємний, доповнений відтінками меду, ванілі і солодких спецій.
- Смак: Неймовірно багатий, що обволікає смак з яскравими нотами перцю, кориці, оливок і дуба. Тривале, сухе, інтенсивне післясмак.
- Гастрономічна поєднуваність: Чудово вживається в чистому вигляді, в доповненні з сіллю і часточкою лайма, за традицією, а також як основа в коктейлях Мaргаріта, Текіла санрайз і Копа де Оро.
- Температура подачі: 20-22 ° C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Del Maguey
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Мескаль
- Колір: Білий
- Колір (опис): Прозорий та чистий
- Аромат: Велика кількість фруктових тонів, які доповнені нюансами меду, ванілі та смаженої агави.
- Смак: Наповнений тонами імбиру, а також коричневими відтінками, нотками паленого сандалового дерева, стиглих бананів та мандаринів. Післясмак тривалий і м'який.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендують вживати цю текілу в чистому вигляді, охолоджену, у складі різних коктейлів, з лаймом та сіллю.
- Температура подачі: 8-10 °С
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Camino Real
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Золота Текіла
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Бурштинового кольору із золотистим відтінком
- Аромат: Ніжний карамельний аромат з тонами блакитної агави і цукрової тростини.
- Смак: М'який, традиційний смак з відтінком карамелі і солодкуватим через очерету, післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасна в чистому вигляді, можна змішати з льодом або традиційно, з сіллю і лаймом.
- Температура подачі: 20-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Herradura
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Бланко
- Колір: Білий
- Колір (опис): Кришталево чистого, прозорого
- Аромат: Багатий аромат, у якому домінують ноти блакитної агави.
- Смак: Солодкуваті ноти агави гармонійно доповнені цитрусовими тонами. Післясмак - чистий, м'який, зігріваючий.
- Гастрономічна поєднуваність: Текілу рекомендується вживати у чистому вигляді. Напій стане ідеальною основою для мексиканських коктейлів.
- Температура подачі: 8-10°С
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Herradura
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Репосадо
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Золотого
- Аромат: В ароматі присутній печена агава з відтінками стружок мигдалю, ванілі і спецій.
- Смак: Смак маслянистий, насичений, з відтінками ванілі і карамелі, з легким димним присмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Текілу рекомендується вживати в чистому вигляді як аперитив, поєднуючи зі стравами мексиканської кухні, лаймом, сіллю або сангритою. Напій також підходить для створення коктейлів.
- Температура подачі: 18-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Destiladora San Nicolas
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Бланко
- Колір: Білий
- Колір (опис): Чистий, ясний кольори із сріблястим відтінком
- Аромат: Делікатний аромат текіли розкривається солодкими тонами агави, трав'яними нюансами, відтінками лимонної цедри, тропічних плодів та перцю.
- Смак: М'який, гладкий смак текіли грає яскравими тонами агави, доповненими нюансами ванілі, ананаса, перцю та прянощів. Чисте, елегантне післясмак рясніє нюансами тропічних плодів і перцю.
- Гастрономічна поєднуваність: Текіла чудова у чистому вигляді, з сіллю та традиційної часточки лайма або ж у парі з Сангрітою. Хороша як інгредієнт коктейлів та доповнення до страв мексиканської кухні.
- Температура подачі: 22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Destiladora San Nicolas
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Репосадо
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Золотистого
- Аромат: Солодкі тони карамелі, банан і соковиті ноти агави.
- Смак: Наповнений тонами м'яти, солодких тропічних плодів, квітів, карамелі та ванілі, прикрашеними легкими нюансами дуба, перцю та трав. Післясмак грає нюансами прянощів — ванілі та кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Текіла чудова у чистому вигляді, з сіллю та традиційної часточки лайма або ж у парі з сангрітою. Хороша як інгредієнт коктейлів та доповнення до страв мексиканської кухні.
- Температура подачі: 20-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Milagro
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Аньєхо
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Янтарного
- Аромат: Багаті ноти карамелі, доповнені відтінками спецій.
- Смак: М'який, складний, насичений тони цитрусів, тютюну, деревини, блакитної агави та сухофруктів. Післясмак - ніжний, пряний.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується пити у чистому вигляді, невеликими ковтками. Напій ідеально підходить для створення різноманітних коктейлів.
- Температура подачі: 16-18 °С
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Milagro
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Репосадо
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Золотистого
- Аромат: Запашні тони фруктів, бджолиного воску та східних прянощів.
- Смак: М'яка, чарівна палітра нотами меду, кориці, горіхів та екзотичних фруктів.
- Гастрономічна поєднуваність: Текіла Milagro п'ється виключно у чистому вигляді та в жодному разі не додаючи льоду.
- Температура подачі: 16-18 °С
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Milagro
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Репосадо
- Витримка: 3 роки
- Колір (опис): Темно-бурштиновий
- Аромат: Ноти ванілі та легкими нюансами дуба.
- Смак: Чистий, комплексним смаком з тонами чорного перцю, ванілі та пряними нотками кориці та ванілі у післясмаку.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується подавати як дижестив або використовувати як інгредієнт для алкогольних коктейлів.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Milagro
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Сільвер
- Колір: Білий
- Колір (опис): Чистий, прозорий
- Аромат: Ніжний, приємний аромат розкривається тонами цитрусових фруктів.
- Смак: М'який, солодкуваті тони блакитної агави доповнюються свіжими цитрусовими відтінками. У приємному післясмаку відчувається легка гіркуватість цедри лимона.
- Гастрономічна поєднуваність: Вживатися як у чистому вигляді, і у коктейлях. Особливо добре підійде як основа для класичної Маргарити, Мохіто та інших коктейлів. Прекрасно поєднується з гострими та пряними м'ясними стравами мексиканської кухні.
- Температура подачі: 18-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Olmeca
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Золота Текіла
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Блідо-золотистого
- Аромат: Насичений фруктовий аромат з нотами грейпфрута та дерев'яні нюанси.
- Смак: Насичений, із нотами меду, терпкістю чорного перцю, трохи відчуваються димні нюанси.
- Гастрономічна поєднуваність: Текілу Olmeca Gold ідеально пити в чистому вигляді з лаймом (або лимоном) і сіллю. Спробуйте її в коктейлях і вам відкриється маса нових нюансів у її смаку.
- Температура подачі: 18-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Olmeca
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Сільвер
- Колір: Білий
- Колір (опис): Чистий, прозорий
- Аромат: Тонами зеленого перцю, трав та цитрусовими відтінками.
- Смак: Насичений, солодкуватий смак із цитрусовими нотами, нюансами диму та меду.
- Гастрономічна поєднуваність: Текіла хороша у чистому вигляді з лимоном та сіллю. Може вживатися як аперитив з м'ясними закусками. На її основі також готують різноманітні коктейлі.
- Температура подачі: 18-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Casa Centinela
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): Золотисто-горіховий
- Аромат: В ароматі добре поєднуються тропічні фрукти і агава.
- Смак: У добре збалансованому смаку текіли Кабріто, чутні ноти цитрусових, темного шоколаду і ванілі. У післясмаку чутні деревні нотки.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасний дижестив. Можна пити, як самостійний напій, так і як інгредієнт коктейлів.
- Температура подачі: 18-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Casa Centinela
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Аньєхо
- Витримка: від 1 до 3 років
- Колір (опис): Світло-бурштиновий
- Аромат: Багатий аромат текіли містить в собі ноти горіхів, ананаса, персика, спецій і випічки.
- Смак: У складному, фруктовому смаку текіли гармонійно поєднуються ноти тропічних фруктів, заварних тістечок, квітів, меду і вишень. У тривалому післясмаку чутні кедрові нюанси.
- Гастрономічна поєднуваність: Текіла служить прекрасним самостійним напоєм, в парі з сигарою, а також інгредієнтом коктейлів. Також, її доречно додавати в каву.
- Температура подачі: 18-22 °C
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Casa Centinela
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Бланко
- Колір: Білий
- Колір (опис): Кришталево прозорий
- Аромат: Солодкуватий аромат наповнений нотами ванілі, горіхів, прянощів та трав.
- Смак: Володіє дуже м'яким, фруктовим смаком, з доповненням відтінків меду і перцю. У тривалому, зігріваючий послевкусии чутні пряні нюанси.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасний самостійним напоєм, а також інгредієнтом коктейлів. Вона чудово поєднується зі стравами мексиканської кухні, морепродуктами, м'ясом та птицею.
- Температура подачі: 18-20 °С
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Casa Centinela
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Репосадо
- Колір: Золотий
- Колір (опис): Світло-золотистий
- Аромат: Аромат наповнений великою кількістю фруктів, особливо відчувається персик, мюслі, фісташки, макадамія, печиво і квітковий мед.
- Смак: Смак текіли м'який, приємно-гармонійний, з тонкими нотами горіхів, прянощів, сандалового дерева, меду і перцю. У післясмаку присутні легкі пряні нотки.
- Гастрономічна поєднуваність: Текіла прекрасна як самостійний напій. Також може бути інгредієнтом для коктейлів. Вона відмінно поєднується зі стравами мексиканської кухні, морепродуктами, м'ясом і птицею.
- Температура подачі: 18-20 ° С
- Cклад набору: 100% Агава
- Виробник: Tequila Supremo
- Країна: Мексика
- Регіон: Халіско
- Класифікація: Бланко
- Витримка: 9 до 12 місяців
- Колір (опис): Прозорий з легким зеленим відтінком
- Аромат: В ароматі добре чутні ноти цитрусових і тропічних фруктів, які гармонійно доповнюються відтінками агави.
- Смак: Багатий, освіжаючий смак, з тонами тропічних фруктів і агави. У тривалому післясмаку чутні ноти цитрусових і незначна солодощі.
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінний аперитив, ідеально підійде як насичена основа для коктейлів.
- Температура подачі: 16-20 °С