Арманьяк
В наявності
1 589 грн
- Виробник: Millesimes & Tradition
- Країна: Франція
- Регіон: Ба-Арманьяк
- Класифікація: VS
- Сорт винограду: Бако, Уні Блан
- Витримка: 3 років
- Колір (опис): Горіхово-бурштинового
- Аромат: Квіткові тони та ноти цитрусових фруктів.
- Смак: Чудовий збалансований, але в міру в'яжучими танинами, нюансами спецій, горіхів. Післясмак відрізняється насиченістю і тривалістю з поступовим пом'якшенням.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується як дижестив або у складі освіжаючого коктейлю як аперитив. Також чудово підійде до фруктів та ягод.
- Температура подачі: 20–22 °С
- Виробник: Millesimes & Tradition
- Країна: Франція
- Регіон: Ба-Арманьяк
- Класифікація: VS
- Сорт винограду: Бако, Уні Блан
- Витримка: 3 років
- Колір (опис): Горіхово-бурштинового
- Аромат: Квіткові тони та ноти цитрусових фруктів.
- Смак: Чудовий збалансований, але в міру в'яжучими танинами, нюансами спецій, горіхів. Післясмак відрізняється насиченістю і тривалістю з поступовим пом'якшенням.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується як дижестив або у складі освіжаючого коктейлю як аперитив. Також чудово підійде до фруктів та ягод.
- Температура подачі: 20–22 °С
В наявності
2 199 грн
- Виробник: Millesimes & Tradition
- Країна: Франція
- Регіон: Ба-Арманьяк
- Класифікація: VSOP
- Сорт винограду: Фоль Бланш
- Витримка: 8 років
- Колір (опис): Приємний, бурштиновий
- Аромат: Витончений, наповнений нотами сухофруктів, імбиру, квітів фіалки та ванілі, що знаходяться в обрамленні оксамитових земляних нюансів.
- Смак: Чудовий баланс складових його елементів: дуба, чорносливу, ванілі, горіхів та солодких спецій. Довгий післясмак має пікантну різкість.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати самостійно як дижестив або у супроводі фруктів та ягід.
- Температура подачі: 18–21 °С
- Виробник: Millesimes & Tradition
- Країна: Франція
- Регіон: Ба-Арманьяк
- Класифікація: VSOP
- Сорт винограду: Фоль Бланш
- Витримка: 8 років
- Колір (опис): Приємний, бурштиновий
- Аромат: Витончений, наповнений нотами сухофруктів, імбиру, квітів фіалки та ванілі, що знаходяться в обрамленні оксамитових земляних нюансів.
- Смак: Чудовий баланс складових його елементів: дуба, чорносливу, ванілі, горіхів та солодких спецій. Довгий післясмак має пікантну різкість.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати самостійно як дижестив або у супроводі фруктів та ягід.
- Температура подачі: 18–21 °С
В наявності
2 659 грн
- Виробник: Millesimes & Tradition
- Країна: Франція
- Регіон: Ба-Арманьяк
- Класифікація: XO
- Сорт винограду: Бако, Уні Блан
- Витримка: 15 років
- Колір (опис): Яскравий і блискучий золотаво-бурштиновий
- Аромат: Ноти чорносливу повільно змінюються тонами іриски та ванілі.
- Смак: Потужний, виразний, але напрочуд м'який. На зміну бархатистим танінам і відтінкам дуба в смаковому акорді приходять пряні ноти спецій і солодкуваті тони сухофруктів, що переходять у тривалий, сухий смак.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як дижестив: самостійно або у супроводі фруктів та ягід.
- Температура подачі: 19–22 °С
- Виробник: Millesimes & Tradition
- Країна: Франція
- Регіон: Ба-Арманьяк
- Класифікація: XO
- Сорт винограду: Бако, Уні Блан
- Витримка: 15 років
- Колір (опис): Яскравий і блискучий золотаво-бурштиновий
- Аромат: Ноти чорносливу повільно змінюються тонами іриски та ванілі.
- Смак: Потужний, виразний, але напрочуд м'який. На зміну бархатистим танінам і відтінкам дуба в смаковому акорді приходять пряні ноти спецій і солодкуваті тони сухофруктів, що переходять у тривалий, сухий смак.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як дижестив: самостійно або у супроводі фруктів та ягід.
- Температура подачі: 19–22 °С
Немає в наявності
2 799 грн
- Виробник: Lheraud
- Країна: Франція
- Регіон: Ба-Арманьяк
- Класифікація: VS
- Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
- Витримка: 3 років
- Колір (опис): Бурштиновий
- Аромат: Ноти карамелі, прянощів і дуба
- Смак: Гарна структура і збалансованість, з танінними, горіховими та фруктовими відтінками. Має тривалий посмак
- Гастрономічна поєднуваність: Арманьяк є чудовим дижестивом. Також арманьяк відмінно поєднується з кавою і сигарами.
- Температура подачі: 19–22 °С
- Виробник: Lheraud
- Країна: Франція
- Регіон: Ба-Арманьяк
- Класифікація: VS
- Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
- Витримка: 3 років
- Колір (опис): Бурштиновий
- Аромат: Ноти карамелі, прянощів і дуба
- Смак: Гарна структура і збалансованість, з танінними, горіховими та фруктовими відтінками. Має тривалий посмак
- Гастрономічна поєднуваність: Арманьяк є чудовим дижестивом. Також арманьяк відмінно поєднується з кавою і сигарами.
- Температура подачі: 19–22 °С
Немає в наявності
2 976 грн
- Виробник: Lheraud
- Країна: Франція
- Регіон: Ба-Арманьяк
- Класифікація: VSOP
- Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
- Витримка: 5 років
- Колір (опис): Бурштиновий
- Аромат: Відтінками дерев'яної бочки, фруктів та ванілі.
- Смак: Має чудовий плодовий вкус, з легкою танінністю і післясмаком, що дарує відчуття теплоти.
- Гастрономічна поєднуваність: Чудовим дижестивом. Арманьяк подається до десерту (арманьяк з яблуком, з шоколадом), ягоди та фрукти – аженський чорнослив, черешню, малину, апельсин. Також арманьяк відмінно поєднується з кавою та сигарами.
- Температура подачі: 20-25 °C
- Виробник: Lheraud
- Країна: Франція
- Регіон: Ба-Арманьяк
- Класифікація: VSOP
- Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
- Витримка: 5 років
- Колір (опис): Бурштиновий
- Аромат: Відтінками дерев'яної бочки, фруктів та ванілі.
- Смак: Має чудовий плодовий вкус, з легкою танінністю і післясмаком, що дарує відчуття теплоти.
- Гастрономічна поєднуваність: Чудовим дижестивом. Арманьяк подається до десерту (арманьяк з яблуком, з шоколадом), ягоди та фрукти – аженський чорнослив, черешню, малину, апельсин. Також арманьяк відмінно поєднується з кавою та сигарами.
- Температура подачі: 20-25 °C
Немає в наявності
8 923 грн
- Виробник: Lheraud
- Країна: Франція
- Регіон: Ба-Арманьяк
- Класифікація: XO
- Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
- Витримка: 35 років
- Колір (опис): Приємний бурштиновий, з золотистими відтінками
- Аромат: Добре збалансований, насичений, округлий, з приємними танінами. Післясмак приємною і стійке.
- Смак: Багатогранний, складний, з нотами інжиру, горіха, ванілі і прянощів.
- Гастрономічна поєднуваність: Отлично подходит, как дижестив. также отлично дополнит такие блюда как копченый лосось, колбасные изделия, блюда гасконской кухни, фуа-гра, соусы, традиционные фламбе из мяса и дичи. Также можно подавать к десерту, фруктам (аженский чернослив, черешня, малина, апельсин). Отлично сочетается с кофе с сигарой.
- Температура подачі: 19–22 °С
- Виробник: Lheraud
- Країна: Франція
- Регіон: Ба-Арманьяк
- Класифікація: XO
- Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
- Витримка: 35 років
- Колір (опис): Приємний бурштиновий, з золотистими відтінками
- Аромат: Добре збалансований, насичений, округлий, з приємними танінами. Післясмак приємною і стійке.
- Смак: Багатогранний, складний, з нотами інжиру, горіха, ванілі і прянощів.
- Гастрономічна поєднуваність: Отлично подходит, как дижестив. также отлично дополнит такие блюда как копченый лосось, колбасные изделия, блюда гасконской кухни, фуа-гра, соусы, традиционные фламбе из мяса и дичи. Также можно подавать к десерту, фруктам (аженский чернослив, черешня, малина, апельсин). Отлично сочетается с кофе с сигарой.
- Температура подачі: 19–22 °С
Показано з 1 по 6 із 6 (всього 1 сторінок)