Смак: Чудовий збалансований, але в міру в'яжучими танинами, нюансами спецій, горіхів. Післясмак відрізняється насиченістю і тривалістю з поступовим пом'якшенням.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується як дижестив або у складі освіжаючого коктейлю як аперитив. Також чудово підійде до фруктів та ягод.
Температура подачі: 20–22 °С
Виробник: Millesimes & Tradition
Країна: Франція
Регіон: Ба-Арманьяк
Класифікація: VS
Сорт винограду: Бако, Уні Блан
Витримка: 3 років
Колір (опис): Горіхово-бурштинового
Аромат: Квіткові тони та ноти цитрусових фруктів.
Смак: Чудовий збалансований, але в міру в'яжучими танинами, нюансами спецій, горіхів. Післясмак відрізняється насиченістю і тривалістю з поступовим пом'якшенням.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується як дижестив або у складі освіжаючого коктейлю як аперитив. Також чудово підійде до фруктів та ягод.
Колір (опис): Яскравий і блискучий золотаво-бурштиновий
Аромат: Ноти чорносливу повільно змінюються тонами іриски та ванілі.
Смак: Потужний, виразний, але напрочуд м'який. На зміну бархатистим танінам і відтінкам дуба в смаковому акорді приходять пряні ноти спецій і солодкуваті тони сухофруктів, що переходять у тривалий, сухий смак.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як дижестив: самостійно або у супроводі фруктів та ягід.
Температура подачі: 19–22 °С
Виробник: Millesimes & Tradition
Країна: Франція
Регіон: Ба-Арманьяк
Класифікація: XO
Сорт винограду: Бако, Уні Блан
Витримка: 15 років
Колір (опис): Яскравий і блискучий золотаво-бурштиновий
Аромат: Ноти чорносливу повільно змінюються тонами іриски та ванілі.
Смак: Потужний, виразний, але напрочуд м'який. На зміну бархатистим танінам і відтінкам дуба в смаковому акорді приходять пряні ноти спецій і солодкуваті тони сухофруктів, що переходять у тривалий, сухий смак.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як дижестив: самостійно або у супроводі фруктів та ягід.
Аромат: Відтінками дерев'яної бочки, фруктів та ванілі.
Смак: Має чудовий плодовий вкус, з легкою танінністю і післясмаком, що дарує відчуття теплоти.
Гастрономічна поєднуваність: Чудовим дижестивом. Арманьяк подається до десерту (арманьяк з яблуком, з шоколадом), ягоди та фрукти – аженський чорнослив, черешню, малину, апельсин. Також арманьяк відмінно поєднується з кавою та сигарами.
Температура подачі: 20-25 °C
Виробник: Lheraud
Країна: Франція
Регіон: Ба-Арманьяк
Класифікація: VSOP
Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
Витримка: 5 років
Колір (опис): Бурштиновий
Аромат: Відтінками дерев'яної бочки, фруктів та ванілі.
Смак: Має чудовий плодовий вкус, з легкою танінністю і післясмаком, що дарує відчуття теплоти.
Гастрономічна поєднуваність: Чудовим дижестивом. Арманьяк подається до десерту (арманьяк з яблуком, з шоколадом), ягоди та фрукти – аженський чорнослив, черешню, малину, апельсин. Також арманьяк відмінно поєднується з кавою та сигарами.
Колір (опис): Приємний бурштиновий, з золотистими відтінками
Аромат: Добре збалансований, насичений, округлий, з приємними танінами. Післясмак приємною і стійке.
Смак: Багатогранний, складний, з нотами інжиру, горіха, ванілі і прянощів.
Гастрономічна поєднуваність: Отлично подходит, как дижестив. также отлично дополнит такие блюда как копченый лосось, колбасные изделия, блюда гасконской кухни, фуа-гра, соусы, традиционные фламбе из мяса и дичи. Также можно подавать к десерту, фруктам (аженский чернослив, черешня, малина, апельсин). Отлично сочетается с кофе с сигарой.
Температура подачі: 19–22 °С
Виробник: Lheraud
Країна: Франція
Регіон: Ба-Арманьяк
Класифікація: XO
Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
Витримка: 35 років
Колір (опис): Приємний бурштиновий, з золотистими відтінками
Аромат: Добре збалансований, насичений, округлий, з приємними танінами. Післясмак приємною і стійке.
Смак: Багатогранний, складний, з нотами інжиру, горіха, ванілі і прянощів.
Гастрономічна поєднуваність: Отлично подходит, как дижестив. также отлично дополнит такие блюда как копченый лосось, колбасные изделия, блюда гасконской кухни, фуа-гра, соусы, традиционные фламбе из мяса и дичи. Также можно подавать к десерту, фруктам (аженский чернослив, черешня, малина, апельсин). Отлично сочетается с кофе с сигарой.