Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігріваючи фужер у долоні, так і з льодом або в коктейлях з тоніком, вишневим, цитрусовим соками.
Температура подачі: 20 °C
Виробник: Таврія
Країна: Україна
Класифікація: VSOP
Витримка: 4 років
Об `єм: 0.5 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Сонячно-золотистий
Аромат: Ожина, чорнослив, шоколадні тони.
Смак: Легкий, з оксамитовою кислотністю.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігріваючи фужер у долоні, так і з льодом або в коктейлях з тоніком, вишневим, цитрусовим соками.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігріваючи фужер у долоні, так і з льодом або в коктейлях з тоніком, вишневим, цитрусовим соками.
Температура подачі: 20 °C
Виробник: Таврія
Країна: Україна
Класифікація: VSOP
Витримка: 4 років
Об `єм: 0.5 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Сонячно-золотистий
Аромат: Ожина, чорнослив, шоколадні тони.
Смак: Легкий, з оксамитовою кислотністю.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігріваючи фужер у долоні, так і з льодом або в коктейлях з тоніком, вишневим, цитрусовим соками.
Аромат: Квітково-фруктовий букет та відтінками сушеного мигдалю.
Смак: Легкі фруктові тони сливи та абрикоса, відтінки ізюму, карамелі та благородні ванільно-мигдальні ноти.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужера в ладони, так і з льодом або в коктейлях з тоніком, вишневим, цитрусовим соками.
Температура подачі: 18 - 20 °С
Виробник: Шабо
Країна: Україна
Класифікація: VS
Витримка: 2-3 років
Об `єм: 0.1 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Золотисто-бурштиновий
Аромат: Квітково-фруктовий букет та відтінками сушеного мигдалю.
Смак: Легкі фруктові тони сливи та абрикоса, відтінки ізюму, карамелі та благородні ванільно-мигдальні ноти.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужера в ладони, так і з льодом або в коктейлях з тоніком, вишневим, цитрусовим соками.
Аромат: Квітково-фруктовий букет та відтінками сушеного мигдалю.
Смак: Легкі фруктові тони сливи та абрикоса, відтінки ізюму, карамелі та благородні ванільно-мигдальні ноти.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужера в ладони, так і з льодом або в коктейлях з тоніком, вишневим, цитрусовим соками.
Температура подачі: 18 - 20 °С
Виробник: Шабо
Країна: Україна
Класифікація: VS
Витримка: 2-3 років
Об `єм: 0.5 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Золотисто-бурштиновий
Аромат: Квітково-фруктовий букет та відтінками сушеного мигдалю.
Смак: Легкі фруктові тони сливи та абрикоса, відтінки ізюму, карамелі та благородні ванільно-мигдальні ноти.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужера в ладони, так і з льодом або в коктейлях з тоніком, вишневим, цитрусовим соками.
Смак: Домінуючі ноти дуба в поєднанні з тонами польових трав та медових сот та доповнюються неповторним дубово-медовим післясмаком.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужера в долоні, так і з льодом або в коктейлях з тоніком, вишневим, цитрусовим соками.
Температура подачі: 20–22 °С
Виробник: Шабо
Країна: Україна
Класифікація: VSOP
Витримка: 5 років
Об `єм: 0.5 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Золотисто-бурштиновий
Аромат: Насиченим та багатогранним букетом
Смак: Домінуючі ноти дуба в поєднанні з тонами польових трав та медових сот та доповнюються неповторним дубово-медовим післясмаком.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужера в долоні, так і з льодом або в коктейлях з тоніком, вишневим, цитрусовим соками.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужером у ладони, так і з льодом або в коктейлях, вишневим, цитрусовим соками.
Температура подачі: 18 - 20 °С
Виробник: Shabo
Країна: Україна
Класифікація: VS
Витримка: 3 років
Об `єм: 0.5 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Бурштиновий
Аромат: Тона ванілі та горіху.
Смак: Квіткові ноти
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужером у ладони, так і з льодом або в коктейлях, вишневим, цитрусовим соками.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужером у ладони, так і з льодом або в коктейлях, вишневим, цитрусовим соками.
Температура подачі: 18 - 20 °С
Виробник: Shabo
Країна: Україна
Класифікація: VSOP
Витримка: 5 років
Об `єм: 0.5 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Бурштиновий
Аромат: Тона ванілі та горіху.
Смак: М’які ноти в'яленого абрикоса та персика.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужером у ладони, так і з льодом або в коктейлях, вишневим, цитрусовим соками.
Аромат: Ванільно-шоколадний і смолянисто-горіховий букет.
Смак: Cкладний та неповторний.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужером у ладони, так і з льодом або в коктейлях, вишневим, цитрусовим соками.
Температура подачі: 18 - 20 °С
Виробник: Shabo
Країна: Україна
Класифікація: XO
Витримка: 6 років
Об `єм: 0.5 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Бурштиновий
Аромат: Ванільно-шоколадний і смолянисто-горіховий букет.
Смак: Cкладний та неповторний.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужером у ладони, так і з льодом або в коктейлях, вишневим, цитрусовим соками.
Аромат: Ванільно-шоколадний і смолянисто-горіховий букет.
Смак: Cкладний та неповторний.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужером у ладони, так і з льодом або в коктейлях, вишневим, цитрусовим соками.
Температура подачі: 18 - 20 °С
Виробник: Shabo
Країна: Україна
Класифікація: XO
Витримка: 6 років
Об `єм: 0.5 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Бурштиновий
Аромат: Ванільно-шоколадний і смолянисто-горіховий букет.
Смак: Cкладний та неповторний.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, зігрівання фужером у ладони, так і з льодом або в коктейлях, вишневим, цитрусовим соками.
Аромат: Плодові нотки з відтінком барбарису та легкими тонами бочкової витримки.
Смак: Округлий, м'який, з приємним посмаком і нотами маркових витриманих коньячних спиртів.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, так і з льодом або в коктейлях, поєднується з фруктовими десертами, кавою, виноградом.
Температура подачі: 18 - 20 °С
Виробник: Shabo
Країна: Україна
Класифікація: VS
Витримка: 3 років
Об `єм: 0.5 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Золотисто-бурштиновий
Аромат: Плодові нотки з відтінком барбарису та легкими тонами бочкової витримки.
Смак: Округлий, м'який, з приємним посмаком і нотами маркових витриманих коньячних спиртів.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, так і з льодом або в коктейлях, поєднується з фруктовими десертами, кавою, виноградом.
Аромат: Розвинений, складний букет з нотами сухофруктів, відтінками кави й волоського горіха та елегантними тонами витримки в дубі
Смак: Повний смак, з нотками колотого горіхаі кави, в поєднанні з дубовою витримкою і тривалим післясмаком
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, так і з льодом або в коктейлях, поєднується з фруктовими десертами, кавою, виноградом.
Температура подачі: 18-20 °C
Виробник: Shabo
Країна: Україна
Класифікація: VSOP
Витримка: 5 років
Об `єм: 0.5 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Золотисто-бурштиновий
Аромат: Розвинений, складний букет з нотами сухофруктів, відтінками кави й волоського горіха та елегантними тонами витримки в дубі
Смак: Повний смак, з нотками колотого горіхаі кави, в поєднанні з дубовою витримкою і тривалим післясмаком
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як класичним способом, так і з льодом або в коктейлях, поєднується з фруктовими десертами, кавою, виноградом.
Аромат: Ніжні, багаті фруктові ноти інжиру, родзинок, сливи та зацукрованого апельсина.
Смак: Виражена відтінками ванілі, кава мокко та фундука, переходить у округлий післясмак із тонами коричневого цукру, нюансами гвоздики та апельсинової цедри.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати при кімнатній температурі як дижестив.
Температура подачі: 20–22 °С
Виробник: Courvoisier
Країна: Франція
Класифікація: XO
Витримка: 11 років
Об `єм: 0.7 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Золотого
Аромат: Ніжні, багаті фруктові ноти інжиру, родзинок, сливи та зацукрованого апельсина.
Смак: Виражена відтінками ванілі, кава мокко та фундука, переходить у округлий післясмак із тонами коричневого цукру, нюансами гвоздики та апельсинової цедри.
Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати при кімнатній температурі як дижестив.