Колір (опис): Насиченого бурштинового з красивим золотистим відтінком.
Аромат: Гіркі тони квітів апельсина, тонкі відтінки троянди та стиглого абрикоса поступово збагачуються нотами ванілі, квіткового меду та фіалки.
Смак: Збалансований, тони персика, абрикоса, свіжоспеченої булочки Бріоші та родзинок. Приємний післясмак відзначений делікатними інтонаціями мигдалю та дуба.
Гастрономічна поєднуваність: Вживається як у чистому вигляді, так і у поєднанні з льодом, або тоніком. Є ідеальним інгредієнтом для приготування різноманітних коктейлів.
Температура подачі: 18-21 °С
Виробник: Metaxa
Країна: Греція
Регіон: Аттика, Крит, Коринф
Витримка: 5 років
Об `єм: 0.7 л
Міцність: 38%
Колір (опис): Насиченого бурштинового з красивим золотистим відтінком.
Аромат: Гіркі тони квітів апельсина, тонкі відтінки троянди та стиглого абрикоса поступово збагачуються нотами ванілі, квіткового меду та фіалки.
Смак: Збалансований, тони персика, абрикоса, свіжоспеченої булочки Бріоші та родзинок. Приємний післясмак відзначений делікатними інтонаціями мигдалю та дуба.
Гастрономічна поєднуваність: Вживається як у чистому вигляді, так і у поєднанні з льодом, або тоніком. Є ідеальним інгредієнтом для приготування різноманітних коктейлів.
Колір (опис): Світло-бурштиновий з золотистим відблиском
Аромат: Соковитий, виразний, витканий з нот меду, жасмину, абрикоса, фініка та флердоранжу.
Смак: Солодкий, ноти білого родзинок, сушеного рису, спецій та дуба. У тривалому післясмаку присутні нюанси апельсинової цедри та диму.
Гастрономічна поєднуваність: Використовується як у чистому вигляді, так і в поєднанні з льодом або тоніком. є ідеальним інгредієнтом для приготування різних коктейлів
Температура подачі: 12-14 °C
Виробник: Metaxa
Країна: Греція
Регіон: Аттика, Крит, Коринф
Витримка: 5 років
Об `єм: 0.7 л
Міцність: 30%
Колір (опис): Світло-бурштиновий з золотистим відблиском
Аромат: Соковитий, виразний, витканий з нот меду, жасмину, абрикоса, фініка та флердоранжу.
Смак: Солодкий, ноти білого родзинок, сушеного рису, спецій та дуба. У тривалому післясмаку присутні нюанси апельсинової цедри та диму.
Гастрономічна поєднуваність: Використовується як у чистому вигляді, так і в поєднанні з льодом або тоніком. є ідеальним інгредієнтом для приготування різних коктейлів
Колір (опис): Насиченого бурштинового з красивим золотистим відтінком.
Аромат: Гіркі тони квітів апельсина, тонкі відтінки троянди та стиглого абрикоса поступово збагачуються нотами ванілі, квіткового меду та фіалки.
Смак: Збалансований, тони персика, абрикоса, свіжоспеченої булочки Бріоші та родзинок. Приємний післясмак відзначений делікатними інтонаціями мигдалю та дуба.
Гастрономічна поєднуваність: Вживається як у чистому вигляді, так і у поєднанні з льодом, або тоніком. Є ідеальним інгредієнтом для приготування різноманітних коктейлів.
Температура подачі: 18-21 °С
Виробник: Metaxa
Країна: Греція
Регіон: Аттика, Крит, Коринф
Витримка: 5 років
Об `єм: 1 л
Міцність: 38%
Колір (опис): Насиченого бурштинового з красивим золотистим відтінком.
Аромат: Гіркі тони квітів апельсина, тонкі відтінки троянди та стиглого абрикоса поступово збагачуються нотами ванілі, квіткового меду та фіалки.
Смак: Збалансований, тони персика, абрикоса, свіжоспеченої булочки Бріоші та родзинок. Приємний післясмак відзначений делікатними інтонаціями мигдалю та дуба.
Гастрономічна поєднуваність: Вживається як у чистому вигляді, так і у поєднанні з льодом, або тоніком. Є ідеальним інгредієнтом для приготування різноманітних коктейлів.
Аромат: Відчувається досконала гармонія у всьому: благородні відтінки дуба, характерні для витриманого коньяку, і особлива виразність букета, в якому яскраво виділяються ноти шоколаду і екзотичних фруктів.
Смак: З насиченим і гармонійним смаком, в якому переважають шоколадно-ванільні тони.
Гастрономічна поєднуваність: Бренді стане чудовим дижестив, а також підійде як доповнення до кави, фруктів, горіхів.
Температура подачі: 20-22 °C
Виробник: Shabo
Країна: Україна
Регіон: Одеська область
Витримка: 7 років
Об `єм: 0.5 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Насичений, бурштиново-золотистий
Аромат: Відчувається досконала гармонія у всьому: благородні відтінки дуба, характерні для витриманого коньяку, і особлива виразність букета, в якому яскраво виділяються ноти шоколаду і екзотичних фруктів.
Смак: З насиченим і гармонійним смаком, в якому переважають шоколадно-ванільні тони.
Гастрономічна поєднуваність: Бренді стане чудовим дижестив, а також підійде як доповнення до кави, фруктів, горіхів.
Аромат: Наповнений делікатними квітковими і ванільними нюансами.
Смак: Насичений, гармонійний смак з м'якою текстурою, відтінками витримки і нюансами ванілі.
Гастрономічна поєднуваність: Бренді прекрасний в чистому вигляді, рекомендується в якості дижестива, в поєднанні з устрицями, морськими гребінцями, запеченою телятиною, ікрою, паштетом з печінки.
Температура подачі: 20–22 °С
Виробник: Shabo
Країна: Україна
Регіон: Одеська область
Витримка: 1 рік
Об `єм: 0.01 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Золотистий
Аромат: Наповнений делікатними квітковими і ванільними нюансами.
Смак: Насичений, гармонійний смак з м'якою текстурою, відтінками витримки і нюансами ванілі.
Гастрономічна поєднуваність: Бренді прекрасний в чистому вигляді, рекомендується в якості дижестива, в поєднанні з устрицями, морськими гребінцями, запеченою телятиною, ікрою, паштетом з печінки.
Колір (опис): Біле, з бурштиновим блиском на світлі
Аромат: Чіткими нотами сливи.
Смак: М'який, округлий, з яскраво-вираженими нотами чорносливу та легкими тонами витримки.
Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно поєднується з м'ясними стравами, особливо з птахом, але м'якість і сливовий посмак дають змогу цьому напою не вимагати гастро-компаньйонів.
Температура подачі: 18 °С
Виробник: Galicia Distillery
Країна: Україна
Регіон: Тернопільська область
Витримка: 6 місяців
Об `єм: 0.5 л
Міцність: 40%
Колір (опис): Біле, з бурштиновим блиском на світлі
Аромат: Чіткими нотами сливи.
Смак: М'який, округлий, з яскраво-вираженими нотами чорносливу та легкими тонами витримки.
Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно поєднується з м'ясними стравами, особливо з птахом, але м'якість і сливовий посмак дають змогу цьому напою не вимагати гастро-компаньйонів.
Колір: Золотисто-бурштиновий із відтінком червоного дерева.
Об `єм: 0.7 л
Аромат: Ноти кісточкових плодів, тонкими відтінками дуба, ванілі, меду та пряників, теплими та насиченими тонами мускусу, шкіри та кави.
Смак: М'який, округлий і глибокий, поступово розкриваючись, стає інтенсивнішим, пропонуючи ноти фундука, кристалізованого рису, відтінки деревини та ванілі від французьких дубових бочок. У тривалому фіналі залишаються нюанси меду, сухофруктів та спецій.
Гастрономічна поєднуваність: Бренді чудовий як самостійний напій, підходить для приготування коктейлів.
Температура подачі: 18-20 °C
Виробник: Saint Remy
Країна: Франція
Регіон: Долина Луари
Витримка: 6 років
Колір: Золотисто-бурштиновий із відтінком червоного дерева.
Об `єм: 0.7 л
Аромат: Ноти кісточкових плодів, тонкими відтінками дуба, ванілі, меду та пряників, теплими та насиченими тонами мускусу, шкіри та кави.
Смак: М'який, округлий і глибокий, поступово розкриваючись, стає інтенсивнішим, пропонуючи ноти фундука, кристалізованого рису, відтінки деревини та ванілі від французьких дубових бочок. У тривалому фіналі залишаються нюанси меду, сухофруктів та спецій.
Гастрономічна поєднуваність: Бренді чудовий як самостійний напій, підходить для приготування коктейлів.
Колір (опис): Яскравий, насичений медово-бурштиновий
Аромат: Складний виноградний аромат, у букеті також вгадуються відтінки дуба та ванілі.
Смак: Округлий, добре збалансований з витонченими затяжними нотами хересу та благородними відтінками бренді де Херес.
Гастрономічна поєднуваність: Бренді подається в коньячному бокалі, як дижестив. Також чудово підходить для створення освіжних лонг-дрінків з колою, льодом і часточкою лимона.
Температура подачі: 16-18 ºC
Виробник: Sogrape Vinhos
Країна: Іспанія
Регіон: Андалусія
Витримка: 6 місяців
Об `єм: 0.7 л
Міцність: 36%
Колір (опис): Яскравий, насичений медово-бурштиновий
Аромат: Складний виноградний аромат, у букеті також вгадуються відтінки дуба та ванілі.
Смак: Округлий, добре збалансований з витонченими затяжними нотами хересу та благородними відтінками бренді де Херес.
Гастрономічна поєднуваність: Бренді подається в коньячному бокалі, як дижестив. Також чудово підходить для створення освіжних лонг-дрінків з колою, льодом і часточкою лимона.
Колір (опис): Яскравого червоного дерева з бурштиновим відтінком і топазовими відблисками
Аромат: Аромат бренді має привабливість та елегантність. Головними відтінками у ньому є ваніль, карамель, підсмажені горіхи та цитрусова цедра, які доповнюються обертонами обгорілого дерева.
Смак: Відтінки ванілі та сухофруктів, паленого дерева, цитрусових змішуються у цьому чудовому бренді. Елегантний, насичений і делікатний.
Гастрономічна поєднуваність: Бренді найкраще оцінювати у чистому вигляді, але можна додати у келих мінеральну воду, часточку лимона, щоб згладити деревні ноти, акцентуючи увагу на свіжості та збалансованості.
Температура подачі: 20 °С
Виробник: Torres
Країна: Іспанія
Регіон: Каталонія
Витримка: 15 років
Об `єм: 1 л
Міцність: 38%
Колір (опис): Яскравого червоного дерева з бурштиновим відтінком і топазовими відблисками
Аромат: Аромат бренді має привабливість та елегантність. Головними відтінками у ньому є ваніль, карамель, підсмажені горіхи та цитрусова цедра, які доповнюються обертонами обгорілого дерева.
Смак: Відтінки ванілі та сухофруктів, паленого дерева, цитрусових змішуються у цьому чудовому бренді. Елегантний, насичений і делікатний.
Гастрономічна поєднуваність: Бренді найкраще оцінювати у чистому вигляді, але можна додати у келих мінеральну воду, часточку лимона, щоб згладити деревні ноти, акцентуючи увагу на свіжості та збалансованості.
Колір (опис): Темний топаз, з зеленими і золотистими відтінками
Аромат: Яскравий, глибокий, з нотами горіха і сухофруктів.
Смак: Насичений, оксамитовий. У післясмаку нотки ванілі і кориці.
Гастрономічна поєднуваність: Відмінний дижестив, також можна використовувати як ігрідіент для коктейлів. Прекрасно поєднується з м'ясними стравами, сигарою і міцною кавою.
Температура подачі: 20 °С
Виробник: Torres
Країна: Іспанія
Регіон: Каталонія
Витримка: 5 років
Об `єм: 0.7 л
Міцність: 38%
Колір (опис): Темний топаз, з зеленими і золотистими відтінками
Аромат: Яскравий, глибокий, з нотами горіха і сухофруктів.
Смак: Насичений, оксамитовий. У післясмаку нотки ванілі і кориці.
Гастрономічна поєднуваність: Відмінний дижестив, також можна використовувати як ігрідіент для коктейлів. Прекрасно поєднується з м'ясними стравами, сигарою і міцною кавою.
Колір (опис): Глибокий, яскравий, темно-бурштиновий
Аромат: Насичений, складний, з яскравими кокосовими нотами і відтінками сухофруктів і спецій.
Смак: Глибокий, округлий, гладкий, зі стійким післясмаком.
Гастрономічна поєднуваність: Можна вживати в чистому вигляді як дижестив, а також як ігрідіент для коктейлі. Дуже добре підходить до м'ясних страв і міцному заварному кави.
Температура подачі: 20 °С
Виробник: Torres
Країна: Іспанія
Регіон: Каталонія
Витримка: 30 років
Об `єм: 0.7 л
Міцність: 38%
Колір (опис): Глибокий, яскравий, темно-бурштиновий
Аромат: Насичений, складний, з яскравими кокосовими нотами і відтінками сухофруктів і спецій.
Смак: Глибокий, округлий, гладкий, зі стійким післясмаком.
Гастрономічна поєднуваність: Можна вживати в чистому вигляді як дижестив, а також як ігрідіент для коктейлі. Дуже добре підходить до м'ясних страв і міцному заварному кави.
Колір (опис): Приємний бурштиновий, з золотистими відтінками
Аромат: Елегант, з пряними нотками, які доповнені нюансами кориці і ванілі.
Смак: М'який, приємний, злегка пряний смак з нотками ванілі, кориці, гвоздики та інших спецій. Післясмак стійке і делікатне.
Гастрономічна поєднуваність: Можна вживати в чистому вигляді, як дижестив або використовувати як інгредієнт для коктейлів. Також відмінно доповнить м'ясні страви і міцну каву.
Температура подачі: 20-22 °С
Виробник: Torres
Країна: Іспанія
Регіон: Каталонія
Витримка: Не вказано
Об `єм: 0.7 л
Міцність: 35%
Колір (опис): Приємний бурштиновий, з золотистими відтінками
Аромат: Елегант, з пряними нотками, які доповнені нюансами кориці і ванілі.
Смак: М'який, приємний, злегка пряний смак з нотками ванілі, кориці, гвоздики та інших спецій. Післясмак стійке і делікатне.
Гастрономічна поєднуваність: Можна вживати в чистому вигляді, як дижестив або використовувати як інгредієнт для коктейлів. Також відмінно доповнить м'ясні страви і міцну каву.