Портвейн
- Виробник: Blandy's
- Країна: Португалія
- Регіон: Португалія, Мадейра
- Класифікація: Портвейн
- Сорт винограду: Тінта Негро
- Витримка: 3 роки
- Аромат: В ароматі присутні пряні відтінки меду і родзинок
- Смак: Повний, м'який, солодкуватий, з гармонійними мотивами
- Гастрономічна поєднуваність: Як дежістів або в парі з тропічними свіжими фруктами, м'якими сирами, десертами, шоколадом
- Температура подачі: 9-10 ° С
- Виробник: Blandy's
- Країна: Португалія
- Регіон: Португалія, Мадейра
- Класифікація: Портвейн
- Витримка: 3 роки
- Вміст цукру: Напівсухе
- Аромат: З мотивами сушених фруктів і прянощів
- Смак: Елегантний, свіжий
- Гастрономічна поєднуваність: Як аперитив, в парі з пастою, фуа-гра, сушеними фруктами, а також до страв індійської кухні
- Температура подачі: 9-10 ° C
- Виробник: Dow's
- Країна: Португалія
- Регіон: Дору (Douro)
- Класифікація: Портвейн
- Сорт винограду: Тінта Као, Тінта бароко, Туріга Насьональ, Туріга Франка, Тінта Роріш.
- Витримка: 3 роки
- Аромат: Портвейн володіє свіжим ароматом, насиченим яскравими тонами червоних соковитих фруктів, ванілі і меду.
- Смак: Портвейн має дуже свіжий, приємний, добре збалансований смак з нотками вишні та малини. Післясмак запам'ятовується, досить стійке.
- Гастрономічна поєднуваність: Портвейн рекомендується подавати до фруктової випічці, шоколадним десертів і сиру.
- Температура подачі: 10-12 ° С
- Виробник: Ramos Pinto
- Країна: Португалія
- Регіон: Дору
- Сорт винограду: Арінту, Кодега, Рабігато, Віозіньо
- Вміст цукру: Солодке
- Колір: Біле
- Колір (опис): Приємний золотисто-жовтий
- Аромат: Приємний, тонкий і в той же час насичений, з нотками цитрусових, мигдалю і меду
- Смак: Багатий, маслянистий, зі свіжими, ніжними нотами фруктів і легкими відтінками смоли і мінералів
- Температура подачі: 8-10 ° С
- Виробник: Dow's
- Країна: Португалія
- Регіон: Дору (Douro)
- Класифікація: Портвейн
- Сорт винограду: Віозіньо, Кодега, Мальвазія
- Витримка: 3 роки
- Аромат: Витончений, витканий з ноток ірису, меду і мигдалю.
- Смак: М'який, з домінуючими мигдальними тонами, що переходить в тривалий післясмак.
- Гастрономічна поєднуваність: Дуже добре підходить до фруктовому пирога, різним десертів на шоколадній основі. Його можна поєднувати з тоніком і лимоном.
- Температура подачі: 10-12 ° С
- Виробник: Ramos Pinto
- Країна: Португалія
- Регіон: Дору (Duero)
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Тінта бароко (Tinta Barroca), Туріга Франка (Touriga Francа)
- Вміст цукру: Солодке
- Колір (опис): Яскравий, рубіново-червоний, з коричневими отткенкамі
- Аромат: Багатий, фруктово-ягідний, з нотками сливи, нжіра, ожини, малини і вишні, які доповнені пряними відтінками кориці
- Смак: Добре збалансований і структурований, насичений, з приємними нотами карамелі і чорного шоколаду
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінно підійде як дижестив. Тажке прекрасно доповнить дичину, м'ясні салати, сири, шинку, десерти і червоні фрукти
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ramos Pinto
- Країна: Португалія
- Регіон: Дору
- Сорт винограду: Тінта Роріц, Тінта Као
- Вміст цукру: Солодке
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Рудувато-коричневий, з відтінком топазу
- Аромат: Багатий букет насичений ароматами горіха, сухофруктів, які переплітаються з нотами червоних ягід та фруктів (вишня, слива, ожина, малина)
- Смак: Тонкий, добре збалансований, теплий і м'який, фруктовий
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасний як аперитив, також відмінно підійде до дині, десертами, свіжим сирів, а також копченому лососеві
- Температура подачі: 16-18ºC
Показано з 1 по 17 із 17 (всього 1 сторінок)