Нові
- Виробник: Gruppo Martellozzo s.r.l.
- Країна: Італія
- Регіон: Тревенеціе
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Шардоне
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Солом’яно-жовтий з яскравими зеленими відблисками.
- Аромат: Свіжий, з ніжними нотами ананасу та зеленого яблука.
- Смак: Елегантний, з хорошою структурою та стійкою мінеральністю. Післясмак тривалий.
- Гастрономічна поєднуваність: Гармонійно поєднується з пастою, страви з рису, рибні закуски та морепродукти (особливо омари).
- Температура подачі: 8-10°C
- Виробник: Gruppo Martellozzo s.r.l.
- Країна: Італія
- Регіон: Делле Венеціе
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Піно Гріджо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Яскравий солом’яно-жовтий.
- Аромат: Елегантний, з відтінками флердоранжу, яблука, екзотичних фруктів.
- Смак: Сухий, округлий, з приємною гірчинкою.
- Гастрономічна поєднуваність: Гармонійне з білим мясом, м'які сири, основні страви під червоним соусом.
- Температура подачі: 8-10 °C
- Виробник: Gruppo Martellozzo s.r.l.
- Країна: Італія
- Регіон: Тревенеціе
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Трамінер Ароматіко
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Яскравий лимонно-жовтий з золотистими відблисками.
- Аромат: Висушених плодів шипшини, ноти жовтих та стиглих тропічних фруктів, з медовими натяками.
- Смак: Елегантний, структурований, з пряним післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Гармонійно із стравами з рису, салати з морепродуктами, рибні супи, креветки та омари. Ідеальний аперитив.
- Температура подачі: 8-10 °C
- Виробник: Cantine San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGP
- Сорт винограду: Санджовезе
- Рік (вінтаж): 2023
- Колір (опис): Темно-фіолетового відтінку
- Аромат: Наповнений тонами лісових ягід та легкими пряними нюансами.
- Смак: Насичений, гладкий з добре відчутними танінами, збалансований солодкими ягідними відтінками.
- Гастрономічна поєднуваність: Гармонійно поєднувати з макаронами, закусками, м'ясними стравами та сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Країна: Молдова
- Сорт винограду: Каберне Совіньон
- Витримка: Витримане
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Аромат: Характерний аромат фіалки та сап'яну
- Смак: Смак повний, м'який з відтінками лісових ягід, підкреслений тривалим посмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці та сирами
- Температура подачі: 16-18 ºC
- Країна: Молдова
- Сорт винограду: Рислінг
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Аромат: Вино має свіжий, яскравий аромат з домінувальними тонами білого персика й елегантними нотами манго
- Смак: Легкий ненав'язливий смак з мінеральними нотами поступово переходить у довгий приємний фруктовий посмак
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується зі стравами східної кухні, свининою і морепродуктами
- Температура подачі: 8-10 ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Корвіна
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Попри всю його міць і концентрованість, у цьому вині є місце і для делікатних нот чорної смородини та сушених пелюсток троянди
- Смак: Смак вина - насичений, соковитий, теплий, багатий, гладкий, з тонами стиглої вишні та локриці, м'якими танінами та тривалим посмаком з мигдальними нюансами
- Гастрономічна поєднуваність: "Campofiorin" - універсальне вино, яке підходить до більшості страв. Часто подається до пасти з м'ясним соусом, м'яса-гриль, смаженого м'яса, дичини, витриманих сирів
- Температура подачі: 16-18 °C
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Вердуццо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: Колір світло-золотистий з зеленим відблиском. Аромат насичений, квітковий з тонами цитрусових фруктів
- Смак: Смак питкий з нотками яблук, груш і лимона
- Гастрономічна поєднуваність: Вино добре як аперитив, підійде до страв з білого м'яса, легких закусок і морських делікатесів
- Температура подачі: 8-10 °C
- Країна: Італія
- Регіон: Асті
- Сорт винограду: Барбера
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Аромат: Стійкий аромат вина наповнений тонами стиглої сливи, відтінками спецій (перцю) і солодки
- Смак: Вино має соковитий смак з гарним балансом між кислотністю і танінністю, ноти стиглих фруктів і спецій і стійкий посмак
- Гастрономічна поєднуваність: Вино ідеально підійде до червоного смаженого м'яса, м'яса на грилі, сирів
- Температура подачі: 8-12 °C
- Країна: Італія
- Регіон: Сицилія
- Сорт винограду: Інзолія
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: Інтригує чистим, свіжим ароматом з домінувальними відтінками весняних квітів і фруктів
- Смак: Вино має приємний, освіжний смак з фруктовими та квітковими нотами, м'яку кислинку і гармонійний посмак
- Гастрономічна поєднуваність: Чудове як аперитив, добре поєднується з легкими закусками, стравами з риби
- Температура подачі: 8-12 °C
- Країна: Італія
- Регіон: Абруцо
- Сорт винограду: Монтепунчіано
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Аромат: Елегантний, з нотами вишні
- Смак: Сухий, середньотілий, гладкий, танінний
- Гастрономічна поєднуваність: Сири, баранина, паштети, м'ясні кульки з соусом
- Температура подачі: 8-12 °C
- Країна: Італія
- Регіон: Сицилія
- Сорт винограду: Неро д'Авола
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Аромат: Інтенсивний аромат вина демонструє ноти червоних фруктів, чорносмородинового джему та спецій
- Смак: Смак вина - насичений, стійкий, оксамитовий, приємний, з нотами вишні, черешні та чорної смородини
- Гастрономічна поєднуваність: Вино рекомендується подавати до червоного м'яса, дичини та сирів
- Температура подачі: 8-12 °C
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Сорт винограду: Гарганега
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: Елегантний букет з відтінками білих квітів і фруктів
- Смак: Свіжий фруктовий смак з легкими мінеральними нотками
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасний супровід до страв з риби, білого м'яса та легких супів
- Температура подачі: 8-12 °C
- Країна: Італія
- Регіон: Емілія
- Сорт винограду: Требіано
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: Букет вина насичений, з яскраво вираженим фруктовим складником
- Смак: Свіжий, з фруктовим посмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Салати, холодні закуски, овочі
- Температура подачі: 8–12 °С
- Країна: Грузія
- Регіон: Кахетія
- Сорт винограду: Сапераві
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Напівсолодке
- Колір: Червоне
- Аромат: Характерний аромат з ягідними відтінками
- Смак: Гармонійний оксамитово-терпкий смак
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з м'ясними стравами, дичиною, добре гармонує з овочами, фруктами, десертами
- Температура подачі: 16-18 ºC
- Країна: Грузія
- Регіон: Кахетія
- Сорт винограду: Мцване
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Напівсолодке
- Колір: Біле
- Аромат: З виразним ароматом липового меду та прополісу в обрамленні стиглих жовтих фруктів
- Смак: У смаку делікатне та свіже, з відлунням тропічних плодів і з легким освіжним посмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з десертами - як от панна кота, фондю, випічка та фруктові салати
- Температура подачі: 10-12 °С
- Країна: Грузія
- Регіон: Кахетія
- Сорт винограду: Хіхві
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: З ароматом акації, жовтої стиглої сливи і білої шовковиці
- Смак: Смак відрізняється свіжою кислотністю, тонами білої смородини та жовтих фруктів, легкою гіркуватістю і гарною мінеральною структурою
- Гастрономічна поєднуваність: Вино ідеально разом із запеченою рибою і морепродуктами, з молодими та м'якими сирами, а також з овочами гриль.
- Температура подачі: 12-14 °С
- Країна: Грузія
- Регіон: Рача-Лечхумі
- Сорт винограду: Александроулі
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Напівсолодке
- Колір: Червоне
- Аромат: В ароматі виразно проявлені шовковична-горобинові тони з відлунням кизилу та шипшини
- Смак: У смаку врівноважені оксамитова танінність, м'яка кислотність і природна солодкість, що переходять у посмак з нотами чорносливу, лісових ягід і сушеної вишні
- Гастрономічна поєднуваність: Вино розкриє свої найкращі якості в дуеті з десертами та салатами з фруктів, горіхів і солодких сирів
- Температура подачі: 12-14 °С
- Країна: Грузія
- Регіон: Кахетія
- Сорт винограду: Кісі
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: В ароматі лідирують тропічні фрукти та стигла груша в обрамленні ніжних нот барбарису й ірису
- Смак: У смаку гармонійно поєднуються збалансована кислотність, елегантна мінеральність і освіжний посмак
- Гастрономічна поєднуваність: Вино добре поєднується зі стравами з риби та морепродуктів, а також з молодими сирами
- Температура подачі: 10-12 °С
- Країна: Грузія
- Регіон: Кахетія
- Сорт винограду: Сапераві
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Аромат: Аромат розкривається тонами чорносливу та сушеної вишні в обрамленні ванільних нот дубової витримки
- Смак: Смак повнотілий, з кашеміровою терпкістю і гармонійно виявленими кислотністю і солодкістю. Тривалий вишневий посмак
- Гастрономічна поєднуваність: Вино підкреслить і збагатить смак запеченого ягня і смаженої яловичини, а також витриманих сирів та овочів на грилі
- Температура подачі: 16-18 °С
- Країна: Грузія
- Регіон: Кахетія
- Сорт винограду: Сапераві
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Напівсухе
- Колір: Червоне
- Аромат: З насиченим парфумним ароматом малини, полуниці та барбарису
- Смак: Збалансоване й елегантне, з присмаком малини, стиглого аґрусу, суниці та вершків
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане прекрасним аперитивом, а також стане доповненням до пирога з печінкою, м'яких гострих сирів, мусів і фруктових десертів
- Температура подачі: 12-14 °С
- Країна: Грузія
- Регіон: Кахетія
- Сорт винограду: Ркацителі
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: З ароматом жовтої стиглої сливи та нотами білої шовковиці
- Смак: Смак відрізняється свіжістю, інтегрованою кислотністю і гарною мінеральною структурою. Тривалий посмак з пікантною гірчинкою
- Гастрономічна поєднуваність: Вино прекрасно проявить себе разом з запеченою рибою і домашньою птицею, а також зі свіжими салатами
- Температура подачі: 12-14 °С
- Країна: Грузія
- Регіон: Кахетія
- Сорт винограду: Сапераві
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Аромат: Аромат розкривається тонами чорносливу, чорної шовковиці та стиглої вишні, є сусідом з нотами спецій
- Смак: Смак чудово збалансований, повнотілий, потужний, насичений, з тонами чорної смородини та тривалим ягідним посмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане прекрасним доповненням до стейка, ростбіфу, шашлику, свинячих реберець в ягідному соусі, а також до витриманих сирів
- Температура подачі: 16-18 °С
- Країна: Грузія
- Регіон: Кахетія
- Сорт винограду: Мцване
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: З тонким квітково-акацієвим ароматом, який відтіняється нотами вершкової олії і бріоші
- Смак: Щільне, олійне та освіжне, вино гармонійно збалансоване та має легку кислотність і помірну терпкість. Посмак тривалий і освіжний
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане чудовим делікатним аперитивом, добре поєднується з такими закусками, як свіжий сир, птиця й овочі гриль
- Температура подачі: 12-14 °С