Міцний Алкоголь
Уточнити Пошук
- Країна: Великобританія
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Вид: Бленд (Blended)
- Колір (опис): Віскі світло-золотого кольору.
- Аромат: Віскі має ніжний, елегантний аромат з тонами вересового меду та легким відтінком спецій.
- Гастрономічна поєднуваність: Віскі є чудовим дижестивом, добре п'ється як у чистому вигляді, так і з водою, прекрасний у коктейлях.
- Температура подачі: 18-21 °C
- Країна: Німеччина
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Аромат: Джин має квітково-фруктовий аромат із нотами пряних спецій
- Смак: Смак дуже гладкий, солодкуватий, з відмітними нотами ягідника на передньому плані, в оточенні пряних відтінків солодки, кмину та фенхелю
- Гастрономічна поєднуваність: Джин досить гладкий, щоб пити його самостійно з льодом. Може використовуватися в коктейлях з тоніком та мартіні
- Температура подачі: 16-18 °С
- Виробник: Lheraud Baron Gaston
- Країна: Франція
- Регіон: Ба-Арманьяк
- Класифікація: Appellation d'Origine Contrôlée (AOC)
- Сорт винограду: Уні Блан <br /> Коломбар <br /> Фоль Бланш
- Колір: Бурштиновий
- Аромат: В ароматі явно присутні ноти карамелі, прянощів і дуба
- Смак: Смак має гарну структуру і збалансованість, з танінними, горіховими та фруктовими відтінками. Має тривалий посмак
- Гастрономічна поєднуваність: Арманьяк є чудовим дижестивом. Також арманьяк відмінно поєднується з кавою і сигарами
- Температура подачі: 18-20 ° C
- Виробник: Clos Martin
- Країна: Франція
- Класифікація: VS
- Витримка: 3 роки
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Аромат: У букеті цього традиційного міцного напою з Гасконі чітко звучать ноти винограду і ліщини. Свіжа фіалка доповнює цю запашну композицію
- Смак: Чудовий збалансований смак з глибокими, але в міру в'яжучими танинами, нюансами спецій, горіхів. Післясмак відрізняється насиченістю і тривалістю звучання з поступовим пом'якшенням
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується в якості дижестива, також прекрасно підійде до фруктам і ягодам
- Температура подачі: 18 ° С
- Виробник: Millesimes & Tradition
- Країна: Франція
- Регіон: Арманьяк
- Класифікація: VSOP
- Витримка: Мінімум 5 років в дубових бочках
- Об `єм: 0.7 л
- Колір (опис): Приємний, бурштиновий
- Аромат: Тонкий, насичений нотами сухофруктів, імбиру, квітів фіалки та ванілі, ктоторие доповнені ніжними нюансами
- Смак: Добре збалансований, наповнений нотами дуба, чорносливу, ванілі, горіхів і солодких спецій. Післясмак стійке, з пікантною різкувато
- Гастрономічна поєднуваність: Можна успотреблять як дижестив або ж з фруктами і ягодами
- Країна: Іспанія
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Колір (опис): Бренді має темно-золотистий колір
- Аромат: В ароматі відтінки квіткового пилку, айви й обпаленого дуба
- Смак: Смак м'який, з відтінками прянощів у тривалому посмаку
- Гастрономічна поєднуваність: Бренді можна вживати у чистому вигляді, з льодом, лимоном і колою або у складі різних лонг-дрінків. Цей напій ідеальний як дижестив
- Температура подачі: 16-18 ºC
- Виробник: Torres
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія
- Витримка: 10 років
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 38%
- Колір (опис): Колір темного топазу, з золотистими відтінками
- Аромат: Насичений, яскравий, з нотами спецій і відтінками кориці і ванілі
- Смак: Насичений, округлий. Післясмак стійке, ароматне
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінний дижестив, також можна подавати в складі коктейлів. Ідеально підходить до м'ясних страв і міцної кави
- Температура подачі: 20 ° С
- Виробник: Torres
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія, Панадес
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 35%
- Колір (опис): Приємний бурштиновий, з золотистими відтінками
- Аромат: Елегант, з пряними нотками, які доповнені нюансами кориці і ванілі
- Смак: М'який, приємний, злегка пряний смак з нотками ванілі, кориці, гвоздики та інших спецій. Післясмак стійке і делікатне
- Гастрономічна поєднуваність: Можна вживати в чистому вигляді, як дижестив або використовувати як інгредієнт для коктейлів. Також відмінно доповнить м'ясні страви і міцну каву
- Температура подачі: 20-22 ° С
- Виробник: Torres
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія, Панадес
- Сорт винограду: Треббьяно ді Соаве
- Витримка: 15-30 років
- Об `єм: 0.7 л
- Колір (опис): Глибокий, яскравий, темно-бурштиновий
- Аромат: Насичений, складний, з яскравими кокосовими нотами і відтінками сухофруктів і спецій
- Смак: Глибокий, округлий, гладкий, зі стійким післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Можна вживати в чистому вигляді як дижестив, а також як ігрідіент для коктейлі. Дуже добре підходить до м'ясних страв і міцному заварному кави
- Температура подачі: 20 ° С
- Виробник: Metaxa
- Країна: Греція
- Регіон: Аттика, Крит, Коринф
- Сорт винограду: Султаніна, Саватьяно, Чорний коринф
- Витримка: 5 років
- Об `єм: 0.7 л
- Колір (опис): Яскравий бурштиновий, з золотистим відливом
- Аромат: Складний, з гіркими нотками апельсина, легкими абрикосовими і рожевими відтінками, які поступово доповнюються нотами ванілі, фіалки і меду
- Смак: Багатий, насичений, добре сбаланасірован, з приємними нотами персика, абрикоса, випічки і родзинок. Післясмак приємне, делікатне, з відтінками мигдалю і дуба
- Гастрономічна поєднуваність: Можна вживати в чистому вигляді, з льодом або тоніком. Також може стат прекрасним інгрідієнтом для коктейлів
- Виробник: Metaxa
- Країна: Греція
- Регіон: Аттика, Крит, Коринф
- Сорт винограду: Султаніна, Саватьяно, Чорний коринф
- Витримка: 5 років
- Об `єм: 0.5 л
- Колір (опис): Яскравий бурштиновий, з золотистим відливом
- Аромат: Складний, з гіркими нотками апельсина, легкими абрикосовими і рожевими відтінками, які поступово доповнюються нотами ванілі, фіалки і меду
- Смак: Багатий, насичений, добре сбаланасірован, з приємними нотами персика, абрикоса, випічки і родзинок. Післясмак приємне, делікатне, з відтінками мигдалю і дуба
- Гастрономічна поєднуваність: Можна вживати в чистому вигляді, з льодом або тоніком. Також може стат прекрасним інгрідієнтом для коктейлів
- Виробник: Metaxa
- Країна: Греція
- Регіон: Аттика, Крит, Коринф
- Сорт винограду: Султаніна, Саватьяно, Чорний коринф
- Витримка: 7 років
- Об `єм: 0.5 л
- Колір (опис): Темний бурштиновий, з золотистим відтінком
- Аромат: Яскравий мускатний, з нотами зрілого персика, які переплітаються з відтінками чорносливу, меду і трав
- Смак: Добре збалансований, темпи, трохи гоструватий, з яскравими нотами меду і родзинок. післясмак стійке
- Гастрономічна поєднуваність: Можна вживати в чистому вигляді, з льодом або як дижестив. Також використовується як інгредієнт для коктейлів
- Виробник: Metaxa
- Країна: Греція
- Регіон: У виробництві дистиляту для бренді використовуються сорти: Султанніна, Саватьяно, Чорний коринф, також використовують вино з сорту Мускат, під час змішування вже витриманого бренді з ароматичними екстрактами.
- Класифікація: Алкогольний напій
- Сорт винограду: У виробництві дистиляту для бренді використовуються сорти: Султанніна, Саватьяно, Чорний коринф, також використовують вино з сорту Мускат, під час змішування вже витриманого бренді з ароматичними екстрактами.
- Витримка: 5 років
- Аромат: Інтенсивний, запашний, солодкий, явно домінує медовий відтінок, за ним криються квітковий ноти, нюанси цитрусових, абрикоса і жасмину.
- Смак: Переважають солодкі відтінки меду, на другому плані грають квіткові тони, білий родзинки, дум, спеції і димні нюанси. Володіє теплим, м'яким і збалансованим характером, шовковистою текстурою і приємним, тривалим, що зігріває післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність:
- Температура подачі: 12-14 ° C
- Країна: Україна
- Витримка: 6 міс.
- Об `єм: 0.5 л
- Міцність: 40%
- Колір (опис): Бурштиново-золотистий, з жовтогарячими відблисками на сонці
- Аромат: Бадьорий аромат свіжих яблук з нюансами дуба
- Смак: Округлий, з нотками яблука на видиху
- Гастрономічна поєднуваність: Кальвадос має прекрасну сполучуваність з м'ясними стравами, особливо добре підкреслить страви з птиці. У французів з кальвадосом пов'язана традиція "нормандська діра" - випивання невеликої порції кальвадосу між стравами під час дуже довгого вживання їжі. Вважається, що це пробуджує апетит і допомагає травленню. Як закуски до нього також чудово підійдуть білий хліб, сири, фрукти, шоколад, солодка випічка та морозиво. І звичайно ж, найвишуканіша компанія для кальвадосу - це гарна міцна кава та приємна книга
- Температура подачі: 18 °С
- Виробник: Saint Remy
- Країна: Франція
- Регіон: Долина Луари
- Витримка: Не менш 4 років
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Колір (опис): Приємний бурштиновий, з жовтими і золотистими відтінками
- Аромат: Тонкий, гармонійний, гладкий, з тонкими нотами вишні, суниці та агрусу, які поєднуються з ванільними, деревними і рослинними нюансами
- Смак: Приємний, складний, багаті і гладкий, з вишуканими нотами класних ягід, ванілі, тютюну та дуба. Відмінно збалансований, округлий
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасний аперитив, також підходить як інгредієнт для коктейлів
- Виробник: Saint Remy
- Країна: Франція
- Витримка: 6 років
- Об `єм: 0.5 л
- Тип: Виноградний
- Міцність: 40%
- Колір (опис): Насичений бурштиновий, з червонуватим відтінком
- Аромат: Сильний, складний, з фруктовими, квітковими, ванільними та деревними нотами, які доповнені відтінками пряників і кураги
- Смак: Яскравий, незвичайний, з нотами квітів, дуба, ваніілі і фруктів. Післясмак стійке, наповнене нюансами меду, пряників, кураги і прянощів
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінний аперитив, також прекрасно розкривається в складі коктейлів
- Виробник: Shabo
- Країна: Україна
- Витримка: 7 років
- Об `єм: 0.5 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Бренді
- Аромат: Відчувається досконала гармонія у всьому: благородні відтінки дуба, характерні для витриманого коньяку, і особлива виразність букета, в якому яскраво виділяються ноти шоколаду і екзотичних фруктів
- Смак: З насиченим і гармонійним смаком, в якому переважають шоколадно-ванільні тони
- Температура подачі: 20-22 ° C
- Виробник: Campari
- Країна: США
- Регіон: Кентуккі
- Витримка: 8 років в бочках з амерісканского дуба
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 50,5%
- Колір (опис): Насичений, яскравий, глибокий бурштиновий
- Аромат: Багатий, приємний, букет наповнений ванільними і дубовими нотами, які переплітаються з витонченими відтінками апельсина і карамелі
- Смак: Насичений, стійкий, насичений нотами ванілі, меду, карамелі, тютюну і тростинного цукру. Післясмак стійке, з приємною солодкістю, нотами тютюну.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендують подавати в чистому вигляді, з водою, содової або з льодом
- Температура подачі: 20-22 ° С