Тихе вино
Уточнити Пошук
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Аромат: Багатий аромат стиглих фруктів з характерними квітковими нотами винограду сорту Москатель
- Смак: Довгий смак і залишає приємний смак білого винограду
- Гастрономічна поєднуваність: Чудово поєднується зі стравами з рибой, молюсками, білого м'яса, риса, макарони, холодне м'ясо. Також ідеально підходить для супроводу закусок.
- Температура подачі: 8 - 10ºC
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Шардоне, Мускат
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Яскравий-золотисто жовтий.
- Аромат: Вино з рясним ароматом стиглих тропічних фруктів (жовтий персик, стиглий ананас), з нотками білих квітів і багатим мінеральним підтекстом.
- Смак: Абрикос, гібіскус, персик. Вино тягуче, масляниста на смак, з прекрасною кислотністю і приємним післясмаком білого винограду.
- Гастрономічна поєднуваність: Чудовою парою стане паелья, морепродукти, страви з томатним соусом.
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Виробник: Saint Clair
- Країна: Нова Зеландія
- Регіон: Мальборо
- Сорт винограду: Совіньон Блан
- Витримка: Немає
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Насичений, повний і збалансований. Дарує відчуття літа. Присутні нотки тропічних фруктів і зеленого яблука
- Смак: Смак хрусткого стиглого яблука, з нотками зеленого агрусу, ананаса, помело, з тривалим післясмаком тропічних фруктів
- Гастрономічна поєднуваність: Поєднується вино з салатами, морепродуктами. Хороший союз з устрицями, козячим сиром. Прекрасно доповнює сири із зеленою цвіллю. Чудово підходить як аперитив
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: ПАР
- Регіон: Західно-Капська провінція
- Класифікація: WO
- Сорт винограду: Шираз, Гренаш, Віоньо
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Свіжий, з нотами чорних оливок і шкіри.
- Смак: Елеганктний, з нотами лісових ягід.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно підійде до смаженого м'яса, сирів, піци.
- Температура подачі: 16-18°С
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шенен Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Колір (опис): Світло-солом’яний з зеленуватим відблиском
- Аромат: фруктовий
- Смак: Елегантний, гладкий, зі свіжими лимонними нотами
- Гастрономічна поєднуваність: Свіжі салати, риба на грилі, блакитні сири
- Температура подачі: 8-10°С
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастилія-Леон
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Темпранільйо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Насичений, фіолетовий
- Аромат: Складний, домінуючі відтінки стиглих ягід, відтінки лакриці
- Смак: Збалансований, таніни виражені, відтінки червоних фруктів, вершковий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить ростбіф, стейк, сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Країна: Іспанія
- Сорт винограду: Вердехо, Виура
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13%
- Аромат: Відтінки фруктів, цедри цитрусових і фенхеля
- Смак: Свіжий, приємний і виразний
- Гастрономічна поєднуваність: Він ідеально поєднується з такими стравами, як риба та молюски, а також з овочами, сирами
- Виробник: Masia Bach
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Мерло, Темпранільо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Глибокий вишнево-червоний з рубіновими та кришталевими відтінками.
- Аромат: Широкий асортимент ягід, сливи, бальзамічних і пряних нот і відтінків кедра.
- Смак: М'яке, обволікаюче входження, з приємними нотками цукатів. Добре збалансований і теплий, з м'якими танінами і хорошою стійкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Надзвичайно універсальне вино чудово поєднується з різноманітними стравами: тушкованими та смаженими на грилі овочами та м’ясом, макаронними виробами, м’ясистою жирною рибою, тунцем із соусом, стравами з рису з м’ясом, пасерованими або запіканими грибами, холодними м’ясами та напівв’яленими сирами
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Bodegas Bilbainas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOС
- Сорт винограду: Темпранільо, Гренаш
- Витримка: 12 місяців в американських дубових бочках
- Колір (опис): Гранатово-вишневий колір середньої інтенсивності з фіолетовими переливами.
- Аромат: Червоні фрукти (малина), фіолетові квіти та солодка, характерні для сортів, і спеції з певною смаженою пам’яттю (ваніль, кокос).
- Смак: Це вино з приємним смаком, з легкими танінами, дуже поліроване. Збалансований, з фруктовими спогадами та середньою стійкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Поєднується з вершковими і напівв'яленими сирами. Сосиски, гриби, страви з бобових або картопляний омлет, на додаток до класичного поєднання: м’ясні страви
- Температура подачі: 16-18 ° C. Рекомендується відкрити пляшку за півгодини до подачі.
- Виробник: Axial Vinos
- Країна: Іспанія
- Регіон: Алеллю
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Парельяда, Шарелло
- Вміст цукру: Брют
- Аромат: Інтенсивний, фруктовий
- Смак: Хлібні тости, зелене яблуко, стигла груша, квіти яблуні
- Гастрономічна поєднуваність: Копчена риба, фруктові закуски
- Температура подачі: 7-8 ° C
- Виробник: Axial Vinos
- Країна: Іспанія
- Регіон: Арагон
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Гарнача, Темпранільо
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Стигла слива, смородина, спеції
- Смак: Округлий, шовковистий, з тривалим післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Витримані сири, страви з птиці, смажене м'ясо
- Температура подачі: 18 ° С
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Валенсія
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Мускат
- Вміст цукру: Солодке
- Колір (опис): Яскраво-лимонний з перламутровими відблисками
- Аромат: Ноти стиглого абрикосу, медової дині та білих квітів
- Смак: Легкий, вдало збалансований, фруктові відтінки, тривалий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінно доповнить салати, фрукти, десерти
- Температура подачі: 8-10 ° С
- Виробник: Zuazo Gaston
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Темпранільо, Грасиана
- Витримка: 20 місяців в бочках з французького дуба і мінімум 16 місяців в пляшці
- Колір (опис): Яскравий, гранатовий з невеликим характерним відтінком від старіння.
- Аромат: Інтенсивний аромат ванілі, карамелі і спецій з квітковими нюансами.
- Смак: Повнотіле вино зі збалансованим, складним і елегантним. Вино має інтенсивним довгим післясмаком, з м'якими нотами ванілі, карамелі і спецій.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно поєднується з червоним м'ясом, дичиною, пряним тушкованим м'ясом і сирами.
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: 4 місяці в бочках з американського дуба
- Колір (опис): Глибокий вишнево-гранатовий, чистий і блискучий.
- Аромат: Інтенсивний, елегантний і гармонійний. Можна почути червоні і чорні фрукти на тлі деревних і підсмажених нот, мінеральні нюанси.
- Смак: Вино середньої щільності з дуже хорошою структурою і кислотністю, що робить його приємним і легким для пиття, збалансованим і виразним з бархатистими і солодкуватими танинами. Післясмак довге з тонкою солодкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Дуже добре поєднується зі стравами з червоного і білого м'яса, м'ясних рагу, тушкованою жирною рибою, твердими і витриманими сирами. Також доповнить традиційні гаспачо з регіону Хумілья і іберійських ковбасу.
- Температура подачі: 12-15 ° С
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 12-15°C
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Гарнача
- Витримка: Без витримки
- Колір (опис): Яскравий середньо-рожевий колір, елегантний та яскравий
- Аромат: Інтенсивний, з нотками, якими характеризують сорт Гарнача: лісові фрукти, переважно смородини, малини та ожини
- Смак: Елегантний і м'який смак із цікавою кислинкою, яка освіжає та омолоджує вино. Досить довгий післясмак із приємною делікатністю.
- Гастрономічна поєднуваність: Идеально сочетается со всеми видами закусок, сыров, колбас... Также особенно подходит к рыбе, морепродуктам и мягкому мясу.
- Температура подачі: 8-10 °C
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньон
- Витримка: Не менше 18 місяців в бочках з американського дуба
- Колір (опис): Інтенсивний, темно-вишневий. Густі краплі злегка забарвлюють скло.
- Аромат: Интенсивный, свежий. Первоначально чувствуются поджаренные и бальзамические ноты. После этого открываются ароматы черных фруктов с нотами спелых красных фруктов, также чувствуются легкие ароматы лакрицы со сливочной пряностью. Присутствуют тонкие нюансы цветов и табака.
- Смак: Структурований, насичений, гладкий, свіжий і дуже солодкий.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до червоного м'яса, дичини, фуагра і чорним фруктам, карамелізований м'яса, гусака, смаженого ягняти, Іберійського холодного м'яса, рагу, блакитним сирам, козячим і овочами сирів.
- Температура подачі: 12-15 ° С
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Насичений червоний колір з фіолетовими відблисками
- Аромат: Чорні фрукти, з нотками підсмаженого та копченого
- Смак: Має солодкі, але тонкі таніни, які роблять його дуже добре структурованим вином
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить до м’яса дичини, баранини, рагу та м’яса на грилі. Його також можна поєднувати з макаронними виробами та закусками.
- Температура подачі: 12 - 15ºC
- Виробник: Legaris
- Країна: Іспанія
- Регіон: Рібера дель Дуеро
- Сорт винограду: Темпранільо 93%, Каберне Совіньон 7%
- Витримка: 12 місяців в дубових бочках
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Інтенсивний темно-вишневий, з пурпуровими відтінками
- Аромат: Насичений аромат червоних фруктів, з підсмаженими і бальзамними нотами від витримки в дубі
- Смак: Інтенсивний, елегантний, відмінно збалансований. післясмак стійке
- Гастрономічна поєднуваність: Смажене порося, рагу, м'ясні запіканки, напівтверді сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Wineforces S.A.R. L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастілія Ла Манча
- Сорт винограду: Вердехо, Совіньйон Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Колір (опис): Блідо-солом`яний
- Аромат: Домінують фруктово-ягідні ноти
- Смак: Збалансований смак цитрусових і зелених фруктів
- Гастрономічна поєднуваність: Риба на грилі, креветки, салат
- Температура подачі: 12ºC
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастілія Ла Манча
- Сорт винограду: Темпранільо, Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Насичений червоний
- Аромат: Темні фрукти, землисті ноти та відтінок прянощів
- Смак: Насичений фруктовий, м’який смак
- Гастрономічна поєднуваність: Стейк, ростбіф, м`ясо на грилі, сир
- Температура подачі: 18ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Негроамаро, Примітиво
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Рубіново-червоний
- Аромат: Ноти стиглої вишні та червоних фруктів
- Смак: Чудовий баланс кислинки та солодкуватості
- Гастрономічна поєднуваність: Паста, в’ялене м’ясо та витримані сири
- Температура подачі: 16-18ºC
- Виробник: San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Абруццо
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монтепунчіано
- Рік (вінтаж): 2014
- Колір (опис): Глибокий рубіново-червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат сливи і вишні з нотками розмарину і ванілі.
- Смак: Вино повнотіле, м'яке, Пітко, смак добре збалансований.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальною парою стане гостра салямі, паста і зрілі сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Країна: Італія
- Класифікація: IGP
- Сорт винограду: Піно Грі (Піно Гриджо)
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Солом'яно-жовтий
- Аромат: С нотками яблока, персиков и нежные цветочные нотки
- Смак: Приятный, освежающий, с фруктовым послевкусием.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино ідеально підходить як аперитив, а також добре поєднується з слатами, білим мясом, та рибою
- Температура подачі: 8-12 °C
- Виробник: Cantine San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGP
- Сорт винограду: Примітиву
- Рік (вінтаж): 2016
- Колір (опис): Глибокий рубіновий з фіолетовими відтінками
- Аромат: Інтенсивна і широка палітра ароматів, зокрема добре чутні: вишня, черешня, трохи спеції.
- Смак: Легке і м'яке, добре структуроване вино, зі збалансованими танинами, тривалим фруктовим присмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендуємо вживати з першими стравами, стравами з червоного м'яса і дичиною, зрілими сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Piera
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Яскравий, солом’яно-жовтий
- Аромат: З нотами груші та яблука
- Смак: Сухий, повнотілий, з фруктовими та квітковими нотами
- Гастрономічна поєднуваність: Морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 8-10ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Тревенеціе
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Рабозо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Аромат: Приємний, з нотами фруктів та польової фіалки
- Смак: Свіжий, з солодкуватими нотами та високою кислотністю
- Гастрономічна поєднуваність: Червоне м'ясо, курка, дичина, холодні м’ясні закуски та витримані сири, а також різноманітні закуски
- Температура подачі: 16-18ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Тревенеціе
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Трамінер Ароматіко
- Вміст цукру: Сухое
- Колір: Біле
- Колір (опис): Яскравий лимонно-жовтий з золотими відблисками
- Аромат: Висушених плодів шипшини, ноти жовтих та стиглих тропічних фруктів, з медовими натяками
- Смак: Елегантний, структурований, з пряним післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Страви з рису, салати з морепродуктами, рибні супи, креветки та омари. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 8-10ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Фріулі
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: 75% Шардоне, 25% Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Колір (опис): Блискучий, солом’яно-жовтий, кришталево чистий
- Аромат: Ніжний, з фруктовими та квітковими нотами, тонами деревини
- Смак: Насичений, елегантно структурований, насичено-фруктовий, сухоцвітів та підсмажених ноток
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні страви, витримані сири, овочеві пироги та біле м’ясо. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 8-10ºC