Вермут
- Країна: Італія
- Витримка: Без витримки
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 16.8%
- Категорія: Вермут
- Колір (опис): Солом'яно-золотистий
- Аромат: Легкі ноти ванілі та білих квітів в ароматі переплітаються з трав'янистою солодкістю і відтінками цитрусових
- Смак: Легкі квіткові та трав'яні ноти, ограновані вишневим вдихом, з благородною гіркуватістю з виключно довгим посмаком букета. Видатний Vermouth di Torino
- Гастрономічна поєднуваність: Вермут ідеальний для аперитиву та коктейлів, чудове поєднання буде зі стравами з морепродуктів або сирним плато
- Температура подачі: 10-12 °C
- Країна: Італія
- Витримка: Без витримки
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 16.8%
- Категорія: Вермут
- Колір (опис): Насичений рубін з відтінками червоного дерева
- Аромат: Карамелізованого гіркого апельсина та ревеню; ніжна ваніль, аніс і гвоздика; збалансований теплими нотами перцю, апельсина та родзинок
- Смак: Оксамитово-м'який, з нотами свіжого граната та терпкої танінної кори, стиглих червоних садових плодів. Теплий баланс ягід і злегка гіркуватий у корені з сухим посмаком. Складний класичний Vermouth di Torino
- Гастрономічна поєднуваність: Вермут ідеальний для аперитиву та коктейлів, також додасть особливий посмак таким стравам як: тартар, карпачо або хамон
- Температура подачі: 16-18 °C
- Країна: Італія
- Регіон: П'ємонт
- Класифікація: VdT
- Сорт винограду: Арнеїс
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Солодке
- Колір (опис): Вишневий
- Аромат: Гармонійний, з приємними відтінками малини, ожини, чорниці, польових трав та цитрусів
- Гастрономічна поєднуваність: Чудово смакує у якості дижестиву. Добре поєднується із закусками на кшталт витриманих сирів, фруктів та солоних горіхів. Смакує охолодженим до температури 5 - 7 °С
- Температура подачі: 5 - 7 °С
- Країна: Італія
- Регіон: П'ємонт
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Солодке
- Колір: Біле
- Об `єм: 1 л
- Колір (опис): Золотистий
- Аромат: Інтенсивний, квітковий, з нотками ванілі й апельсина
- Смак: Насичений, багатий, з приємним посмаком з кислинкою
- Гастрономічна поєднуваність: Найкраще вживати охолодженим у чистому вигляді, "на каменях" або використовувати для приготування коктейлів
- Країна: Італія
- Регіон: П'ємонт
- Класифікація: VdT
- Сорт винограду: Арнеїс
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Солодке
- Колір (опис): Солом'яно-золотистий
- Аромат: Ніжний, з квітковими нотами та тонами анісу, ванілі, бузини, цитрусів і тропічних фруктів
- Гастрономічна поєднуваність: Гастрономічні поєднання: чудовий дижестив. Ідеальний компонент для коктейлів. Його смак чудово доповнять оливки, витримані сири та солоні горішки. Смакує охолодженим до температури 8 - 13 °С
- Температура подачі: 8 - 13 °С
- Країна: Італія
- Регіон: П'ємонт
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Солодке
- Колір: Червоне
- Об `єм: 1 л
- Колір (опис): Темно-червоний
- Аромат: Витончений, з нотами мускату, спецій, прянощів і цитрусових
- Смак: Солодкий, з ідеальним балансом між гіркотою, солодкістю і кислинкою
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний як аперитив і дижестив. Як аперитив подається у спеціальних келихах, з двома-трьома кубиками льоду та скибкою апельсина
Показано з 1 по 14 із 14 (всього 1 сторінок)