Арманьяк купити в Києві, ціна на арманьяк в інтернет магазині | «PRO Вино»

Арманьяк

Арманьяк Clos Martin / Кло Мартін, VS, 40%, 0.7 л [3590651707030]
Акція -13%
В наявності

1 589 грн1 389 грн

  • Виробник: Millesimes & Tradition
  • Країна: Франція
  • Регіон: Ба-Арманьяк
  • Класифікація: VS
  • Сорт винограду: Бако, Уні Блан
  • Витримка: 3 років
  • Колір (опис): Горіхово-бурштинового
  • Аромат: Квіткові тони та ноти цитрусових фруктів.
  • Смак: Чудовий збалансований, але в міру в'яжучими танинами, нюансами спецій, горіхів. Післясмак відрізняється насиченістю і тривалістю з поступовим пом'якшенням.
  • Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується як дижестив або у складі освіжаючого коктейлю як аперитив. Також чудово підійде до фруктів та ягод.
  • Температура подачі: 20–22 °С
  • Виробник: Millesimes & Tradition
  • Країна: Франція
  • Регіон: Ба-Арманьяк
  • Класифікація: VS
  • Сорт винограду: Бако, Уні Блан
  • Витримка: 3 років
  • Колір (опис): Горіхово-бурштинового
  • Аромат: Квіткові тони та ноти цитрусових фруктів.
  • Смак: Чудовий збалансований, але в міру в'яжучими танинами, нюансами спецій, горіхів. Післясмак відрізняється насиченістю і тривалістю з поступовим пом'якшенням.
  • Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується як дижестив або у складі освіжаючого коктейлю як аперитив. Також чудово підійде до фруктів та ягод.
  • Температура подачі: 20–22 °С
Арманьяк Clos Martin / Кло Мартін, VSOP, 40%, 0.7 л (под. уп.) [3590651707085]
Акція -9%
В наявності

2 199 грн1 999 грн

  • Виробник: Millesimes & Tradition
  • Країна: Франція
  • Регіон: Ба-Арманьяк
  • Класифікація: VSOP
  • Сорт винограду: Фоль Бланш
  • Витримка: 8 років
  • Колір (опис): Приємний, бурштиновий
  • Аромат: Витончений, наповнений нотами сухофруктів, імбиру, квітів фіалки та ванілі, що знаходяться в обрамленні оксамитових земляних нюансів.
  • Смак: Чудовий баланс складових його елементів: дуба, чорносливу, ванілі, горіхів та солодких спецій. Довгий післясмак має пікантну різкість.
  • Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати самостійно як дижестив або у супроводі фруктів та ягід.
  • Температура подачі: 18–21 °С
  • Виробник: Millesimes & Tradition
  • Країна: Франція
  • Регіон: Ба-Арманьяк
  • Класифікація: VSOP
  • Сорт винограду: Фоль Бланш
  • Витримка: 8 років
  • Колір (опис): Приємний, бурштиновий
  • Аромат: Витончений, наповнений нотами сухофруктів, імбиру, квітів фіалки та ванілі, що знаходяться в обрамленні оксамитових земляних нюансів.
  • Смак: Чудовий баланс складових його елементів: дуба, чорносливу, ванілі, горіхів та солодких спецій. Довгий післясмак має пікантну різкість.
  • Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати самостійно як дижестив або у супроводі фруктів та ягід.
  • Температура подачі: 18–21 °С
Арманьяк Clos Martin / Кло Мартін, XO, 40%, 0.7 л (под. уп.) [3590651707153]
Акція -25%
В наявності

2 659 грн1 999 грн

  • Виробник: Millesimes & Tradition
  • Країна: Франція
  • Регіон: Ба-Арманьяк
  • Класифікація: XO
  • Сорт винограду: Бако, Уні Блан
  • Витримка: 15 років
  • Колір (опис): Яскравий і блискучий золотаво-бурштиновий
  • Аромат: Ноти чорносливу повільно змінюються тонами іриски та ванілі.
  • Смак: Потужний, виразний, але напрочуд м'який. На зміну бархатистим танінам і відтінкам дуба в смаковому акорді приходять пряні ноти спецій і солодкуваті тони сухофруктів, що переходять у тривалий, сухий смак.
  • Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як дижестив: самостійно або у супроводі фруктів та ягід.
  • Температура подачі: 19–22 °С
  • Виробник: Millesimes & Tradition
  • Країна: Франція
  • Регіон: Ба-Арманьяк
  • Класифікація: XO
  • Сорт винограду: Бако, Уні Блан
  • Витримка: 15 років
  • Колір (опис): Яскравий і блискучий золотаво-бурштиновий
  • Аромат: Ноти чорносливу повільно змінюються тонами іриски та ванілі.
  • Смак: Потужний, виразний, але напрочуд м'який. На зміну бархатистим танінам і відтінкам дуба в смаковому акорді приходять пряні ноти спецій і солодкуваті тони сухофруктів, що переходять у тривалий, сухий смак.
  • Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати як дижестив: самостійно або у супроводі фруктів та ягід.
  • Температура подачі: 19–22 °С
Немає в наявності

2 799 грн

  • Виробник: Lheraud
  • Країна: Франція
  • Регіон: Ба-Арманьяк
  • Класифікація: VS
  • Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
  • Витримка: 3 років
  • Колір (опис): Бурштиновий
  • Аромат: Ноти карамелі, прянощів і дуба
  • Смак: Гарна структура і збалансованість, з танінними, горіховими та фруктовими відтінками. Має тривалий посмак
  • Гастрономічна поєднуваність: Арманьяк є чудовим дижестивом. Також арманьяк відмінно поєднується з кавою і сигарами.
  • Температура подачі: 19–22 °С
  • Виробник: Lheraud
  • Країна: Франція
  • Регіон: Ба-Арманьяк
  • Класифікація: VS
  • Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
  • Витримка: 3 років
  • Колір (опис): Бурштиновий
  • Аромат: Ноти карамелі, прянощів і дуба
  • Смак: Гарна структура і збалансованість, з танінними, горіховими та фруктовими відтінками. Має тривалий посмак
  • Гастрономічна поєднуваність: Арманьяк є чудовим дижестивом. Також арманьяк відмінно поєднується з кавою і сигарами.
  • Температура подачі: 19–22 °С
Немає в наявності

2 976 грн

  • Виробник: Lheraud
  • Країна: Франція
  • Регіон: Ба-Арманьяк
  • Класифікація: VSOP
  • Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
  • Витримка: 5 років
  • Колір (опис): Бурштиновий
  • Аромат: Відтінками дерев'яної бочки, фруктів та ванілі.
  • Смак: Має чудовий плодовий вкус, з легкою танінністю і післясмаком, що дарує відчуття теплоти.
  • Гастрономічна поєднуваність: Чудовим дижестивом. Арманьяк подається до десерту (арманьяк з яблуком, з шоколадом), ягоди та фрукти – аженський чорнослив, черешню, малину, апельсин. Також арманьяк відмінно поєднується з кавою та сигарами.
  • Температура подачі: 20-25 °C
  • Виробник: Lheraud
  • Країна: Франція
  • Регіон: Ба-Арманьяк
  • Класифікація: VSOP
  • Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
  • Витримка: 5 років
  • Колір (опис): Бурштиновий
  • Аромат: Відтінками дерев'яної бочки, фруктів та ванілі.
  • Смак: Має чудовий плодовий вкус, з легкою танінністю і післясмаком, що дарує відчуття теплоти.
  • Гастрономічна поєднуваність: Чудовим дижестивом. Арманьяк подається до десерту (арманьяк з яблуком, з шоколадом), ягоди та фрукти – аженський чорнослив, черешню, малину, апельсин. Також арманьяк відмінно поєднується з кавою та сигарами.
  • Температура подачі: 20-25 °C
Немає в наявності

8 923 грн

  • Виробник: Lheraud
  • Країна: Франція
  • Регіон: Ба-Арманьяк
  • Класифікація: XO
  • Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
  • Витримка: 35 років
  • Колір (опис): Приємний бурштиновий, з золотистими відтінками
  • Аромат: Добре збалансований, насичений, округлий, з приємними танінами. Післясмак приємною і стійке.
  • Смак: Багатогранний, складний, з нотами інжиру, горіха, ванілі і прянощів.
  • Гастрономічна поєднуваність: Отлично подходит, как дижестив. также отлично дополнит такие блюда как копченый лосось, колбасные изделия, блюда гасконской кухни, фуа-гра, соусы, традиционные фламбе из мяса и дичи. Также можно подавать к десерту, фруктам (аженский чернослив, черешня, малина, апельсин). Отлично сочетается с кофе с сигарой.
  • Температура подачі: 19–22 °С
  • Виробник: Lheraud
  • Країна: Франція
  • Регіон: Ба-Арманьяк
  • Класифікація: XO
  • Сорт винограду: Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
  • Витримка: 35 років
  • Колір (опис): Приємний бурштиновий, з золотистими відтінками
  • Аромат: Добре збалансований, насичений, округлий, з приємними танінами. Післясмак приємною і стійке.
  • Смак: Багатогранний, складний, з нотами інжиру, горіха, ванілі і прянощів.
  • Гастрономічна поєднуваність: Отлично подходит, как дижестив. также отлично дополнит такие блюда как копченый лосось, колбасные изделия, блюда гасконской кухни, фуа-гра, соусы, традиционные фламбе из мяса и дичи. Также можно подавать к десерту, фруктам (аженский чернослив, черешня, малина, апельсин). Отлично сочетается с кофе с сигарой.
  • Температура подачі: 19–22 °С
Показано з 1 по 6 із 6 (всього 1 сторінок)