Вино Іспанії Ederra Crianza, DOC Rioja, 13.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8411543111825]
Акція -21%

Вино Іспанії Ederra Crianza, DOC Rioja, 13.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8411543111825]

543 грн 429 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Компанія Codorníu заснована 1551 року. Є найстарішою виноробнею Каталонії. Підприємство є членом «Клубу Енох» — асоціації власників приватних компаній, що працюють не менш ніж 200 років. Від дня заснування й до нині компанією керують тільки члени сім'ї. Проте прізвище Codorníu сьогодні збереглося лише в назві, оскільки 1659 року молода герцогиня Анна Кодорніу, єдина спадкоємиця сім'ї, вийшла заміж за Мігеля де Равентос, змінивши прізвище та заклавши основу злиття двох винних гігантів регіону Пенедес.

1872 року Жозеп Равентос зробив першу пляшку ігристого вина, використовуючи традиційний метод виготовлення шампанських вин. Пізніше такі іспанські ігристі вина, вироблені в Каталонії, стали називатися кава. Нові будівлі виноробні (іспанською — бодегі) побудовані видатним іспанським архітектором — Жозепом Пуч-і-Кадафалк (Josep Puig i Cadafalch) і в 1976 винні підвали Кодорніу були оголошені «Національною пам'яткою історичної та мистецької спадщини». Будівля виноробні стала популярним місцем відвідування туристів, число яких досягає 150 тисяч на рік.

Характристики
Виробник Bodegas Bilbainas
Країна Іспанія
Регіон Ріоха
Класифікація DOС
Сорт винограду Темпранільо 90%, Гренаш 10%
Витримка 12 місяців в американських дубових бочках
Рік (вінтаж) 2015
Вміст цукру Сухе
Колір Червоне
Об `єм 0.75 л
Міцність 14%
Категорія Тихе
Дегустаційні замітки
Колір (опис) Гранатовий вишневий з фіолетовими відтінками.
Аромат Яскраві та елегантні ноти стиглих червоних фруктів, підкреслені нюансами ванілі, кокоса і какао.
Смак Добре збалансований, з бархатистою текстурою, фруктовими тонами і м'яким післясмаком.
Гастрономічна поєднуваність Вино стане ідеальною парою до вершковим і напівтвердих сирів, холодного м'яса, грибів і бобовим.
Температура подачі 16-18 ° C. Рекомендується відкрити пляшку за півгодини до подачі.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари