Вино Іспанії, Ego Bodegas, Acuma, вит. 4 міс DOP, Jumilla, 14.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8437013527156]
- Виробник: Ego Bodegas
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Засновники Ego Bodegas були пов'язані зі світом вина впродовж більш ніж десять років. Приваблені магією комбінації теруара, такого різноманітного регіону Хумілья, улюбленого корінного жителя цієї землі — сорт винограду Monastrell, засновник приймає рішення побудувати новий проєкт, швидше спільноту цінувальників сильного, яскравого, зухвалого сорту винограду Monastrell, який становить 80% всіх посадок. Ego Bodegas — молода виноробня в іспанському регіоні Хумілья, яка за дуже короткий термін встигла завоювати повагу та визнання винних критиків світу. Процес виробництва вин організований на найвищому рівні з точним контролем усіх виробничих процесів.
Під час посушливого літа, заморозків взимку, але завдяки багатству ґрунту на вапняк (зберігає тривалий час тепло) дає гарні результати з основним сортом винограду Monastrell. За 5 років, сім'я купувала найкращі виноградники в регіоні. Сьогодні виробнику належить 25 гектарів у перспективному регіоні, Murcian (Мурсія) DO з Хумілья, на південному сході Іспанії. Літо в регіоні дуже спекотне, сухе. Але історичні сорти винограду, цього регіону, процвітають у цих умовах, зокрема й Monastrell, який займає 80% від усіх посадок. Винарня розташована в декількох кілометрах від історичного центру міста Хумілья.
З початку будівництва нашого проєкту, ми дбали про дрібні деталі, щоб забезпечити умови, які дають змогу нам працювати якнайкраще, сприяючи спільному проживанню традиційних методів із сучасними технологіями виробництва. Грона винограду після збирання з кожного виноградники ферментують окремо в сталевих чанах об'ємом від 4 до 20 тис. літрів. В середньому ферментація займає від 18 до 20 днів. Вина бодегі можуть вживатися з перших днів розливу, проте всі вони мають дуже гарний потенціал до витримки. Клімат у регіоні континентальний із впливом Середземного моря зі Сходу та плато регіону Ла-Манча на Заході. Сонячний і посушливий клімат дає виноградним лозам понад 3000 сонячних годин на рік. Це один із найбільш посушливих районів Іспанії з контрастами температур влітку та взимку. У такому кліматі грона визрівають невеликими, з гарною концентрацією цукру та чудовою кислотністю. Виноград збирається вручну в 15-кілограмові ящики, потім виноград проходить етап відбору на сортувальному столі. Вина виходять дуже витонченими та насиченими, що підтверджується регулярними високими оцінками винних критиків.
Характристики | |
Виробник | Ego Bodegas |
Країна | Іспанія |
Регіон | Хумілья |
Класифікація | DOP |
Сорт винограду | Монастрель, Сіра, Пті Вердо |
Витримка | 4 місяці в бочках з американського дуба |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 14% |
Рейтинг | 2017 - Guia Penin - 91 бал |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Глибокий вишнево-гранатовий, чистий і блискучий. |
Аромат | Інтенсивний, елегантний і гармонійний. Можна почути червоні і чорні фрукти на тлі деревних і підсмажених нот, мінеральні нюанси. |
Смак | Вино середньої щільності з дуже хорошою структурою і кислотністю, що робить його приємним і легким для пиття, збалансованим і виразним з бархатистими і солодкуватими танинами. Післясмак довге з тонкою солодкістю. |
Гастрономічна поєднуваність | Дуже добре поєднується зі стравами з червоного і білого м'яса, м'ясних рагу, тушкованою жирною рибою, твердими і витриманими сирами. Також доповнить традиційні гаспачо з регіону Хумілья і іберійських ковбасу. |
Температура подачі | 16-18 ° С |