Шампанське
- Виробник: Moet & Chandon
- Країна: Франція
- Регіон: Шампань (Champagne)
- Сорт винограду: Піно Меньє (Pinot Meunier), Піно Нуар (Pinot Noir), Шардоне (Chardonnay)
- Вміст цукру: Брют
- Колір: Біле
- Аромат: Яскраво простежуються нотки зелених яблук, цитрусових фруктів, мінералів, красиво оформлені делікатними аспектами білосніжних квітів, свіжої випічки і горіхів
- Смак: Звабливий смак, поєднує в собі округлість, вишуканість і нове магічне післясмак. Повним і окруклим відтінкам зрілих груш, персиків, яблук додають соковитості тони цитрусових і агрусу
- Країна: Франція
- Регіон: Шампань
- Класифікація: AOC
- Сорт винограду: Піно Нуар
- Витримка: Витримане
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Ноти яблука, груші, апельсину та свіжої бріоші
- Смак: Приємна освіжаюча кислотність, відтінки цитрусових та зелених фруктів
- Гастрономічна поєднуваність: Морепродукти, рибні страви, молюски у вершковому соусі. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 8-10 ºC
- Країна: Франція
- Регіон: Шампань
- Класифікація: AOC
- Сорт винограду: Шардоне
- Витримка: Витримане
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Відтінки білих фруктів, цитрусових та весняних квітів
- Смак: Вершкова текстура, фруктово-цитрусові акценти, приємна кислотність
- Гастрономічна поєднуваність: Риба, курка, молюски. Ідеально в якості аперитиву
- Температура подачі: 8-10 ºC
- Країна: Франція
- Регіон: Шампань
- Класифікація: AOC
- Сорт винограду: Шардоне
- Витримка: Витримане
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Ноти тропічних фруктів та свіжої бріоші, а також підсмаженого мигдалю
- Смак: Приємна освіжаюча кислотність, відтінки лимону, айви. Вершковий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Устриці, мус з курячої печінки, закуски. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 8-10 ºC
- Країна: Франція
- Регіон: Шампань
- Класифікація: AOC
- Сорт винограду: Шардоне
- Витримка: Витримане
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Вдале поєднання сушених пелюсток троянди, вишні, помело та апельсинового печива
- Смак: М’який, ноти полуниці, лимону Мейера та чорної смородини
- Гастрономічна поєднуваність: Дичина, горіхи зі спеціями, устриці, м’ясні страви та ікра. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 8-10 ºC
Показано з 1 по 14 із 14 (всього 1 сторінок)