Вино Нової Зеландії Marlborough Sun Sauvignon Blanc / Мальборо Сан Совіньйон Блан, 13%, Біле, Сухе, 0.75 л [9418076001394]
- Бренд: Saint Clair
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Компанія Сент Клер Фемілі Естейт була заснована в 1978 році подружжям — Нілом і Джуді Ібботсон. На перших порах подружжя продавало виноград місцевим виноробним компаніям, а в 1994 році запустили виробництво власного вина. Дебют виявився надзвичайно успішним — їхні вина завоювали безліч нагород, серед яких були золоті медалі. Відтоді ім'я Сент Клер уособлює чудову якість, а продукція постійно завойовує найвищі нагороди на міжнародних конкурсах, навіть на найпрестижнішому «Air New Zealand Wine Awards».
Величезну роль в успішній діяльності та чудовій репутації компанії відіграють професіонали, які тут працюють. Це, безумовно, члени сім'ї Ібботсон, які займаються дизайном, просуванням і маркетингом вин Saint Clair. І головний винороб — Мет Томсон, який працює в компанії з 1994 року та має досвід створення італійських і французьких вин. У 2008 році в Лондоні Мет Томсон був визнаний «Виноробом Року» на лондонському International Wine Challenge. У 2005 виноробні Сент Клер на International Wine and Spirit Competition присвоїли титул «Новозеландська Виноробня Року». Продукція Сент Клер Фемілі Естейт продається в 35 країнах світу.
Характеристики | |
Виробник | Saint Clair |
Країна | Нова Зеландія |
Регіон | Мальборо |
Сорт винограду | Совіньон Блан |
Витримка | Немає |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Біле |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 13% |
Зрілість | Пити, але можна витримувати |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Насичений, повний і збалансований. Дарує відчуття літа. Присутні нотки тропічних фруктів і зеленого яблука |
Смак | Смак хрусткого стиглого яблука, з нотками зеленого агрусу, ананаса, помело, з тривалим післясмаком тропічних фруктів |
Гастрономічна поєднуваність | Поєднується вино з салатами, морепродуктами. Хороший союз з устрицями, козячим сиром. Прекрасно доповнює сири із зеленою цвіллю. Чудово підходить як аперитив |
Температура подачі | 8-10 ° C |