Вино Італії Piera Martellozzo, 075 Carati Prosecco Brut, Veneto DOC, 11.0%, Біле, Сухе, 0.75 л [8000468004369]
- Бренд: Piera
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Починаючи з 1899 року, в маєтку Падуя, історія компанії Piera 1899 передавалася в родині з покоління в покоління, від батька до доньки, які знову та знову проривалися через нові кордони. Заснована її дідом Джованні, розроблена її батьком Маріо, Piera 1899 зобов'язана своїй репутації, як в Італії, так і за кордоном П'єрі Мартеллоццо, яка рішуче і в той же час м'яко, дала своє ім'я бренду, який процвітає під її керівництвом вже більш як двадцять п'ять років. В Сан-Квіріно в провінції Порденоне, на північному сході Італії, Piera 1899 вибрала Фріулі-Грав в якості батьківщини. Гори на півночі, захищають землю від холодних вітрів, а ось Адріатичне море з іншого боку, на півдні, пом'якшує температури, сприяючи створенню мікроклімату, який особливо добре підходить для виноградників. Наповнена новаторським духом випереджаючим свій час, фірма успішно отримала свою головну роль в італійському винному сценарії, часто передбачаючи тенденції та вибираючи свій власний шлях до якості, що виходить за рамки моди. В останні роки Piera 1899 зміцнила свої позиції та стала еталоном, як в Італії, так і за кордоном, користуючись великим попитом на ринках США та Північної Європи. Дотримуючись традицій та дивлячись в майбутнє, Piera 1899 завжди прагнула до єдиної мети: отримання найвищої якості вин, які приємно пити, які добре поєднуються з різними продуктами харчування та можуть скласти достойну конкуренцію винними традиціям світу.
Виноград для 075 Караті Просекко вирощують на висоті 400 метрів над рівнем моря. Щільність посадки виноградних лоз становить 4 500 га. Після ручного збору в другій половині вересня, урожай піддають м'якому пресу. Ферментація відбувається методом Шарма в резервуарах з нержавіючої сталі протягом 3 місяців при низькій температурі для отримання елегантного перляжу.
- 2020 Gold label Vinitaly Design Int.l Packaging Competition
- 2019 90 points Gilbert & Gaillard
- 2017 Gold Medal Int. Wine Challenge
- 2017 Gold Medal Concours Mondial de Bruxelles
Характеристики | |
Виробник | Piera |
Країна | Італія |
Регіон | Венето |
Класифікація | DOC |
Сорт винограду | Глера |
Вміст цукру | Сухе |
Міцність | 11% |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Яскравий, солом’яно-жовтий |
Аромат | З нотами груші та яблука |
Смак | Сухий, повнотілий, з фруктовими та квітковими нотами |
Гастрономічна поєднуваність | Морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив |
Температура подачі | 8-10ºC |